praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ana: mai esti pe receptie?

morgane.. ca era sa scriu jan: multam fain pentru ramazotti .. super tare filmuletul... pacat ca-i asa de scurt.. dar tu ne-ai cam tras clapa: nu ti-am auzit vocea!

miri: ce ti-a zis cizmarul de cizma stanga, ha?

oana: deci iti place zambetul meu shugubatz. hein? pacat ca mi se vede si gusha-n el! o urasc!

ce-or face fetele ce n-au scris de mult... de demult?!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

neata!
toata ziua-s pe receptie, dar stau in pat si pozitia nu-mi permite sa scriu prea usor( v-ati prins ca lenea).
am vazut si eu pozele ultime.
miri schimbat culoarea la par; miri, te-am visat ieri noapte, da' f ciudat, nici n-am vrut sa ma gandesc la vis dupa ce m-am trezit.
am si eu o nelamurire, ca nu ma pricep deloc la computatoarele astea si la net. am un contract de internet ceva cu 2 gbt pe luna; asta inseamna ca pot asculta radio sau ma pot uita la tv pe net cat vreau? stie cineva sa-mi raspunda? ardeiash, te pricepi tu?
a! si mai am o intrebare pt miri! dupa cate ore de travaliu ti-au facut cezariana? sa stiu sa ma pregatesc si eu psihic!
fete, astept sa vad ce mai faceti toate!
va pup
am uitat sa va zic ca am pregatite martisoare pt voi; mi-a adus mama. cand vi le dau?!

ana si bebita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anamana123

neata!

am si eu o nelamurire, ca nu ma pricep deloc la computatoarele astea si la net. am un contract de internet ceva cu 2 gbt pe luna; asta inseamna ca pot asculta radio sau ma pot uita la tv pe net cat vreau? stie cineva sa-mi raspunda? ardeiash, te pricepi tu?
a! si mai am o intrebare pt miri! dupa cate ore de travaliu ti-au facut cezariana? sa stiu sa ma pregatesc si eu psihic!
fete, astept sa vad ce mai faceti toate!
va pup
am uitat sa va zic ca am pregatite martisoare pt voi; mi-a adus mama. cand vi le dau?!
ana si bebita

multumim de martisoare! o sa le avem noi.. cinepe net.. stie cand!?

ana : dupa umilele mele cunostinte radio-ul si tv-ul.. ca sa poti sa le asculti sau sa le vezi.. se face prin download... si vezi: ca trebuie sa astepti un moment de la mom accesarii la cel al vizionarii sau ascultarii... deci , dupa parerea mea.... iti consumi din traficul de 2gb.... ca sa poti asculta cat timp vrei tu.. cel mai sigur este sa ai trafic nelimitat... sau si mai sigur: intreaba-ti provider-ul! alta poveste este ca 2 gb este destul de mult.... ai putea sa-ti permiti sa asculti fara sa platesti in plus.. insa depinde ce mai faci pe langa... !! pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna dragele mele.Mai fete,sunt asa de linistita acum...(fara soacra)doar vremea asta nashpa ma mai deprima...
Sa va spun ce am patit azi...vazui un pic de soare,pe la 11 si zic sa ies cu fata putin la plimbare si apoi sa-l iau pe Alex de la gradi.Booon....si daca tot era frumos afara,hai sa-mi schimb si geaca si bine-nteles ca uit sa scot cheia din geaca groasa...asa ,si ies frumos la plimbare si fata mea imi spune ca face kk si ne intoarcem acasa,doar ca nu putem intra...am ramas p-afara si fara cheie si fara telefon si fara sa stiu nr de tel al lui Reiji...noroc cu o prietena,(care sta aproape de mine )care m-a gazduit si m-a lasat sa trimit un mail sotului,ca altfel ma vedeam dormind la usa.
Daaaa...noroc ca nu era plecat prin vre-o delegatie ca aia eram...

Mah fete,acu va las...tre sa pregatesc cina.
Va pupicesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Buna pralinute scumpe.
Iote ca mai dau si eu un semn de viata....offf, greu ma mai urnesc...nu prea am cu ce ma lauda si cum zicea si Nina, mai e si vremea asta deprimanta de ma ofileste de tot.

Ca sa va spun totusi ceva despre noi, incep cu mine...dupa ce v-am intrebat cu ceva timp in urma despre echivalarea diplomelor, iaca am trimis si eu diplomele mele etrangere la Minister pt echivalare...si astept de vreo 3 saptamani si nici un semn...nu le-or fi primit aia, asa dureaza deobicei sau am nemerit eu vreo vacanta de-a lor? In fine, chestia asta ma tine intr-un suspens de ma deprim de tot...Avem si o mica realizare...ne-am luat masinuta noua, mai spatioasa...ca daca ne decidem sa ne inmultim, ne trebuie una de familie si cu care sa ne putem inhama si la drumuri mai lungi...pana in Romanica eventual. Voi ati fost vreodata acasa cu masina? daca da, cum ati procedat, pe unde ati poposit pe drum (ca evident trebuie facut in vreo 2 zile) Desi nu vom pleca decat in iulie, ar fi bine daca mi-ati putea impartasi din experienta voastra.

Urez de pe acum pt maine o zi superba la toate pralinutele mamici si nemamici, si fie ca primavara sa-si faca simtita prezenta in viata fiecareia cu multa iubire si realizari.

Va pupic si pe cat mai curand

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

anamana, tine minte ca cezariana s eface numa in caz d eurgenta. daca medicul considera canu e nici o problema, nasti usor. iti spun sincer ca doare, dar a doua zi nu mai simti nimic. si sunt multe care ai sa le simti a doua zi despre car enu ti-a povestit nimeni nimic:) dar daca tot vrei sa stii cate ore de travaliu, am inceput la 9 dimineata serios, cu apele rupte de medic, si m-au 'taiat' la 10 fara ceva. orishicum s-ar intampla, trece, si trece bine. curaj, mai ai putin. se termina calvarul asteptarii si incep alte belele:)) care mai de care mai noi si mai neasteptate:))trimite un pm cu nr tau de tel sa tinem legatura cu voi in cazul in care ai nevoie de noi:) pupici

dama, drumul spre casa cu masina e lung si obositor. noi ne-am oprit in germania, ca eram cu topilul si la budapesta. am cautat confort, deci cazarea a fost usurel scumpa, dar pentru copilul chinuit, orice:)

pikantsel, n-am fost la cizmar, lipsa de umor. mis e rupe sufletul cand ma uitla ele:))

nora, curaj! dumnezeu le aranjeaza pe toate cum trebuie sa fie si indiferent decum ne par deciziile ulterior, atunci cand le luam sunt intotdeauna cele mai bune. tin pumnii din tot sufletul.

nina... ai facut-o si tu lata ca pikantel:)) atata mai lipseste s amis e arate si mie o kestie dintr-asta:)))

nimeni numai zice nik de seara romaneasca???? trebuie facuta confirmarea pana in 10.

deocamdata, pe maine, la multi ani, femeilor, minunatelor, scumpelor si delicioaselor!

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput

ma.. am facut-o lata cu bicicleta.. dar daca vorbim de cheie uitata pe dinauntru.. e alta poveste: nina nu-i singura! p-alea din romania nu le povestesc numa p-alea de belgica, daca aveti timp///

da de cheie uitata in usa in belgia ati auzit? niknu s-ntamplat? dar de usa uitata perfect deschisa ati auit? tot aici // si tot nik.. doar o patrula de politie prin fata casei razand!! io mi-s aia!~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Buna ziua frumoaselor belgiene!

am si eu nevoie de sfatul si opiniile voastre.
In vara facem un mic stop in Belgia pentru 3 zile, tot familionul. Am auzit ca Brugge este nemaipomenit de frumos, si e pus pe itierariul meu. Daca stam in Bruxell 3 nopti, am putea sa facem o excursie de o zi pana in Brugge si inapoi? Cat se face cu trenul?
Si mai am o intrebare - cum e zona EU Parlament din Bruxell? Sant restaurante bune, avem la ce casca ochii daca iesim la o plimbare pe jos?
Mutumesc anticipat.

La multi ani de 8 martie

Anca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sanca

Buna ziua frumoaselor belgiene!

am si eu nevoie de sfatul si opiniile voastre.
In vara facem un mic stop in Belgia pentru 3 zile, tot familionul. Am auzit ca Brugge este nemaipomenit de frumos, si e pus pe itierariul meu. Daca stam in Bruxell 3 nopti, am putea sa facem o excursie de o zi pana in Brugge si inapoi? Cat se face cu trenul?
Si mai am o intrebare - cum e zona EU Parlament din Bruxell? Sant restaurante bune, avem la ce casca ochii daca iesim la o plimbare pe jos?
Mutumesc anticipat.

La multi ani de 8 martie

Anca

la multi ani si tie!
da. brugge-u leste un oras ff frumos.. cu masina faci peautostrada 1 ora de la brussel pana la brugge... daca te intereseaza ceva din brussel exista pe prima pagina a pralinelor destule link-uri pe care le poti accesa...
in zona parlamentului ... nu stiu exact ce restaurante sunt .. insa cel mai frumos loc de aici este grand place.. ai link pe prima pagina...si toata zona de centru e frumoasa.. din punct de vedere arhitectural... mai poti vedea palatul regal ,atomium... de unde poti vedea orasul de sus. .in bru park sunt mai mute restaurante de toate natiile. ma iintreaba-ma. ca-t iraspund .. insa sutn multe detalii in link-uri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

La multi ani de 8 Martie ! Sa fiti frumoase, sanatoase, fericite, iubite, vesele, optimiste, sa daruiti si sa primiti iubire!!!

E o zi insorita azi, gradinita mea s-a umplut de flori, copacii inmuguresc...mmm... La vita e bella.

Vrem sa plecam undeva in weekend sa sarbatorim primavara si sa uitam de griji...unde sa plecam...Paris? Idei?

Muuulti pupici.

Nora

Mergi la inceput