Bucurii de sept-oct 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 8
lilina spune:
lexi, te-am votat de mult....vad ca ai acumulat ceva puncte :)
impresionant, tripletii au 531 puncte
sigur sunt castigatori si ma bucur tare mult
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
lilina spune:
Marina - multumim
MamiLili spune:
Vauva, incerc eu sa te lamuresc cum e cu retelele astea de pe care descarca fetele diverse chestii gen desene animate sau filme, muzica, etc. Acum cativa ani, cand se infiinta o firma de internet provider, se crea o retea intre calculatoarele abonate la internet ale acelei firme. Fiecare user trebuia sa aiba un share minim, ceea ce inseamna fisiere din propriul computer la care avea acces oricine din retea si din care poate descarca oricine din retea. De exemplu, cetateanul X are la share filmul "Pe aripile vantului" si muzica. Ei bine, toti ceilalti abonati pot intra in calculatorul cetateanului X prin retea si-si pot descarca pe propriile computere "Pe aripile vantului" si muzica din fisierele proprii ale lui X. Nu trebuie sa platesti nimic in plus cand descarci, totul e inclus in abonament.
Buuun, dar a venit anul 2007, Romania s-a integrat in UE si uite-asa retelele (asa-numitele hub-uri) au devenit ilegale, fiindca descarcarea se face in mod gratuit, piratat, fara sa se plateasca drepturi de autor. De aceea in curand vor disparea cu totul, iar descarcarea din alte calculatoare nu va mai fi posibila.
Daca n-ai inteles ceva din ce-am explicat mai sus, zi-mi si reiau mai coerent.
!!!Sa nu uit! Fetelor, nu mai dati numele programelor cu ajutorul carora descarcati fiindca veti fi avertizate pentru incurajarea piratarii.!!!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
Vauva spune:
Ahaaa Lili ma gandeam eu ca nu sunt tocmai legale ca am dat o cautare pe Google si am citit de-acolo un pic despre asta. Eu una habar nu am avut de asa ceva. Deci eu nu am nici o sansa de aici sa descarc ceva filmuletz?
Lilina sanatate lu Vladutz!
Eu asa cum v-am zis am incercat sa ma intind, dar exact cand m-am pus in pat s-a trezit gaza mica. Am luat-o langa mine cu gandul ca adoarme din nou, numai ca ea avea alte intentii.Asa ca a inceput sa ma traga de par de unde apuca(dar trage nu glumeste) apoi sa-mi traga palme, sa ma traga de maini in toate felurile pana m-a trezit bine la realiatae. Asa ca de suparare m-am ridicat din pat si am mancat 1/3 borcan de ciocolata din rezerva lui tac-su
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
alexutza_26 spune:
Lilina - multa sanatate lui Vladutici de la noi sa se faca bine, sa-i mearga bine cu noul antibiotic!!!Tinem pumnii!!
Gety - v-ati intors??cum a fost? astept vesti de la voi si sa aud ca sunteti ok!!!!fetita curajoasa!
AndraPG- imi rau sa aud ca papusica are asa probleme, stiu cum e sa te uiti in ochii ei si ea se agate de tine ca de Dzeu si tu sa nu o poti ajuta cu nimic!!!
Vauva - felicitari pt 1/3 borcan ciucalata....
Marina - ma bucur ca esti mai bine!!!
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
alexutza_26 spune:
Am uitat - votat "vreau inapoi in burtica" - pt Maria, Maia de Dia_b, si Vladut "iepurasu" de Eloise; restul nu am vazut pe nimeni, cine cum are poze...ziceti numele sau pagina si dam cu voturi.....
PRINTZUL
eleņia spune:
fetelor multumim de felicitari dar inca nu ia iesit sta sa iasa dintzucu
sper ca sa mai calmat un picutz are s el o ora de somn
azi a reusit una din performantele cele mai rare ale lui
a papat s-a jucat s apoi a adormit singur la el in patut
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
[http://community.webshots.com/album/557739694BFGYBm?start=36=*www.websotsdariusel.com*]poze darius[/http://community.webshots.com/album/557739694BFGYBm?start=0]
lilina spune:
vauva, alexutza - multi
am facut o lista in excell, ca am vreo 8 chestii pe care
trebuie sa i le dau si sa nu ma zapacesc
noi suntem pe pagina 6, ultima poza - Carnaval1
votati-ne numai daca va place poza
oricum, tripletii castiga (hai ca v-am innebunit )
multumim celor 10 care ne-au votat deja
eleņia spune:
scuze vroiam sa fac sa mearga s la mine scris poze darius in loc de carnati da uite c nu merge
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
http://community.webshots.com/album/557739694BFGYBm?start=0
alexutza_26 spune:
Lilina - votat carnavalul si multi pt Vladut bolnavioru'
PRINTZUL