praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Io nu l-am deschiiiiiisssss

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zizee spune:

quote:
Originally posted by carmita_baby

Fetele voi va duceti la seara aia romaneasca pe 17 feb la care ne-a invitat Zizee? Ca daca-i pe asa, parca as merge si eu, da` fara voi nu are farmec

Mello motanelul iubit

pentru soareaua romaneasca rezervarile tre' facute pina pe 10 martie.
io inca mai sper, desi remarc ca interesul e enorm, sa intilnesc pe cit mai multe dintre voi (cu soti, prietene si prieteni, copii si ce mai doriti sa luati cu voi) cu aceasta ocaziune. kiar daca karaoke nu va fi ;)
encore o data, deci: o invitatie din care se pot afla detalii despre eveniment si participare poate fi trimisa ;)
so?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Se pare ca lumea e obosita dupa karaoke de ieri seara. Sper ca v-ati distrat bine, ca de obicei, si sa stiti ca m-am gandit la voi si imi pare rau ca am ratat inca o ocazie de a cunoaste toate fetele.

Zizee, ai putea sa-mi trimiti si mie invitatia desi nu sunt 100% ca pot veni, dar cine stie poate, poate...

Pupici la toate fetele.
Daniela

BINE AM VENIT IN EUROPA

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna fete dragi,
Vad ca eu sunt prima din grupul de aseara care scrie
Vreau sa va spun ca iarasi m-am simtit excelent aseara printre voi. Nu stiu cum se face dar chiar imi incarc bateriile dupa o intalnire cu voi cand de fapt ar fi trebuit sa ma simt epuizata dupa atata dans, galagie, rasete si bautura. Dar nuuuuu, am plecat acasa fredonand nu stiu ce melodie, zambeam aiurea gandindu-ma la fel de fel de faze petrecute acolo. Iar acasa, desi era ora 3 in noapte n-aveam somn si cred ca era cam 5 dimineata cand am reusit sa adorm.
Dar am dormit destul cat s-o iau azi de la capat. Adica acum la pranz vom merge la ziua de nastere al nepotelului lui Swa iar seara suntem invitati la teatru unde va presta prietena unui bun prieten de-al nostru. Dupa aceea probabil iar vom merge la vreo cafenea unde ne va prinde miezul noptii daca nu mai mult.....
Intr-un cuvant, fetele mele dragi, m-am simtit nemaipomenit printre voi si cred ca si voi sunteti de aceeasi parere.
Zizee, am vorbit aseara cu fetele despre invitatia ta la seara romaneasca si parca ne-ar interesa. Poti sa-mi trimiti si mie o invitatie sa vad despre ce e vorba? Apoi iti voi raspunde daca vin (venim)sau nu. Eu una as veni pt ca n-am participat niciodata la vreo seara romaneasca si chiar mi-ar placea s-o fac. Si desigur sa te cunoastem pe tine si alte fete noi.
Ardeiash, sa sti ca eu n-am rezistat si am vrut sa deschid acel mesaj pt 8 martie dar pc-ul meu n-a vrut sa-l deschida si mi-a dat mesaj ca ar fi ceva pericol cu el adica poate vreun virusel, ceva. Asa ca l-am sters imediat. Sorry!!!
Si sa nu uit, multumesc pt frumosul martisor. Imi place foarte mult si se pare ca tuturor fetelor le-a placut dovada ca l-au purtat aseara.
Miri, tu cu pataniile tale ai fost vedeta serii Dar chiar si fara ele tot o vedeta vei ramane pt ca ai darul de a capta atentia prin darul tau de a vorbi si nu numai, pt ca aratai super aseara. Cu toate acele mici accidente, ai ramas vesela, ai facut haz de necaz si ai mai si dansat. Chapeau
Carmen, dupa cum am scris mai sus, azi sunt f ocupata de aceea propusesem sa ne vedem maine daca aveti timp desigur. As fi vrut sa stau mai mult cu tine si mama ta la vorbe dar uite ca nu s-a putut. Vom vorbi la telefon daca putem sa ne vedem maine pt o ora, doua.
Acu chiar trebuie sa plec ca e timpul, imi pare rau ca n-am putut sa scriu fiecarei motate in parte dar ele stiu ca le iubesc, nu-i asa?
Va doresc un weekend placut si va pup dulce pe amandoi obrajii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

v-am trimis invitatia de la zizee... via mail... cine stie? ! poate se lipeste de voi!!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

fete.. am uitat sa va zic: la brussel zilele astea .. adica azi si maine este festivalul http://www.brxlbravo.be ... fete des arts... mi se pare extrem de interesant .. a inceput de vineri. programul este ff incarcat de multe manifestari...
enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

sara buna parlinute:))) delicatese interzise ce-mi sunteti, bine m-am bucurat de voi aseara! cu patanii, cu rele, cu frumoase, bine m-am m-ai zambarit!

si m-am bucurat tare tare de la cadoul de pikantsel! ma uit la poze si ma vad frumoasa! apropos, baietii se intrebara intreaga seara unde s-a ratacit cristi.

ah, dulce vanitate, si maiastra graitoare bepii, cum m-ai rasfatat cu o propozitie: aratam bine aseara! si ah! psihologie feminina care traduce cata nevoie aveam sa mi se spuna asta din afara:))) apropos, daca te razgandesti...cizmele alea mortale sa mi le dai mie, le ador!

scumpisor, un decoltee in poza... de lins pe bot, si ce batsaiala frate...adorabil. abia astept un masaj, dar dupa ce pleaca mama:) sa pot sa ma bucur indeluuuuuuuuuuuuuuuuuung:))

roruts, ai batut recordul la vorbarie:)) abia ce-am apucat sa zic si eu doua vorbe! dar cu un decolteu cu sclipici (si lipici) ca al tau... parca nu e nevoie de prea multe vorbe:)

sarmana morgane, ti-am facut capul patrat:) tu si cati ce mi-ati indurat peroratiile, da io una m-am distrat copios. ce sa-i faci daca esti flamanda cea mai faina, desteapta si inteleapta din cate cunosc. si unde mai pui ca si draga!

draga fata cu parul negru, magnetizanta ca intotdeauna! nu vreau sa stiu ce gandeau saracii barbati din imprejurimi, da parca am citit pe fundul tau in timp ce dansai ceva de genul: maaaaaaaaaaaamaaaaaaa! era cu rosu, prajit cu lasere masculine:))) s-o pupi pe cati din partea mea si sa-i spui ca-i urez drum bun. mare lucru s-o poti duce dupa tine printre "nebune" si sa nus e scandalizeze:)))

madi, nina si oana, recapitulez pentur voi evenimentele nefaste din ziua de ieri: dimineata ratat buz, tren, metrou - in lanta. varsat cafea pe mine si aproape pe prof. scandal cu doo araboaice la scoala de unde deduc ca fie am o pb de comportament in societate, fie sunt rasista:d pe urma, am ratat petrecerea de naiversare a lu fiu-meu, la gradi - bad timing, mi-am rupt tocul pe zebra in fata karaokeului, l-am rupt pe al doilea in incinta, cu mana, si la final... mi s-au rupt pantalonii in fund:) ca sa fie tacamul complet:))

oana mama, am recuperat una bucata palton:) je bent dus verplicht om me een bezoek te brengen:))) als je wilt... maar je heb geen keuze:d

ZIZEE si fetele, daca va hotarati sa incercati seara romaneasca, subscriem. cu toata reticenta mea silvian s-a declarat entuziasmat cu conditia sa mai fim cateva.am citit invitatia, suna bine. daca semnati condica spuneti, si aparem si noi.

ANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! ai nascut? de vneitin vizita nu e cazul s avenim pana nu trece macar o luna, dar macar sa stim de cand incepem numaratoarea:) vrem sa stim cum e gongulita! o frumusete dulce, sunt convinsa:)

gata. pupici. am poze, o sa le pun pe contul taniei daca mi-l mai d ao data:)

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png

Mergi la inceput

miri: uite cu oscarurile cum a fostara: http://www.kudika.ro/articol/moda/3953/Oscaruri-vedete-bine-si-prost-imbracate.html ... era departed filmul. nu mai nimeream.. iar actorul no 1 era Forest Whitaker ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zizee spune:

quote:
Originally posted by ardeiash

fete.. am uitat sa va zic: la brussel zilele astea .. adica azi si maine este festivalul http://www.brxlbravo.be ... fete des arts... mi se pare extrem de interesant .. a inceput de vineri. programul este ff incarcat de multe manifestari...
enjoy!

ardeiash, ce-ati ales din program? noi in dupa-amiaza asta vom cauta ceva pentru copii. poate ceva dintre Eentje - Theater Taptoe,
Fanfare de Zoublistan, La naissance du clown si Wandâfururaifu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

fetele, alooooooooooo, am pus poze pe contul taniei:)

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png

Mergi la inceput