praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 12
scumpi spune:
LA MULTI ANI pralinute minunate si o primavara frumoasa si insorita plina de dragoste si caldura sufleteasca. Ce frumos e afara!!! Superba zi de 8 Martie.
Va pup dulce, dulce de tot
"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson
ardeiash spune:
la multi ani minunatelor! sa fiti iubitte, sanatoase , fericite!
ati deschis felicitarea de la mine???
s-auzim numai de bine! si
morgane spune:
Pralinutze,
O zi de basm de ziua voastra, va doresc !!!
Nu chiar ca umplu belgienii masculi copiatoarele cu hartie sau ne-ar deschide usa, dar sunt si avantaje, sa ne gandim numai la ele.
Si cand vad ce vreme minunata e ... imi vine sa plec de la serviciu.
Pupici,
MadyG spune:
La multi ani,dragelor, va doresc din suflet sanatate, bucurii multe si mult noroc in aceasta primavara si mereu!
Va imbratisez cu drag , sper ca o sa primiti si felicitarile de la mine.
8 Martie fericit de la Madi!
Bepii spune:
Dragi praline si fete de pretutindeni,
Iata ca ma alatur si eu corului de fete ca sa va urez un sincer LA MULTI ANI cu ocazia zilei noastre. Viata sa va fie senina si plina de soare si fericire.
Daca eram in tara cred ca as fi tras un chef cu prietenele mele asa cum faceam cand eram acolo, casa mi s-ar fi umplut de flori de la colegi si admiratori si as fi simtit intr-adevar ca e ziua noastra. Aici.....in afara de voi prietenele mele dragi cu care ne-am felicitat reciproc, nu mai e nimic deosebit. Al meu sot nu are notiunea acestei zile, nici eu nu i-am spus despre ea ca s-ar fi interpretat ca-i cer vreun cadou.
Totusi am primit un aranjament floral cu orhidee superb de la cine nu ma asteptam adica de la femeia care face curat. S-a prezentat azi dimineata la usa cu acele flori, draguta de ea.....
Si ea vine dintr-o tara estica unde 8 martie se sarbatoreste cum se cuvine.
Mai si ce vreme azi!!! Tocmai bine de zburdat precum mieluseii pe campii dar s-a nimerit o perioada tare incarcata la birou asa ca o s-o las pe alta data cu zburdatul. Poate cu unele dintre voi.
Hai ca fug la treaban va pup pe toate si va doresc tot ce va doriti voi.
oanademunck spune:
Saliu!Si 'La Multzi ani!'sau ce se cuvine de spus cu aceasta ocazie!!
Duoamne unde-i Romanika mea de 8 martie cand primeam narcise galbene de la mama sau zambile de la tata si trebuia sa dau pachete cu cafea sau deodorante la profe, meditatoare, educatoare, tovarase si ce or mai fi fost si plecam la 11 de la serviciu sau fugeam de la prima ora la scoala(ca prestam la din astea mai ales primavara sa aud cucii in herastrau si sa vad ratzele cu bobocii pe lac). Da na, la trecutu-mi mare, mare viitor ca-n loc de cafea si spray m-am ales cu un botterkoek si ala ravasit da e drept primit in dar de la un coleg....
Si in loc sa plec de la serviciu la jumatea programului m-am ales cu intalniri cu politia si declaratii scrise si spuse e drept in soapta si sub stare de soc dupa ce un ''bondar' de la mine din grup a decis sa plece acasa in pijamale si injurandu-ma probabil cand pe araba cand pe franceza. N-a vrut omu sa se trezeasca o data cu
ceilalti asa ca dupa ce am negociat cu el de la 8 la 10 l-am luat efectiv pe sus cu patu (nu doar eu desigur)si l-am plantat in gradina unde desi e aer curat si canta pasarele e frig si de obicei te rezesti si devii activ. Ma rog omu vazandu-se deja afara si-a luat talpasitza disparand ca un tupolev in nori cu tot cu pijama, fara sa anuntze fara sa intrebe fara sa-i pese. Noi ne-am prins dupa vro 5 minute da si cauta-l intreaba alti Einsteini care misunau pe acolo daca l-au vazut pe Ali Baba si toti ne-au indicat statia de autobuz unde insa nu l-am mai prins. Nu situ cum mamicutza lui l-au primit aia in pijama in autobuz (e drept ca omu fiind marocan mandru de radacinutzele lui purta rochie din aia de-a lor traditionala si daca nu stii il confuzi cu vreun fruntas al moscheii lor)Ma rog am anuntzat politia(obligatoriu ca omu e sub supravegherea judecatorului de copii sau cum s-o traduce jeugdrechter in romana), aia au venit, da declaratii, arata-le poze cu
impricinatu, explica conflictu si bla bla si iar bla bla ca am ajuns abia la 3 acasa si la 4 tre sa plec iar). Sper sa-l gaseasca intr-o bucata da sa nu mi-l mai aduca inapoi, sa faca ce vor cu el da mie Baiazid din astia nu-mi mai trebuie!Faza naspa e ca o data cu el au disparut si niste chei pe care se banuieste ca le-ar fi sutit ieri, chei de la sertarul unde tinem noi banii si bunurile copiilor....Ma rog om vedea ce o iesi!
acuma
Maddy, ce mai zici fata draga???:)
Nora eu de cateva saptamani am o fixatie cu londra, cu eurostarul faci aproape cat faci pana in Paris (acu nu stiu cum mai e cu visele daca trebe sau nu pt uk).
Dama raspunsul cu privire la omologarea diplomei iti vine acasa in termen de 3 luni de la data la care au primit ei cererea si dosarul tau. Si eu astept acum cel de-al doilea raspuns (eu am facut prima cerere de echivalare in septembrie 2005, am primit raspuns favorabil in decembrie 2005 si anume diploma mea universitara romaneasca era echivalata ca asistent psiholog - iar dupa un an de munca aici unde lucrez acum trebuia depusa o noua cerere(asta de am depus-o saptamana trecuta) prin care sa cer echivalarea anului de munca ca si an de practica (pt ca aici se fac 5 ani pisho-4 teorie si 1 practica) pe cand la noi 4). In concluzie mai devreme de trei luni nu primesti raspuns (eventual primesti acum o scrisorica acasa in care iti vor spune ca ti-au primit dosarul si ca timpul de verificare si validare este de 3 luni).
Fete va pup pe toate e deja 4 trecute fix si ma grabesc
pupici si celor al caror nume nu l-am amintit!!!
pa paaa
ninaM spune:
Mamici,viitoare mamici si nu numai...tuturor femeilor un calduros La Multi Ani de 8 Martie!Sa aveti parte de o primavara frumoasa,insorita si sa fiti iubite!
Oana,iubita,esti mortala....eu rid acum de nu mai pot dar imi inchipui prin ce ai trecut...
Ardeiash mult`am de felicitare,din pacate nu am putut sa o deschid...cred ca nu am un soft,ceva instalat si la cit ma pricep eu....oricum,merci.
Un pupic pt toata gaska si tot ce va doriti!
carmita_baby spune:
Va urez un 8 martie fericit tuturor La multi ani si sa fiti iubite!
Haideti ca eu iar ma fac vinovata de chiul Fetele inca nu v-am spus ce bine m-am simtit cu voi la karaoke. Nu am fost eu in moodul meu cel mai bun in seara aia, adica nu prea am avut chef de dansat si alea alea da` ma bucur din inima ca v-am vazut. Desigur ca Miku a intretinut atmosfera ca de obicei cu darul ei de povestitor si ca Taniuca nu s-a lasat mai prejos pe ringul de dans
Nina asa cum a zis Oana, mi-am luat bluzita din Mamaia.
Oana cool intr-adevar, amintiri frumoase si aventuroase Cand ma mut la casa vreau si eu jumate de narcise, vezi ca daca nu mi le dai vin pe furis noapte si imi iau ce-mi apartine
Acum ma duc sa ma uit cu Daniela la un film pe DVD, pe urma ma vopseste si maine ne luam zboru` Italy here we comeeeeeeeeeeeeeeeee
By the way azi a fost baba mea
Va pup pe nasucuri
Mello motanelul iubit