praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 6
danyelana spune:
"La multi ani" Bruno, sa cresti mare si sanatos iar parintii tai sa se bucure de tine.
Daniela
BINE AM VENIT IN EUROPA
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
morgane spune:
Da, fete, e bine sa stabilim date si vine cine poate, ca altfel eu va vad din an in pasti. Va trebui sa lucrez sambata si duminica (ca am o urgenta), dar asta nu inseamna ca nu vin sa petrecem o seara si o parte din noapte ... Deci subscriu la ce propune Bepii, si zic DA pt vinerea asta.
Nina, mai ai putin si scapi. Curaj.
Mady, imi pare rau sa aud ca ai probleme de sanatate. Sa te faci bine cat mai repede. Mah, sa stii ca si Oana era bolnava la karaokele trecut, dar a venit totusi si a plecat vindecata. Intreab-o! Eu iti zic.
Despe, hai mah, ce se intampla? Nu mai postezi asa cum ne invatasei si ne e dor, zau. Nu ne lasa balta.
Un pupic dulce la toata suflarea.
Ne invitase Zizee la o soarea, cine poate merge? Multumim dragut, Zizee.
Pupici,
scumpi spune:
Buna seara fete dragi,
Pt. inceput vreau sa-i urez lui Brunotje scump si iubit La Multi Ani! pt. primul anisor implinit, sa creasca mare si frumos si destept si cel mai cel si sa-i bucure mult mult pe mami si pe tati. Pupici dulcici
Acum...am inviat!!! Ultimele sapt. s-au petrecut multe nu prea bune... asa... am ramas la secventa cu raceala lui al meu(de-atunci nu am mai scris, oau sunt sapt. bune) si bineinteles ca am luat si eu, maaaai, dar rau cu febra mare, la pat nici nu puteam sa-mi deschid ochii, in fine mi-am revenit, apoi alta belea, sapt. trecuta la scoala, exersam pe o portocata cu bisturiul cum sa taiem bataturi si ceasu'rau, direct in mana mi-a alunecat, panica una alta, la urgenta, m-au cusut, acum e ok, maine imi scoate firele, cicatrice mica...bun...sperietura a fost mare, mai ales ca e prima oara cand patesc asa ceva. Sper ca asta a fost ultima ca nu mai vreau!!!
Azi am avut test la scoala, zilele astea am invatat, d-aia nici un semn.
Fete chiar daca nu am dat nici un semn, am fost cu gandul la voi, v-am citit si mi-e tare dor de voi. Asa ca vineri de-abia astept sa va vad!
Va pup dulce dulce si va doresc o seara linistita alaturi de cei dragi
"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson
carmita_baby spune:
La multi ani pui mic Brunotel, sa cresti sanatos, voios, voinic si nimic sa nu iti intunece copilaria ta de copil frumos te pupicesc cu drag!
Mello motanelul iubit
miri_mik spune:
multumiiiiiiiiiiiiiiim, din suflet ca v-ati amintit de noi!
noi am sarbatorit de ne-am zapacit in wumereux, la mare, pe un vant si-o ploaie taiate din filmele de hitchcock:)) nu-i bai, hotelul avea jacuzzi si sauna si copilul - bine crescut de altfel - dormea dus in camera lui:) am fost la un acvariu traznet dupa si ne-am distrat cu foci, rechini, pinguini si tot felul de lighioane de balta:) misto, doar ca minunatul copil - minunat pana atunci si de atunci incolo, dar nu fix atunci - s-a apucat de o demonstratie de plans si crize pe motiv de prea multi pesti in capul lui, ca nu ne-a tihnit statul la masa:))) buni ne-a asteptat cu tort facut de ea, am suflat in lumanare - a doua oara, ca la hotel ne-am distrat in trei si ne-am mazgalit cu cioco alba de pe tortuletul de unic :))
consumator:))
acu, s-o luam organizatoric: pe 2 se poate, dar n-ati zis unde. si cum nus tiu unde, poate nu ma poate duce silvian. asa ca pe 16 e sigur. pe 2 astept detalii:) daca e pe 2, spuneti unde,cand, cum:)))
si stiti ceva? sunteti grozave ca ne-ati urat atata bine!n sa va dea dumnezeu insutit inapoi, si doamne ce fericiti am fi pe lumea asta! eu mai am putin si zbor de drag ca va am aproape!
muuuuuuuuuuuuuah!
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png
oanademunck spune:
Saliu!
Ma dau astia pe toate posturile de radio un cantecel de m-a terminat, pe gustul meu, e in antwerps da pentru cine intelege versurile e demential.
Uitati aici cantecelul
http://www.youtube.com/watch?v=jyJ6BmkS694
Si pentru cine vrea sa isi exerseze dialectul uitati aici si versurile(sunt dialect deci nu-i A.B.N). E vorba despre cum era in belgia acum vro 15, 20 de ani:)))))):
kvraagetaan
makkik binnen makkik binnen om een lieke te beginnen
over de dinges die kik mij ammaal herinner
uit de goeien ouwen tijd
van rekenen en vlijt
een leven zonder zorgen ambitie of spijt
heelder dagen gaan sjotten
voor den donkere thuis
alleen maar wa ravotten
en t school daar kwam niks van in huis
drei keer durven was doen
maskes plagen liefde vragen
en al wa ge zegt da waarde zelf
me uw broek in den helft
het was zo simpel ammaal
zo simpel ammaal
zo simpel as ik vraag het aan
kvraagetaan
er was nog gene gsm gene vtm
en niemand die hannibal of murdock wilde zen
rons honeymoon carolientje merlina met de parafix
en voerdes was er niks
we mochten niks mor dejen alles
urbanus was nen held
ons pa diejen oj nog haar en we telden al ons geld veur de kermis
showen in de boksauto’s
outrun in plaats van onze commodore
er waren geen cd’s geen mp3’s
alleen mor wa cassetjes
en buurman wa doet u nu
veur ons allereerste tetjes
het was zo simpel ammaal
zo simpel ammaal
kvraagetaan
derde couplet potteke potteke potteke vet
de g’ed al honderd was men eerste brevet
’t songfestival jeuj later naar bed
the reflex fl-fl-fl-flex op ons tennisracket
ja jonges we zagen het groot
we wieren ammel profvoetballer of piloot
en haten was nog geen nationale sport
alleen misschient die koteletten op ons bord
bivakpotsen sponsen broekskes karbonaaien
die knielappen die z’ aan ons broekskes wilden naaien
betsaksaai bettemakemaai
ik stop ermee wa is men schaai
het was zo simpel ammaal
zo simpel ammaal
kvraagetaan
scumpi spune:
Miri, ne intalnim la karaoke, in Brussel ca data trecuta.
Oana super cantecelul, dar cand l-am citit prima oara, mi s-a parut extratereasca, nu prea legam cuv. nu stiam ce tot inseamna makkik ala, dar apoi l-am ascultat si s-a schimbat in antwaaaarps, misto cuvintele, hehehe vremurile de altadata.
Va pupic, somn usor
"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson
ardeiash spune:
morgane: hai ma.. nu mai tot intreba de mine.. pana si eu m-am saturat cat scriu pe forumul asta... nu stiu de ce adminul u face si un ceas... sa socoteaasca vremea pierduta p-aici,, cred ca m-as speria si n-as mai scrie decat la luna...
am o veste nu tocmai buna: pe ploaia aia de ieri cine se plimba cu bicileta: eu: am avut un comision de facut.... si barbate-miu mi-a zis ca ma dau grozava.. dar cand il ascult eu pe e!?! si uite-asa.. apa de la roata din spate m-a udat... pe genunchi m-a udat Dumnezeu.. si am cam racit. mi-e si rusine sa va zic.... dar abia respir... si acum a mai inceput sa ma si doara gatul ,, de ieri iau la paracetamoale si aspirine.. doar doar mi-o trece.. .nu v-am spus nik.. am crezut ca o sa fie bine... insa daca si maine sunt ca ayi.. slabe sanse sa ne vedem..
ma nush cum se face.. dar va vad din ce in ce mai rar!!!
zizee" n-am primti invitatia.. multumesc, dar n-am primit-o... mi-ai scris numele corect?
s-auzim numai de bine! si