praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Bravo, Miri. Da' cum ajungem in contul Taniei? ca nu mai stim.
Cine-mi trimite si mie pe mail, a.u.b.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna bombonici!Tocmai scapai de pacostea de soacra-mea...uraaaaa....nu mai pot de fericire!

Mai,v-am vazut pozele de la karaoke...frumoase si fericite cum va stiu...super!Ma bucur ca v-ati distrat si abia astept sa ma alatur grupului data viitoare.
Va las acum fetele ca tre sa pregatesc masa...comanda serioasa...
Va pupicesc pe toate in parte si o saptamina frumoasa va doresc!

PS:Carmencita,imi place bluzita aia neagra de mor....de unde ai luat-o?Vreau si euuuuu.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

'Na seara!!
Vizionat pozele fetelor mele!!Supercalifragilistice:)Ati aratat betonesc si probabil iar ati rupt inimioare de pui vorbitori de franceza pe acolo(am ras cand am vazut poza cu o tertza persoana necunoscuta mie...)
Ati fost niste frumusele!!!
Mikule, ala de la mana ta e ceas mah??Multzam de recuperarea obiectului pierdut, ti-am lasat offline-uri!!!
Scumpi, ma ce ca lumea iti sta cu parul in coada!!!Foarte foarte cool!!
Carmen, aia e bluza de la Mamaia??Do you remember??Tii minte florile alea de le-am plantat noi asta primavara la mine in gradina? Mi-a iesit o tufa de narcise sunt muulte da-s micutze, sa vii sa-ti dau juma ca si tu ai muncit la ele
Tania, colega mea de pipa:)tare draguza ai fost!La fel si Morgane si Ror si Cati:)
Despe, mi-a placut ca zambeai in toate pozele!Multzam de mailu de 1 martie!Un pupic maaare!
Pe baieti am vazut ca i-ati exilat la o masa in spate!FFF bene!
Sper ca data viitoare sa pot veni si eu, ai ales daca schimbam locul de intalnire!
Va pupic acum
zmuahhhh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Am vazut pozele si.....sunt o vampiroaica, mai, dar in toate am iesit cu ochii rosii, deci va anunt de pe acum, la urmatoarea intalnire va musc nu mai stau pe ganduri
In rest fetele sunteti mumoase foc

Va pup dulce, somn usor

"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Buna dimineata, dragutelor! Care va sa zica v-ati distrat super la karaoke, bravo voua!

Si eu as vrea sa vad pozele dar nu stiu cum, imi spuneti?

Altfel, tocmai ce-am vorbit cu mama care si-a mai facut niste analize, sa caute ceva paraziti si au iesit pozitive! Adica s-ar putea ca tumora sa fie de origine parazitara. S-atunci ar fi o varianta sa incerce un tratament medicamentos si apoi sa regandeasca operatia. Nu stiu... dar vad ca mama nu prea vrea sa faca operatia...si asta e foarte important, pana la urma e capul ei si e esential sa decida ea ca asa e cel mai bine. Dr. Ciubotaru (cel care trebuie s-o opereze) zice ca trebuie operata si daca-i parazitara, alt doctor (tot neurochirurg) zice ca s-ar putea trata exclusiv medicamentos...Sunt confuza. Si stresaaaaata rau de tot...

Pupici

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

nora: curaj! cred ca e tare greu cu incertitidinea asta... ca nu-i acelasi lucru sa faci sau sa nu faci operatia: mai ales cand e vorba de cap.. am inteles ,. bine. nu?

bepii"" esti tare expresiva in toate pozele!

scumpi: io mi-s tare tzatzoasa.. in toate pozele, acum m-am vazut! dar si tu ce ochi rosii aveaaaaaaaaaai! te asortai cu martisorul meu!!! hi hi

io am prins o ploaie saptamana trecuta si am racit.. dar m-am dres cu porto dupa ce luasem paracetamoale .... cu caruta// a 2-a zi iar am luat.. n-am avut nik...

azi vad frumos afar.. nu-mi iau sapc nici pelerina de ploaie.. nik... plec la aldi.. tot cu bicicleta... chiar m-am intrebat: s-o las afara? s-o bag inauntru? dar nu ploua.. o las afara.. am una bucata blana pe sha .. ca sa-mi usureze frecarea la stiti voi ce pe ea... hi hi .. si d-aia ma-ntrebam...
cand eram la casa il aud pe ala ca-si intreaba colegul care era " la strada" : sebastien. il pleut? mama.. cand l-am auzit ma gandeam cum o sa-mi pun eu fundu' pe blana aia pe care mi-a cusut-o barbati-miu cu simt de raspundere daca-i uda.. dar mi-am zis ca nu ploua tare, ,ca n-are cum!!! imi bag les courses in sacosa.... sacosa bineinteles ca se rupe... imi da prin cap sa cumpar alta.... si ma duc sa-mi vaz bicileta... pe ploaie.. shaua mea era ca un caine plouat.. am incalecat-o.. nu va zic ce-am simtit.... si-am dat bice. din ce dadeam eu bice.. din-aia ploua mai tare...manusi n-aveam... imi inghetasera toate... maini, cap,,, toooot... inclusiv ce-aveam pe sha... bai frate..... calvar.. nu ma mai gandeam la nik... nici macar la vremea per total a belgiei nici-o injuratura... nik .. era tot o udatura! cand am ajuns acas... a iesit soarele! un soare frumos manca-l-ar mama.... ca niciodata nu m-am rugat sa stea in nori ca acuma.. de necaz/// ... in lift ma uitam in oglinda cum arat : parca si nasu-mi crescuse... de plouate ce-mi erau "radacinile" am avut noroc... nu m-a vazut nimeni cat de jalnic aratam... imi curgea apa si din chiloti, bineinteles... de la blana... blana de pe sha..mai!
acum stau cu punga de paracetamoale iar pe noptiera//// si astept... poate nu am nik... si daca -mi parre rau de ceva.. e ca azi e luni... si nu stiu.. cam de fro 30 de ani incoa.. cam ce mi se-ntampla lunea... mi se-ntampla toata saptamana... da ma gandesc cu optimism ca imbatranesc.. si am devenit superstitioasa... si-atat!

da ziceti si voi.. daca e sa vi se-ntample asa, sa rasara soarele dupa o chestie d-asta?ce va vine prima oara sa ziceti cu voce tare? asa ca o doamna>>> ca nu mai era sa-mi vina-n gand... vorbeam singura , ce naiba!

fete am fost ieri in central station" era acolo un cub , cica, intrai sub o cortina si ascultai muzica.. erau niste camere . difuzoare... si miscai mainile ... cica muzica se construia dupa starea spiritului" la mine era cam involburata cand am intrat si cand am inceput sa misc mainile s-a linistit ( hi hi) ... se auzeau ca niste lupi in departare, liniste ca de padure .. cand bate vantul iarna.... se auzeau vapoare//// si dintr-odata s-a infierbantat... de stau sa ma gandesc ce-oi avea in capul meu?!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

gata, de azi am net, asa ca o sa fiu iar la curent cu ce faceti!
miri, sa-ti traiasca minunea si sa fie sanatos! io n-am mai reusit sa vin la net cam de multisor, dar sa stii ca m-am gandit la voi pe 28, ca stiam ca-i ziua lui!
ardeiash, am ramas datoare cu un raspuns: asigurarea de sanatate la care suntem noi e euromut; mi-a facut 1001 de probleme la inceput dar acum e bine; chiar sunt uimita de cat sunt de prompti si ce repede imi ramburseaza banii!
fete... io nu stiu cand mai nasc! intr-un fel sunt nerabdatoare iar pe alte parti as putea sa mai stau asa, gravida, inca vreo cativa ani! nici fata mea nu se grabeste sa iasa; azi am fost la control si moasa a zis ca ea crede ca o sa se nasca dupa termen ( care e pe 12 martie). e tot in afara bazinului da' cica ar mai fi coborat putin!
ma oftic ca n-am stiut ca va intalniti vineri, poate dadeam si io o fuga sa va vaz. cum vad si io pozili?
in rest, ce sa va mai zic? mi-e o frica de nastere de mor si ma manifest ingrozitor: tip la vio, la mama, saraca, si mi-e tare ciuda pe mine dar nu ma pot tempera. sper ca macar vremea asta sa tina cu mine, sa nasc si eu pe soare, ca la cat de labila psihic sunt, si vremea ma deprima!
va pup

ana si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

iupiiiiiiiiiiiii, a dat vesti anamana!
mah fata, nu ne mai da emotii sa ne lasi asa in ceata? doamne doamne ce ne-am mai facut griji si probleme:)))
nu te stresa, face parte din apanajul femeii gravide sa fie agitatata si nervoasa inainte de nastere:) vine mica atunci cand hotaraste ea, si o sa vina repede si usor, ai sa vezi! sa nu cumva s anu ne lasi un nr de tel pe mesaje private ca sa mai luam si noi pulsul, sa vedem cum esti! muuuuuuuuuuuuuah! curaj!

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

vedeti ma fete.. .daca n-am luat nr de tilifon al anei.. venea si ea la zbantuiala cu noi!

ana" nu fi mama ingrijorata! si stai colea cu emotiile! ca nu-i chiar asa de rau! hi hi.... incearca sa te potolesti ca nu face bine nici la inima si nici la bbk... si tipa la toata lumea! acum ai voie! si n-o sa se ia nimeni de tine... nici macar vio... e singura ocazie.... zi merci ca nu nasti vara in romania , la mare... asa cum am facut-o io... era cumplit si nu ma-ntelegea nimenea... si cand mai intra in salon si-o shatra de tzigani.. ca nashteau alea k la balamuk.... puteai sa te-arunci de la sase! e bine aici! e ff bine! curaj! suntem cu tine! ai lasat ma nr de telefon?

hai zi-mi adresa ta ca trec pe la tine . vrei? pot veni mai putin miercurea..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna ziua fete cucuiete,
Nora, te cred ca esti confuza si stressata, cine n-ar fi in situatia asta.....Dar se pare ca totusi e o veste buna faptul ca se poate si fara operatie desi cu o operatie ar fi mai multe sanse de vindecare......Dumnezeu stie ce e mai bine. Oricum ii doresc mamei tale multa sanatate si putere sa iasa cu bine din acest calvar.
O sa-ti trimit pe PM contul de pe webshots ca sa poti vedea pozele.
Ardeiash, numai tie ti se poate intampla o asemenea poveste haioasa. Parca te vad uda fleasca pedaland de zor pe bicicleta. Sper ca atunci n-ai racit si ca esti bine.
Anamana, ma bucur mult ca insfarsit putem sa te tinem "sub observatie" pt ca ai net si comunicam mult mai usor. Iar in legatura cu nasterea este firesc sa-ti fie frica, dar gandeste-te ca de cand e lumea, asta face femeia, este menirea ei de a da nastere. Si nasterea e un miracol, tu il vei infaptui curand, vei fi mamica, iar cand iti vei tine in brate minunea vei uita de toate durerile prin care ai trecut. Sunt sigura ca vei fi pe maini bune. Iar durerile nu sunt chiar asa de insuportabile, de multe ori exista doar in capul nostru. Ai grija de tine si gandeste pozitiv ca face bine la bebitza.
Nina, asa ca acum aerul e mai respirabil fara soacra in jur?
Fericit-o!!! Pupa-i pe nazdravani din partea mea.
Acum va pup pe toate si va doresc toate cele bune.

Mergi la inceput