praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 3
ardeiash spune:
anne: ma bucur mult ca ai simtit nevoia sa te "descarci" noua... multumesc pentru incredere... .. insa imi pare tare rau sa aud ca micutul nu e bine...dragutul de el! dar totul va fi bine, vei vedea. tot ce-ti trebuie este curaj si putere sa lupti pentru sanatatea copilului! si iti doresc din tot sufletul!
fete, e minunat ca ne avem, nu-i asa? ne impartasim si bune si rele.. din pacate si rele,, caci uite, fiecare din noi are cate ceva..
miri" merci de info... as vrea sa-mi clatesc si eu ochii.. nu stiu la ce mi-ar trebui materiale de c-tii.. insa parca m-as duce daca nu gasesc vreun carnaval!!
pupici la toate lumile!
si inca ceva: voi ati citit la generale despre fetita aceea ce a nascut in 1939 un baiat si avea 5 ANI? eu m-am cutremurat!
s-auzim numai de bine! si
oanademunck spune:
Hai salut!
Au venit unii sa lucreze la galeria din dormitoare si au fost taaare punctuali, trebuiau sa vina la 2 pm si au aterizat abia acum un sfert de ora..Acu sper sa se miste repede ca n-am chf sa ma tina in casa toata ziua.
Ardeiash carnavalul de Ninove este unul mic, nu se compara cu cel de la Aalst. Participa in parada cei din Ninove sau comunele invecinate, in general in afara masinilor mari de parada (nu cred ca-s vro 10) restul sunt prietenari din astia care isi trag cate o peruca de jannette, un carucior din ala de cumparaturi furat de pe la colruyt, carutz plin cu bere si confetti si asa decorati se plimba toata duminica pe strazi la inceput treji:)apoi din ce in ce mai high. Eu cred ca stau in banca mea acasa,am fost in aalst mi-am facut planul pe anul asta.
Morgane, eu inca nu stiu daca ajung la Bati duminica, ma duc in seara asta si maine poate, duminica stau acasa op mijn gemak:)
Anneoprea, daca vrei un diagnostic complet tre sa te duci cu bebelul atat la medicul de familie, la neurolog dar si la un psiholog clinician, in general ei iti spun daca se observa intarzieri pe anuminte paliere sau daca este doar mai lenes:)Daca vrei iti pot trimite eu pe privat o lista cu ce ar trebuii sa faca un copilas de varsta celui mic(nu imi aduc aminte acum ce vartsa spuneai ca are), si in felul atsa te poti linisti sau poti vedea daca este vreo problema si lucra pe palierul respectiv.
Mikule, kletzen, prima!:)Het is wel behang papier zonder d:)Over fisteren, het was kei cool!
Ma duc ca muncitorii lu peste tre sa se duca la gamma sa cumpere nu stiu ce suruburi, jeezzzzzz
Va pupic pe toate zmuahhhh
oanademunck spune:
Tania, acum vazui ce ai scris! Multzam de invitatie as veni cu drag la Mechelen, poate week-endul viitor:)Poate sambata ca sa prindem si ceva shopping:). Tinem legatura asa cum spuneai si tu!!Zmuahh
morgane spune:
Icoana-ntr-un altar s-o pui la inchinat, zice: "Doorbijten, Miri, want het is een investering voor het leven. Droom groot!"
Ca daca tot am ales sa vorbim limba olandeza, trebuie s-o facem cu stil si chiar mai bine decat bastinasii. Eu asta mi-am propus.
Fete, ma vad cu Bepii duminica, la Batibouw, in avant-premiera la karaoke.
Oana, mama, tu ti-ai mai recuperat paltonul sau o faci pe 9 martie?
Ror, ti-am trimis o scrisorica; miercuri am postat-o. Ai primit-o?
Despe, care mai e treaba? Ce face scolarul in vacanta?
Nina, asa e cu soacrele, pe toate continentele. Da' eu ma razbun si-o trimit pe fiica-mea la ea cu limbaritze cu tot si cu crize de personalitate.
Scumpi, Carmita, Mady, dar voi?
Nora, noi suntem umarul pe care te poti sprijini, cand ai nevoie.
Anamana, daca fetita s-a intors din proprie initiativa, are de gand sa iasa, ca n-o mai incape. Sau poate vrea si ea la karaoke. Iti tinem pumnii !
Va urez weekend placut si mai ales insorit!
Pupici,
anneoprea spune:
Bepii- calda ca intotdeauna, un real balsam pentru suflet| Chiar esti buna de pus pe rana!
Multam fetele de incurajare, mi-am luat doza de optimism de la voi, sper sa ma tina cit mai mult
De altfel si acasa am inceput operatiunea zimbetul, nu am voie sa mai caut nici un cusur copilului, nici sa ma lamentez, nici sa rasfoiesc carti despre bebelusi...gata, nu mai misc nimic in domeniul asta...aplic doar ce invat la kinetoterapie si atit. Habar n-aveam ca pentru bebelusi kineto inseamna de fapt mult rasfat, pupaturi in ploaie, si cam tot ceea ce nu trebuie sa faci daca nu vrei sa ti se urce-n cap copilu...dar daca-i musai, ii caut si in coarne acum, asta e!
Va sarut pe toate, pe Bubu cel voinicel, pe cei doi blonduti ai Norei si bineinteles pe Andu invingatorul. Iar de la Oana asteptam vesti bune in curind, si de la Carmita din cite inteleg!
Multa sanatate va doresc tuturor,
Va tin la curent cind mai am noutati
Anne_oprea
ror spune:
Iata-ma, cu intarziere... Ca si Morgane, va citesc cand pe verticala, cand pe orizontala, ca sa nu pierd firul. Pe ici pe colo s-ar putea sa mai scap cate ceva dar,...
Anamana, nastere usoara, si sa auzim vesti bune despre tine si bebita cat mai repede.
Nora, sanatate multa mamei tale, iar tu sa fii puternica si optimista ptr perioada postoperatorie.
Tania, Miri, Morgane, multumesc mult. Primit, citit, incantat. Luni avem programarea, sa vedem ce o sa iasa din toata povestea asta.
Scumpicel si Carmen, voi fetelor cred ca sunteti prinse cu scoala, nu-i asa. Ce ati mai invatat pe acolo?
Nina, fii tare fetita si rezista eroic. Orice inceput are si un sfarsit, nu-i asa? Sau o sa stea cu voi permanent (soacra)?
Madisor, Ardeiash
La mine toate sunt cum le stiti, seful e plecat din nou peste mari si tari, ptr o saptamana si ne bombardeaza cu e-mailuri. Noi ne facem ca muncim iar el se face ca ne plateste, si uite asa viata merge inainte. Nu luati chiar de buna ce zic, he, he, he
Fetelor, mi se facu dor de voi. Ce ma fac???? Cine mai vine prin Antwerp?
Scumpi cand sacrificam o sambata sa iesim undeva si sa mai palavragim???
Pupici,fetelor, weekend insorit,
Ror
carpatina spune:
anamana123, multumesc pentru raspuns, iti doresc sa ai o nastere usoara si fara probleme.
ardeiash spune:
morgane" explica-mi si ie cum e cu icoana aa.. ca n-am 'nteles nik... ma .. tare-as fi vrut sa va invit ieri la noi... mi-a stat pe limba pan-am plecat ...dar ma gandeam ca sunteti obositi si o sa ne refuzati.. dar ramane pentru prima zi de primavara adevarata dintr-un we.. ce zici?
.. m-au durut picioarele ieri!! dar ce m-au durut!! m-am trezit acas\ ca ma masez cu diverse creme sa-mi treaca.. daca nu stiu cu ce sa ma-ncalt!?!
bepii" multam mult de invitatie... si scuze, cred ca an uitat ... cred. parca ti-am multumit numai tie si nu si lui swa... te rog sa-i multumesti si lui..cu scuzele de rigoare .. ca de cate ori vroiam sa-i zic cate ceva... era ocupat! sper ca a fost un real succes ziua de ieri pentru el, ca am vazut cate eforturi ...incluzis fiannciare face... si uite-asa m-am facut datoare la tine cu inc-o cafea...
intrebare pentru toate fetele: dupa cate vad...nimeni nu mai vorbeste de intalnire si atunci propun... la sugestia lui bepii"
haideti sa ne-ntalnim pe 2 martie.. caci carmen nu poate sa vina.. si daca nu vine carmen.. cred ca nici scumpi si ror nu vin... asa* i sau gresesc?! si eu as vrea,, ca toata lumea, de altfel . sa fim toate.. ce ziceti?
CINE ZICE DA??!!! hai raspundeti repede, caci e vinere-asta !
s-auzim numai de bine! si
morgane spune:
Despe, e vorba de o discutie cu Miri ... citeste pe pag. 2!!!... fapt care m-a inspirat sa-i raspund din Nunta Zamfirei, de Cosbuc. Ca la mine e o obsesie cu citatele astea, a trebuit sa invat tone de citate de-a lungul anilor si acum nu stiu ce sa fac cu ele ... deci, printre altele le folosesc pe forum.
Si noi eram obositi morti si asa aveam chef sa ma las masata iar de fotoliul ala ... Dar las' ca-si cumpara Bepii jaccuzi si ne invita si pe noi. Spune-i lui Swa ca venim in costume de baie.
Pupici,
morgane spune:
Sa-mi consult agenda in ceea ce priveste 2 martie, cand ajung acasa ... si raspund. E frumos sa fie toate fetele.
Despe, nu-ti face probleme, ca daca Bianca la sosire vroia sa se urce pe toate bilele Atomium-ului, la plecare abia isi mai taraia picioarele si nu cred ca mai vroia in vizita. Nu au intrat zilele-n sac.
Pupici,