praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Despe, a trimis fata invitatia pe pagina anterioara, nu personal. Nu cauta in cutia de scrisori. Si fa-te bine pana maine! 'nteles?
Oana, demential cantecelul.
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Na, ca eu am scris acum pe 5.
Cauta pe pag.3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Makkik binnen, makkik binnen:)?
Este 1 martie!!!!!!!!

Sa aveti o primavara frumoasa, o vara superba si sa va aduca Mos Craciun ce va doriti!(sorry da am chef de glume azi:)))
zmuahhhh

A, mah, si maine la karaoke, daca va amintitzi intrebati-i pe aia si de paltonul meu (e unu negru fara alte semne distinctive). Si intrebati si paltonul daca vrea sa se reuneasca cu mine ca l-am uitat atunci si am plecat cu alta.............haina!

multumic
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Dragele mele,azi,de 1 Martie,va doresc sa aveti parte numai de bucurii,impliniri si tot ce va doriti.O primavara frumoasa si calda si sa fiti iubite!In loc de ghiocei,va trimit o floricica virtuala...se pune?
La Multi Ani tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Brunotjel, LA MULTI ANI!!!!!! Tu esti martisorul nostru, asa ca te purtam in gand si in suflet. Felicitari lui mami si lui tati ptr frumusel.

Fetele LA MULTI ANI si voua de 1 Martie. Pe aici nu am vazut nici martisoare si nici ghiocei, noroc ca a mea mamica are grija sa-mi trimita in fiecare an cate un martisor, nu de alta, dar ca sa nu uit....

Mai ca as veni si eu maine, altfel cine stie cand mai am ocazia sa va vad. Ce ziceti fete Antwerpenare (Carmita, Scumpi), ma luati si pe mine???

Pupici,
Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

un suras primavaratic ,
un gand frumos
si un pupic dulce, apasat, sincer, pur romanesc va trimit tuturor bombonicilor ..

fie ca sa simtiti primavara asa cum este acasa .. asa cum se sarbatoreste la noi... cu ghiocei si martisoare si snururi ale iubirii si ale puritatii, ... maine ... unde sper sa fim cat mai multe...!

fie ca sa aveti o primavara superba.... si multe altele alaturi de sotii vostri iubitori.... si nu in ultimul rand..

fie ca sa fiti iubite mereu!

vreau si eu un ghiocel de romania!

morgane: incerc: ma-ndop cu paracetamoale
ror" sac.. si eu am primit martisoare.... !

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Pt toate fetele, "LA MULTI ANI DE 1 MARTIE"
Fie ca primavara sa va aduca numai bucurie si pace in suflet. Si nu in ultimul rand sa avem putin soare ca m-au cam deprimat ploile astea.

Pupici.

BINE AM VENIT IN EUROPA

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

VIN? SAU VENIM; DUPA CAZ; LA CAT, LA 9_10 E BINE? AM SOT KIKIDOUAR? NUSH DACA VREA SA VINA CU MINE? DE NU? MAI DEVREME; SCUZATI CAPS

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

In primul rand va urez o primavara insorita si plina de flori
un 1 martie minunat
Fetele nu mi-am dat seama ca matusa mea pleaca maine seara la 9 jumate. Si tre sa o duc la autobuz, dupa aia venim direct la karaoke. Daca va duceti mai devreme va rog eu mult ocupati masa aia de langa DJ ca e si aproape de ring si eu una ma simt mai in largul meu acolo.
Robertina desigur ca poti veni cu noi. Vorbim maine la tel sa stabilim ce si cum.
Mady maine am in plan sa iti fac o vizita cu mama, matusa mea si varul meu. Ce zici? Ai treaba?
Oana ce zici? Vii si tu? Ca de cand nu ne-am vazut, multa vreme a trecut?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Dragi fete de pe acest forum,
Va doresc din toata inima sa fiti fericite, sanatoase si sa aveti parte de o primavara dupa cum doreste inima voastra. Iar in suflet sa va fie o vesnica primavara!
Acu sa ne intoarcem la oile noastre: Eu sunt cam 90% sigura ca voi veni singura deci Carmen fetitza, prevad ca vei face un mic ocol pe la Mechelen sud. Dar adaca matusa ta pleaca la 9.30, presupun ca vei veni la mine cam dupa 10. Si la karaoke ajungem cam la 10.30.....
Eu as propune sa fie intalnirea pe la ora 9 - 9.30. Ce ziceti?
Ardeiash, sper din tot sufletul ca vei fi bine pana maine si vei veni cu Cristian pt ca altfel s-ar simti Jan singur.
Miri, dragutza, te rog muuuult de tot, adu-l si pe Silvian. Eu o sa incerc sa-l aduc si pe Swa dar nu stiu ce sanse am, o sa va povestesc acolo ce si cum.
Deci vor veni: Carmen Scumpi, Ror, eu, Miri, Morgane, Ardeiash si desigur unii soti. Pai suntem deja 7 fete, numar magic!!!
Hai si celelalte fete, incercati, faceti un mic efort ca doar stiti cat e de fain! Si fetele noi pe care nu le-am cunoscut, indrazniti, macar o ora doua cat sa ne cunoastem.....
Asa a facut Anamana, a venit cu burtica ei la karaoke special sa ne cunoasca si nu se mai dadea plecata. Acu cred ca ii este f greu pt ca se apropie sorocul si o intelegem si ii dorim la unison sanatate, nastere usoara, si un copil sanatos si frumos. Asteptam vesti de la tine Ana!!!
Doritoarele noi sa dea un semn si li se va transmite adresa pe PM.
Acu va pup pe toate si va doresc numai bine.

Mergi la inceput