praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 4
carmita_baby spune:
Buna fetelor, va rog sa nu ma urecheati prea tare :-p
Incep prin a ura fetelor noi bun venit printre noi :-) si sedere cat mai lunga.
Anne m-am bucurat tare sa aud vesti de la tine, cu toate ca atunci cand am citit prin cate trece inimioara ta de mama, m-am intristat. Insa sper din toata inima ca totul va fi bine. Cu Dumnezeu inainte! Da si noi ne dorim din toata inima un bebe, sper sa vina anu` asta, sa nu se lase prea mult asteptat :-)
Te pup si va urez numai bine!
Taniuca nu fi suparici pe mine, ca in ultimu` timp intru pe forum foarte rar. Oricum va multumim pentru cina delicioasa si atmosfera super. Baiatul s-a simtit foarte bine si desigur nu numai el :-)
Nina imi pare rau sa citesc ca soacra ta e o asa pacoste pe capul tau? Sta mult la voi? Ma eu chiar nu inteleg de ce se fac diferentele astea intre copii sau/si nepoti. Da` in fine ce sa mai zic.. Asa`s unii oameni si cu asta basta.
In orice caz abia astept sa mai tragem o partida de dans impreuna.
Si ca veni vorba de dans, Ardeiasule eu nu inteleg ceva, deci tu vrei sa zici ca schimbati data cand va veti intalni, numai pentru ca altfel Daniela si Ror nu ar putea veni? Ca eu asta inteleg din postarea ta si sincera sa fiu nu este foarte flatant pentru mine, daca intelegi ce vreau sa zic.
Oana era cat pe ce sa iti cer si eu niste `belete` la Battibouw ca`s mama cu Vali la mine si ma gandeam sa dau o fuga cu ele pe acolo, da` mama nu prea a avut chef sa mearga si nu te-am mai sunat. Tu ai fost? Te-a mai intrebat vreun nene p`acolo daca esti celibatara?
Maducule cand esti libera si acasa sa dam o fuga pe la tine? maine nu pot eu, dar in rest sunt libera :-)
Anamana abia astept vesti de le tine, eu ma mai uit la emisiunea aia 'De bevalling' unde sunt urmarite emotiile si trairile a 2 cupluri: inaintea nasterii, in timpul nasterii si dupa nastere. De fiecare data imi dau lacrimile. Este asa de emotionant si de frumos :-) Nastere usoara!
Mikule ce mai face Brunotel? Creste, creste minunea mica?
Scumpicule iarta-ma ca nu prea am mai dat nici un semn de viata in ultimu` timp. Da dupa ce pleaca ai mei te invit la un film, ce zici?
Ror sincera sa fiu eu nu prea sunt multumita de cursul asta, suntem mult in urma programului, pana acum am fi trebuit sa fi invatat tot si sa le repetam deja.
Va pup pe toaaaaaaaaaaaaaate
Mello motanelul iubit
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by carmita_baby
[/b] eu nu inteleg ceva, deci tu vrei sa zici ca schimbati data cand va veti intalni, numai pentru ca altfel Daniela si Ror nu ar putea veni? Ca eu asta inteleg din postarea ta si sincera sa fiu nu este foarte flatant pentru mine, daca intelegi ce vreau sa zic.
ma.. io am zis ca tu esti piesa importanta...ai inteles acum?
si eu propun..of.. sa mutam data pana toate lumile-s prezente... ca ne-ntalnim rar ... si nu merita zic eu sa lasam pe cineva acas\ ce ziceti?
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
hai c-am mai verificat 1 data mesajul sa nu fi gresit... ca nu vreau sa te intristez carmita : uite ma ... asa amzis . era clar"
si eu as vrea,, ca toata lumea, de altfel . sa fim toate.. ce ziceti?[/
morgane spune:
Pt noi este ok 2 martie. Poate veni toata lumea?
Carmita, cu siguranta ca Ardeiash a incercat sa adune pe toata lumea. Cum o sa ne dorim sa vina numai o parte si sa lasam fata cu cosita ca abanosul acasa?! Pai, cred ca ne trimite DJ-ul numaidecat sa te aducem :-)
Hai, ziceti cum ramane cu disponibilitatea pt vineri, 2 martie!!!
Pupici,
Bepii spune:
Seara buna fetele,
Hai ca in sfarsit pot sa scriu ca de ieri sunt tot ocupata. Dupa ce ne-am despartit de fetele cu care am fost la batibouw, am mai stat un pic pe langa Swa la stand cand ne-a sunat un prieten sa luam masa cu el si prietena lui. Asa ca am fost la restaurant, dupa ce-am mancat am mers si la o cafenea unde am stat pana la ora 1.30 din noapte si unde s-a lasat cu dantuiala pana la urma. Azi am fost la servici, apoi am avut ora de tenis si uite ca abia acu am venit acasa.
Vad aici o propunere de-a lui Ardeiash la care vad ca inca n-a subscris nimeni. Eu cred ca as veni daca ma transporta cineva pt ca al meu sot are alta treaba. Daca nu, ramane pe 9 martie desi parca fara Carmen distractia nu-i completa....
Sau alta varianta ar fi pe 16 martie... Este intr-adevar greu sa ne strangem cu toate si daca doar una nu poate veni ii simtim acut lipsa. Ce ti-e si cu fetele astea: sunt una si una!
Astept parerile voastre si va rog eu frumos sa nu va lasati prea mult asteptate, clar?
Carmen, sunt sigura ca ardeiash n-a vrut sa spuna ce-ai gandit tu, doar s-a exprimat "defectuos"....si sa mai sti ca esti iubita de toate inclusiv de ea. Uneori citesc printre randurile tale un mic inceput de paranoia, sa fie in legatura cu barza?
Ma bucur ca v-ati simtit bine la noi, placerea a fost de partea noastra, eu totusi am avut impresia ca ceva lipsea la cina aceea...poate usturoiul....sau altceva mai romanesc....
As vrea ca pana pleaca mama ta sa ne mai vedem odata dar numai intre noi "fetele" fara barbati ca sa putem trancani in voie.
Ror, in sfarsit ai dat un semn de viata! Cred ca esti cam in tensiune zilele astea pt ziua de luni. Iti doresc multa bafta si iti tin pumnii.
Ardeiash si Morgane, ma bucur ca ne-am vazut duminica, am umblat mult dar am si vorbit destul intre noi. Chiar imi era dor sa mai palavragesc cu voi. Nu trebuie sa-mi multumiti pt ca placerea a fost de partea mea, am avut ocazia sa "va prind" ca sa putem fi impreuna si uite-asa n-am ratat-o.
Oana, sa sti ca sambata care vine imi convine si daca nu intervine altceva in programul tau iti stau la dispozitie sa umblam la shopping prin Mechelen .
Miri, ce faci draguta, nu mai zici nimic? Sau poate te pregatesti pt ziua lui Bruno.... Stai asa, acu realizez ca tu nu poti veni pe 2 martie ca e ziua lui Brunotje si aveti planuri .....
Gata fetele, cred ca vom amana pe alta data. Dar sa vedem ce zice si Miri.
Nina, ce-ti face soacra? E bine sanatoasa? Ca tu cred ca esti cu nervii la pamant.... Hai lasa ca mai e putin si pleaca si "o sa-i duci dorul". Abia astept sa ne povestesti pataniile tale in legatura cu soacra.
Mai sunt fete care nu le-am pomenit dar nu cred ca or sa se supere dar chiar trebuie sa ma opresc ca pic de somn. De altfel sunt cu gandul la toate dintre voi, va pup si va doresc tot ceea ce va doriti voi.
ardeiash spune:
bepii: eu vad ca ziua lui bruno e pe 28 februarie . nu pe 2 martie.. si 2 cade vineri. nu sambata...
carmita : deci poti veni pe 2 martie sau nu? ca n-am inteles!
ma fete nu stiu cum vedeti voi lucrurile.. ca eu mi-am citit mesajele, cel putin pe ultimele... cam de 10 ori... si tot nu vad exprimarea mea defectuoasa, zau.... oricum vreau s-o las balta... ca iar ar trebui sa ma repet... si nu vreau sa devin obositoare... si nici sa ma cred bolnava de sindromul persecutiei..
hai ma , raspundeti daca-i bine e 2... ca cel putin din partea mea e ultima strigare.... parca ma dor si mainile de cand ma agit pe-aici!
carmita_baby spune:
Gata, gata ca m-ati impacat, ce pot sa mai zic acum? Deci eu subscriu pentru 2 martie, acum sa vedem ce ziceti si voi :-) Ajtept sa vad :-)
ninaM spune:
Halooo....feteleeee....mai am putin si explodez,dar rezist stoielnic...mai am o saptamina de chin si gata,scap de belea!Duminica pleaca!URAAAAA.....
Pentru 2 martie...eu nu pot veni...Reiji pleaca in Franta si nu ma poate ajuta cu copii...si cu soacra-mea sa-i las...mai bine nu!Nu trebuie sa mai schimbati data pt mine,daca pot veni toate fetele,ca deja am ametit de cite ori s-a schimbat... Poate mai punem de-o intilneala si la sfirsitul lunii,cind e mamica mea aici,ca atunci nu mai am nici o grija!
Hai va pup ca trebuie sa ies in oras...socrela vrea sa cumpere suveniruri...si mi-e un draaagggg.....
Pupici si mai vb
Nora spune:
Eu nu pot sa vin pe 2 martie (daca asteptati raspuns si din partea mea), am deja altceva de facut. Si nici in forma nu sunt...
Pupici.
Nora
morgane spune:
Bepii, te putem aduce noi cu masina, in cazul in care ramanem la data de 2 martie. Daca tot amanam o sa se faca vara ... si vreau asi eu sa va mai vad pana atunci.
Miri, ce-i cu linistea asta? Praat met ons!
Pupici la toate fetele si mai ales Ninei, ca ea o are pe soacra pe cap.