Bucurii de sept-oct 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

La Multi Ani sarbatoritilor de astazi!

Lilina, Andra multa sanatate la puiuti!

As vrea sa va multumesc tuturor pt incurajari: speram sa fi gasit o bona ok (la cate povesti horror am citit pe DC, am ajuns la concluzia ca trebuie sa ai un noroc chior pt asta).

RO-Ana, si eu ma gandeam sa cumpar un steamer (mai ales ca am gasit la Auchan unul special pt bebei, care include si incalzitor, si blender - cam scumput, ce-i drept); se pare ca mai toti bebei prefera supica crema in loc de cea strecurata, imi poti spune si mie daca esti multumita de aceasta varianta de pregatire a legumelor?

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna fetelor!

in primul rand sa va multumesc mult fetelor care m-au incurajat si mi-au raspuns la intrebari (MirabelaC, Lilina, Pufymic, Mamilili, Alexutza, Ramomar, Adriana Mica). M-am mai linistit cu fiica-mea cu bautul de lichid, ii dau cu lingurita sau cu seringa nurofen. Eu i-am dat si suc de portocale. Voi ati incercat? eu i-am cam dat de capul meu, sper sa nu fie ceva rau. ca daca ceiut nu-i place, nu mai stiam ce sa-i dau. nici de porto nu e f incantata, dar merge.

va las, ca fiica-mea vea sa adoarma si se cam matzaie.

pupici

http://photos.yahoo.com/ph/roxana0177/my_photos

Roxana & cocutzel Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata fetele...ce de cafea in dimineata asta, pe alese!Multumesc foarte buna!!!!

Scumpik - asa am procedat si eu la inceput, dupa care la fiert am mai inceput sa adaug, albitura, telina..si acum de cateva zile un cartof micut,dar pasat doar morcov, patrunjel si de cateva zile putina albitura, incep azi si cu un pic de telina sa vad daca ii place!

Gety - cum a fost dupa vaccin, asteptam vesti!

Roxana01 - eu inca nu i-am dat suc de portocale, mi se pare a fi cam acid pt stomacelul lor....eu ii dau cateva lingurite(2-3)de apa plata pt hidratare

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Alexutza, si noi avem poza in concurs, pe prima pagina, a doua pozitie.

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Mephala - am inteles, sa traiti!!!
Done

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Multumim

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

AndraPG imi pare rau ca aveti asa mari probleme cu dermatita asta, noi o tinem in frau cumva cu Trixera, insa nu trece de tot, mai are cateva bubitze pe fata. Poate va lumineaza dermatologul asta, va urez succes.

Of Vauva nu mai vorbi de mancare, eu traiesc ca sa mananc, in loc sa mananc ca sa traiesc... bag in mine ca sparta si tot ma duc cu gandul ca alaptez... eu n-am tinut niciodata vreo cura de slabire pt. ca am fost o slaba toata viata mea, acum nu stiu ce voi face... ma gandesc ca dupa alaptare greu o sa-mi fie, fiind invatata sa mananc ce vreau si oricand...

Susa branzica calcica o fac cu lapte degresat din comert, la 300 ml lapte pun 2 comprimate de calciu lactic, i-o dau cu fructele, dimineata.

Scumpik eu nu-i dau inca supa, dar din ce am vazut la fete e bine asa. Poate-ti mai spun fetele experimentate.

Roxana01 lui David nu-i place portocala, scuipa tot, daca o agreeaza e f. bine.

Avem si noi poza, prima de pe prima pagina.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

la multe lunite, sophie marie theodora si iulia teodora!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

mamilili, multumesc frumos de atentionare, eu chiar nu m-am gandit la asa ceva (copyright...), am facut si eu ce face toata lumea...
nici nu am mai intrat de mult pe retea, dar asta nu e o scuza...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

´Neata fetelor!

Eu sunt chiauna ca de obicei in ultimele zile, dar pe baricade

Susa, Elenia multumim de cafea!

Alexutza de ciuda aseara m-am mobilizat si m-am dus la sala

Scumpik multumesc de program. Acum am o intrebare fetelor, este legala toata afacerea asta, ca al meu barbat m-a "amenintat " ca ma baga la zdup finlandezii daca fac piraterie? Astia nu se joaca au legi bine stabilite impotriva pirateriei

Mirabela dupa ce ai terminat cu alaptatul te rog sa te mobilizezi si sa te pui pe slabit ca aratai prea misto inainte si e pacat. Nici eu nu sunt cu dietele si ma chinui sa mai ma abtin de la unele, dar cu sala vad ca merge mai bine. Si ma nerveaza aia la sala ca au un cantar de-mi vine sa dau cu el de pereti, ba imi arata 51 de kg ba 54

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput