Bucurii de sept-oct 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
scumpik_lui spune:
Cristina si Lili pentru articol. Ma apuc acum sa citesc. Sper sa reusesc.
Vauva uite www.aitel.ro/odc/odc.htm" target="_blank">aici poti instala programul respectiv. Sper sa mearga.
_
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
eleņia spune:
multumesc lilide la darius si de la mine pt vladicul tau
de asemenea pt toti puiutii bucuriilor
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
= http://community.webshots.com/album/557739694BFGYBm?start=0 ]poze Darius
eleņia spune:
uite c nu merge
o sal las asa cum era c la neuronii care miau mai ramas........................mai bine ma
= http://community.webshots.com/album/557739694BFGYBm?start=0 ]poze Darius
CristinaGoji spune:
MamiLili - sa speram ca functioneaza si ca e bine ce incerc eu sa fac, adica sper ca am ales calea cea dreapta in ceea ce priveste adormitul copilului meu. Cateodata ma incearca niste indoieli daca fac bine sau nu.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
CristinaGoji spune:
Elenia - nu dispera. Hai ca scriu eu, si tu da reply with quote la mesajul meu si copiaza ce e scris acolo si insereaza in semnatura ta
poze Darius
Poze
eleņia spune:
sarumana cristina multumesc
cred ca ma apuca disperarea s de la cat nu am dormit in ultimul timp din cauza dudumiciului
s daca continua sa doarma cum a dormit azi(adica sa doarma la noapte)promit c maine dau eu cafeluta s ceva pt micul dejun asa ca sa avem laptic pt bbici s chiar daca nu dam noi laptic sa ne simtim bine de dimineata si sa avem energie pt bbicii nostri
pup toate bucuriile
s maine promit c dau schema de diversificare pe carea nea dato noua tanti doc(nu mai stiu cine vroia schema de diversificare)
poze Darius
scumpik_lui spune:
Voi cum faceti supica de legume? Adik ce legume se pune? Ca eu astazi am fier un morcov si cu o bucatica de radacina de patrunjel, iar apoi am pasat doar morcovul si am pus apa in care le-am fiert cat sa treca prin bibe din ala cu gaura mai mare. Apoi i-am dat lui Luca 80 ml si a papat tot, dupa care a inceput sa planga ca mai vrea si i-am dat san, asa ca ... completare.
Am facut bine?
_
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Susa spune:
Buna dimineata mamici si bebici
Azi vad ca dau eu cafeaua in premiera....I-mi pare rau ca nu pot fi mai activa pe Forum dar nu am timp nici macar de citit..nu e din cauza copilului...El e un dulce cumintel , sufletelul meu si numai al meu pana vine si tati acasa....Ieri am facut si noi vaccinul al doilea cam tarziu dar medicul nostru nu a avut grila de vaccinare timp de 2 luni asa ca ne-am decalat .
I-au dat si VitD injectabil(au avut ei o fiola) ca eu n-am reusit sa gasesc nicaieri...nu a zis nimic Lucas in timpul injectarii...chiar radea la asistenta iar la vaccin a smiorcait doua secunde si gata...nu-mi venea a crede deoarece auzisem bebelusii precedenti cum plangeau saracutii...noi am iesit veseli nevoie mare din cabinet gangurind ca si cum am fi fost la plimbare.....
CU diversificarea ne descurcam binisor, papam suculet de morcov , mar copt, banana(f putin pt gust) cu lingurita si ma gandeam sa-i fac si o supica sa vedem cum merge...am vazut ca multe dati branza calcica...cu ce fel de lapte o faceti? si in ce combinatie o dati ?...
Lucas e super bine, are 8400kg si 70cm lungime la 5 lunisore si 1/2.
E un copil tare activ l-am prins intr-o poza sezand dar era in picare laterala..oricum se vede ca stat sprijinit fata www.dropshots.com/day.php?userid=190258&cdate=20070221&ctime=123732" target="_blank">singurel
Cam astea ar fi noutatile despre noi...
Ramomar multumim ca ai intrebat de noi
Gety..mai avem ceva zapada in www.dropshots.com/day.php?userid=190258&cdate=20070218&ctime=161226" target="_blank">Poiana dar probabil ca va veni zilele astea dupa cum se anunta..Va pupacim si o zi buna tuturor.
CristinaGoji spune:
Susa - saru'mana de . Las'nuj conteaza cat de des intri pi-aici, conteaza ca intri si ne spui despre Lucas. Ce bine ca n-ati suferit mult la vaccin.
Lucas cel curajos.
Scumpik - eu n-am inceput inca diversificarea, dar din cele auzite de mine, asa se procedeaza, cum ai facut tu.
Poze
eleņia spune:
cum am promis va dau si eu cum va place voua pe alese sau capucina
am facut pt toata lumea sa nu lipseasca avem s ceva cornuri s ce so mai gasi pe aici pt cine se trezeste cu pofta de ceva
la multi ani bucuriilor care astazi implinesca ceva lunisoareiulia teodora(cpetrut)pt cele 5 lunisoare
poze Darius