Bucurii de sept-oct 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 9
lilina spune:
elena, scrie asa
[ url ] = " http://community.webshots.com/album/557739694BFGYBm?start=0 " ] poze Darius [ /url ]
si sterge toate pauzele de la paranteze si de langa ghilimele
si iti va scrie doar poze Darius
sper ca ai inteles, daca nu, da un mesaj si-ti mai explic
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
lilina spune:
alexutza, multumim
am vazut pozele printzishorului Darius
tare frumusel si fotogenic
si e cu 2 zile mai mic decat Vladonele meu
scumpik_lui spune:
Buna seara Bucurii!
Despre noi pot sa va zic ce suntem tare plangaciosi si maraiti. Nu ma stiu ce sa fac cu Luca, nu ma pot dezlipi de el ca plange... nici la wc nu pot merge. Ce sa mai spun de restul... Nici macar sa va citesc nu mai am timp, iar acum sa pot sta la calc il tin in brate
Felicitari pt noii iepurasi, nu mai retin care sunt bebeii cu dintzucii.
LA MULTI ANI SEPHORA!
LA MULTI ANI BUCURII DE 21!
_
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
Am uitat sa va spun ca am votat toate pozele cu Bucurii. Sper sa nu fi sarit nici una.
Noi nu am intrat in concurs pt ca am trimis poza si apoi am primit un mail in care imi spunea ca toti copii sunt frumosi... si am crezut ca a ajuns poza. Nici prin gand nu mi-a trecut sa o mai trmit o data.
Oricum daca vreti sa-l votati si pe Luca il gasiti pe celalalt site cu copii
_
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
alexutza_26 spune:
OOOOOfff - Scumpik - imi pare rau de ce aud despre voi 2, dar poate fi de la dintisori....poate vine Bugs Bunny la voi... Luca sa treaca
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by roxanae
Cristina multumim pt.metoda de adormire a bebelusilor.La mine a functionat si ieri si azi dimineata.Sunt fericita - sotul a zis ca iti facem statuie.Se dereglase rau cu somnul iar eu devenisem zombi.Mercic mult de tot.
Rox de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze
Care e metoda? Vreau sa stiu si eu ca Luca adoarme fff greu si cu tzitzi in gura. Fara nu vrea sa doarma si plange pana i-o dau.
_
lilina spune:
Luca mic si frumos
CristinaGoji spune:
Scumpik - uite aici am postat metoda.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
MamiLili spune:
Metode de adormit bebelusii. Meritul acestui articol nu-mi apartine, a fost tradus si postat de Cristina Goji. Multumim, Cristina!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
MamiLili spune:
Aaaaa, uite ca scrisese si Cristina! Cris, apreciez efortul de a traduce articolul. De-acum multe BUCURII vor face nani bine.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus