praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Lucica nu iti face probleme ca pe Tania o iau eu, e in drumul meu oricum. Tie ti-ar fi peste mana :-)

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Esti o dulce, Carmita! Uite Tania cum sarim pt tine, nu e plezant?
Despe, mai esti pe frecventa? Da-ne si noua un semn de viata, ceva. Vine si Cristi? Ca daca Swa nu vine, ma intreb ce-o sa faca Jan cu atatea fete cucuiete!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zizee spune:

saliu, pralinettes,

daca sint printre voi amatoare sa ia parte la soareaua romaneasca ce va fi organizata pe 17 martie de-o mina de prieteni de-ai mei si de moa-mem, dati cu mp si lasati adresa de email, sa va trimitesc invitatiunea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Brunotje verjaart vandaag !!! Gelukkige verjaardag, lieve schat!!!
Sa va traiasca baiatul si sa creasca mare, frumos, destept si sa va bucurati deplin de realizarile lui !!!
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Bruno, scumpisorule si dragule,sa cresti mare,sa fii sanatos, norocos si fericit!
La multi ani!
Mirikutz si Silvian,sa va traiasca minunea, sa va lumineze mereu sufletele , ca pe noi,de cate ori venim la voi, ne incarca cu energie pozitiva pentru cel putin o saptamana.

Bruno, te pupacim de o mie de ori![

Fetele,n-am mai reusit sa intru deloc pe net, dar sa stiti ca mi-e dor de voi! Le multumesc din suflet celor care au intrebat de mine , imi creste inima sa vad ca nu m-ati dat uitarii.

Acuma, pt intalnire, din pacate eu trebuie sa va spun ca nu pot veni,insa parerea mea e ca daca poate majoritatea fetelor,ar fi pacat sa nu va vedeti,fiindca e intr-adevar greu sa ne reunim cu toatele.

Deocamdata eu am niste problemute de sanatate, pe care sper sa le rezolv curand,dupa care sa va dau vesti bune despre starea mea si sa ne putem intalni cand vreti voi.

Carmitutz, va astept!
Oana,te astept!

Bine,fetele, va las acum, va pupic pe toate in parte si sa ne vedem cat de curand !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

[

bruno pestisorule auriu, argintiu,

fosforescent si multicolor!

sa fi sanatos , zambaret , fericit si iubit toata viata!

multi , multi ani fericiti!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

mai fete., nush ce sa zic! hai sa facem un calcul"

au raspuns dapentru data de 2 : carmen , morgane, bepii, ardeiash

au raspuns nu: nina , nora si mady

n-au raspuns nimic nimicutz: ror, scumpi. miri, oana..

voi ce ziceti? mai mergem/ ? ca io vroam tare mult sa fim toate... desi e tare greu sa muti datele... haideti sa raspundem la 2 date cand raspundem si facem socoteala apoi.. deci: hai sa ne gandim si la data de 16 , ce ziceti?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna dimineata fete cucuiete
In primul rand vreau sa urez lui Bruno un calduros "La multi ani", sa fie sanatos, sa creasca voinic si fericit alaturi de parintii lui minunati
Acum stiu ca cei trei fericiti sunt pe undeva prin locuri pitoresti pt a sarbatori cum se cuvine evenimentul. Asa ca n-o asteptati pe Miri sa apara pe forum.
Mah fetelor, eu realizez ca o intalnire cu tot grupul 100% in par va fi extrem de greu de infaptuit de aceea eu as propune sa ne vedem chiar si jumate dar s-o facem mai des. Ca daca stam si asteptam ziua cand toate vom fi disponibile cred ca avem de asteptat cateva luni si uite asa irosim timp si energie cautand mereu in agenda.
Cine nu poate veni acum, o sa vina data viitoare cand probabil altele nu pot veni. Important este sa ne vedem din cand in cand ca sa tinem legatura. Suntem totusi un grup mare si daca pot veni macar 3/4 sau chiar jumatate tot va fi bine. Deci nu va sfiiti, dati repede confirmarea ca veniti ca eu voi fi prezenta.
Carmen si Morgane, sunteti niste dragute ca v-ati oferit sa ma luati de acasa si sincer imi creste inima cand vad ce prietene minunate imi sunteti . Dar asa cum zicea Carmen, pt ea e mai la indemana sa vina la mine. Totusi nu sunt sigura daca Swa poate veni sau nu, asa ca o sa tinem legatura, ok Carmita? Te voi suna in timp sa te anunt.
Si asa cum zicea Ardeiash, putem de pe acum fixa urmatoarea intalnire pt ca fetele sa-si faca planul. 16 martie e ok pt ca fetele care n-or sa vina acum vor fi nerabdatoare si nu trebuie sa le lasam sa astepte prea mult. Astept si alte sugestii.
Deci a se intelege ca toate fetele sunt bine venite inclusiv cele noi pe care nu le-am cunoscut personal si ne-am bucura mult sa putem face cunostinta cu ele.
Acum va pup pe toate pe amandoi obrajorii si va doresc in continuare o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Buna tuturor!
Mai intai pt Bruno: 'La Multi Ani' Brunotje!Si asa cum ii sta bine unui pestisor auriu, sa implinesti toate dorintzele parintilor tai pentru tine iar tie sa iti fie implinite toate dorintzele! Sa traiesti o viatza frumoasa !!!Si iti mai daruiesc o floricica si un pupic :zmuahhhhh!!!

Fete in legatura cu 2 martie pt mine nu merge doeoarece Piet are altceva de facut si nu poate veni iar eu vin dupa nachtdienstul de joi plus sedintza vineri asa incat voi zice pas de data asta. Pt 16 martie iar nu pot pe ca la noi este pensenfeestijn (adica sarbatoarea carnatilor) si muncim toti to wek-endul de vineri pana duminica....
Cel mai bine este asa cum a propus Bepii, sa spunem data la care ne intalnim si vine cine poate, fara suparare. In cazul meu, va spun sincer, desi ma simt ff bine cu voi, muncesc f mult in timpul saptamanii si o data la trei saptamani si in week-end astfel incat mi-e foarte greu sa ma urnesc in week-end sau sa pierd nopti. Mie cel mai mult mi-ar conveni in timpul zilei, la o cafea prajitura, shopiing orice decat noaptea.
Va pup acum pe toate
zmuahhh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna la toata lumea!
Pentru inceput vreau sa urez si eu un sincer La Multi Ani lui Bruno,sa cresca mare si voinic, iar voi parintii,Miri si Silvian sa va bucurati de el si sa va aduca numai bucurii si impliniri.

Acum sa trecem la ale noastre...sunt de acord cu Bepii,nu mai trebuie sa schimbati data de fiecare data cind nu poate veni cineva,asa ajungem sa ne vedem foaaaarte rar si nu e bine.Ce ziceti daca ne-am propune sa ne vedem din 2 in 2 saptamani?Poate asa e mai usor si reusim cit de cit sa ne stringem aproximativ toate...ce ziceti?Dupa ce scap de pacostea asta de soacra,voi fi mai linistita si voi putea sa va vad mai des,sper!
Morgane,si toate celelalte feteca va ginditi la mine...e tare greu cu soacra, dar scap de ea duminica.Am sa va povestesc cind ne vedem cite am tras cu ea...

Madi,chiar ma intrebam ce-i cu tine...imi pare rau sa aud ca ai probleme...sper sa le rezolvi cit mai repede si poate reusim sa ne si vedem.
Ana...ne mai citesti?Daca da,da-ne un semn ca asteptam cu nerabdare sa aflam vesti...apropo,nu am primit nici un sms,nimic...asa ca nu stiu cum sa iau legatura cu tine.Asteptam vesti!
Carmen,Oana,totul ok?
Scumpi,ce mai faci ?Sper ca esti bine,ca nu mai stiu nimic de tine.(hehehe,am inceput sa scriu in rime...)
Rorutz,toate bune?
Tania,Morgane,Ardeiash
Va pupic pe toate si numai bine!

Mergi la inceput