praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Carmen, multzam mult ca te-ai gandit la mine insa eu nu pot maine veni. Al meu a lucrat toata saptamana, luni noaptea a fost la carnaval si inca nu si-a revenit cu somnul, apoi el maine lucreaza toata ziua pana la inchiderea Battibouw-lui (23.00) iar sambata incepe lucrul la 8 dimineatza. Astfel ca nu ii pot cere sa vina la karaoke iar eu fara el una la mana nu stiu sa ajung, in Brussel nu conduc de frica, drumurile nu le stiu iar cu taxiul nu merg nici sa ma tai....Eu in noaptea asta am nacht, maine am sedintza pana la 2 asa incat cred ca am sa cad moarta de oboseala.Am sa vin cu sigurantza data viitoare cu tot cu una bucata sotz. Oricum distractie placuta si nu uitatzi sa betzi un pahar in cinstea mea!!!!!!
pupici tutulol:)
zmuahhhhh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Oana daca asta e problema, stii cum putem face? O sa te sun eu mai tarziu sa iti explic ce autostrada tre sa iei si acolo o sa te astept eu. E simplu o sa vezi. Eu as veni sa te iau mai de aproape, da o sa am masina plina: Daniela, Tania, Ror si... o iau si pe mama hehehe Da` oricum e tare simplu crede-ma. Daca vrei sa vii lasa un mesaj, aici sau pe yahoo.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Fetele voi va duceti la seara aia romaneasca pe 17 feb la care ne-a invitat Zizee? Ca daca-i pe asa, parca as merge si eu, da` fara voi nu are farmec

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

pentru seara romaneasca este nevoie de invitatie. cine vrea.. mi-a trimis-o zizee... nu stiu daca v-a trimis si voua.. .dar mi-a spus .. daca vreti, v-o trimit

cat despre ziua de azi. ne-ntalnim la 9, e bine?

morgane: ce-ti face camera video?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ok, azi la 9 juma sosim si noi. cu silvian cu tot.
astept sa va vad. am nervi acum, rasisti.
pupici

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Yupiii, vine si Ardeiash!!! inseamna ca te simti mai bine, da?
Poate vine si Oana......ce bine ar fi....
Hai ca vom fi destule pralinutze diseara ca sa ne incingem la dans!!!
Pupici si pe diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

La 21.00 e ok. Nu pot sta prea mult, insa, pt. ca maine trebuie sa lucrez de la 08.00.
Despe, e la-ncarcat.

Mergi la inceput

bepii: ma simt mai bine... dar nu suta la suta bine...dar nu scap ocazia sa va vad.. caio nu v-amvazut ..aha.. de la craciun?? ba nu.. parc-am mai iesit o parte in ianuarie....

carmita: cred ca urmatoarea intalnire.. ar fi msto sa fie la seara romaneasca.. pentru scimbare de decor.. ca tot ziceam sa ne intalnim pe 16.. si asta e chiar pe 16.. sau pe 17.. nu ma i stiu

miri: ce bine c-ai ajuns si tu.. si ca vine si silvian... se fac mai multi barbatei!

ana" cand venim sa vedm bb?

zizee" te-ai hotarat?

pe celelalte va pup dulce

Mergi la inceput

v-am trimis ceva special pentru ziua de 8 martie pe mail.. nu-i asa ca nu l-ati deschis? daca da... sa ridice mana..cine... sa o trag de urechiuse ca e nerabdatoare..
hai , fiti sincere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

l-am deskis pikantsel:) e frumos. la mine 1 sau 8 martie, tot una, e saptamana mea, si cheltui:))) pur feminin:)) hihihihi

deci, venim pe la 9-9juma. poate vine si madi; nu prea ii arde ei acu d eiesiri, dar cine stie, poate isi face curaj.

ma duc sa-mi pun plantele in ghiveci! stiti floarea de la voi? din 2 dec? oai ce-i place la mine:))

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png

Mergi la inceput