praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Ce liniste e p-aici....ce faceti fetelor?Ati iesit la plimbare?E asa frumos afara...vine primavara
Azi dimineata mi-am propus sa nu ma mai enervez cu socrela,dar tot a reusit sa ma scoata din minti...Auziti si voi,se imbraca sa iasa la plimbare cu Alex si o rog sa o ia si pe Reina sa pot face putina curatenie...la care ea imi spune ca nu...hotarit...ca ea vrea sa se plimbe doar cu Alex...Pai sa nu-mi vina sa-i trag una?Reina ce are...nu e tot nepoata-sa?Ziceti si voi...sunt eu nebuna?Oare ai cer prea mult?Dar gata,zau ca nu mai vb cu ea decit strictul necesar...pai de ce sa-mi fac nervi in fiecare zi?Gata,nu va mai strsez cu soacra-mea...
Hai sa va intreb ceva...mah,pe aici prin Belgia se poarta martisor?Ca acusica e martie...au si ei ziua mamei...a femeii?Inclin sa cred ca nu...pt ca nu am vazut pe nicaieri martisoare,ceva de genul asta.
Fetelor va pupacesc pe toate-n partesi va doresc tot ce-mi doresc si mie...
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

gata, am ajuns iar cateva minutele la net! saptamana plina de controale si spitale. marti toata ziua la erasm: monitoring o ora, control gineco, eco, scaner de bazin... seara nu m-am mai putut misca de durere de bazin. abia am ridicat picioarele sa ma urc in masina. colac peste pupaza am mai si sangerat seara.acum imi e deja mai bine, ca ieri am zacut toata ziua;ei, dar mai am o zi si vine mamaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
vestile despre bebita sunt bune. s-a intors cu capu-n jos in noaptea de luni spre marti, bazinul e chiar la limita normala, deci as putea naste normal. numai ca prezentatia nu e inca pelviana si dr mi-a zis ca mai am 2 sapt sa ma gandesc ca trebuie sa coboare in bazin, s-o rog!
carpatina si nora, bine ati venit!
carpatina, eu am facut deja 4 eco si inca una alataieri, dar mai scurta, si toate mi-au fost rambursate de asigurare. sunt gratuite (sau aproape) atata timp cat ai trimitere de la dr sau moasa care te ingrijeste.
incerc sa va las nr meu, daca nu poate vi-l lasa nina, ca ii dau ei acum un sms.
fete, va pup pe toate si multam ca va ganditi si la mine, ca tare singura ma simtesc
!nu mai stiu nimic de mady! ce face?
mady, pe unde esti? da si tu un semn!
pupi,

ana si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

salutare primavara!
salutare la toata lumea !

ma bucur ca scrieti ... ma bucur mai ales cand ziceti de bine!

am schimbat denumirea ... asa cum a propus bepii. drept sa va spun mie chiar imi placea cum o denumisem 12+1...si in plus toate lumile au nr de pagini scrise ,,, chiar in coada subectului... dar nu-i bai... unde majoritatea zice..

ana" sper sa n-ai emotii! stai linistita! unde vei naste? pot sa te intreb la ce mutualite esti??

nina: stai calma fata ... ce-ti trebe tie dragoste de soacra pentru fetita ta? ce-i drept putea sa stea si ea sa faci curatenie... dar aasta e! dagoste cu sila nu se poae,, dar nene ce distrugatoare e! m-am ingrozit ce de pahare ti-a spart! bine ca ai destule! hi hi
soacra-mea cel putin m-a ajutat.. a calcat, a dat cu aspiratorul ,mi-a aranjat vitrina, a cusut ... a facut mancare cat cuprinde.. n-o vreti voi>>> . .dar .. ca inotdeauna e si un dar... nu i-a tacut guritza toata ziulica.. m-a albit... numa sfaturi. mama asa.. mama pe dincolo...

cum o dai. tot nu iese.. ce sa-i faci!?

astazi m-am plimbat si eu prin parc cu fiu-meu. avem un parc seminatural pe aici.. toata padurea e o uscatura , la ora asta... numa intr-un coltzuletz un copacel firav era plin cu flori albe rozalii... ce ne-a placut!!! un altul infrunzize! tot micut era si ala! nu mai puteam de bucurie! mie nu-mi place iarna deloc...

hai primavara!!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Seara buna pralinutze,
Ardeiash, mersi si pt ca ai schimbat numele topicului. Lasa ca la cap.14 poti trece la cifre dar la coada si in paranteza ca toata lumea, asta ca sa nu se creeze confuzie.
Anamana, ce bine ca vine mama ta, esti o fericita!!! Conteaza enorm sa ai pe cineva alaturi (desigur in afara de sot) care sa te ajute in perioada inainte si dupa nastere. Ai grija de tine, sa fi sanatoasa si sa ai o nastere usoaaaaara de tot
Nina, fetitza, cu ce-ai gresit de ai o asemenea soacra? Si cat mai are de gand sa stea beleaua pe capul tau? Dar presupun ca sotul tau e fericit ca o are pe maica-sa aici deci gandeste-te la el si vei suporta mai usor prezenta ei. Pana una alta te sfatuiesc ca de fiecare data cand mai face o boacana, trage adanc aer in piept si expira luuuuung. Faci asta de 3 ori si ai sa vezi ca te vei simti mai bine. La mine functioneaza.
Oana, pai nu te plictisesti 2 weekenduri singura? S-ar putea ca si la mine sa fie la fel, nu stiu sigur, dar duminicile precis Swa le va petrece acolo. Ce-ar fi daca ai trece tu intr-una din aceste zile pe aici sa-ti arat Mechelenul? Tinem legatura.
Mah fetelor, ce-o fi cu Scumpi, Ror, Morgane si Mady de nu dau nici un semn de viata? Fetele, sunteti bine?
Va doresc la toate pralinele noapte buna si tot ceva doriti voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fetelor, sunt aici, alive and kicking.
Va citesc pe diagonala, ca nu vreau sa pierd firul.
Bun venit fetelor noi in cutia noastra si sa ramaneti cat mai mult.
Oana si Bepii, mergeti la Batibouw duminica? ca as vrea sa vizitez si eu cu fam. targul. E mereu plin de idei si solutii.
Promit sa scriu mai mult, cand voi avea mai mult timp.
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ce e Batibouw asta ? ca m-ati innebunit! daca-i frumos , vreau si eu.. asta daca nu-i mai mumos carnavalul de la ninove... ca nu mi-a raspuns oana!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anneoprea spune:

Salutare
N-am mai scris din decembrie cred, dar de intrat am mai intrat de citeva ori pe forum, cu intentia de a va saluta, dar aminam tot timpul doar doar ies din pasa asta doctoriceasca ca sa nu ma mai pling continuu, ca m-am saturat de nici eu nu ma mai suport
Noi sintem in continuare in corzi din cauza bebelusului care a mai crescut intre timp, ca virsta, ca in privinta achizitiilor a cam ramas in urma. Am fost luna trecuta la un neurolog, din proprie initiativa, ca pediatrii ne ziceau ca-s toate bune si frumoase, numai noi nu credeam...Ma rog- una peste alta se pare ca incep sa se vada sechelele de dupa episodul <nasterea cu forceps si lichid verde> - la 4luni jumate nu intoarcea capul dupa zgomote, privirea nu-i era inca neta, zimbetul firav si timid, picioarele cam intepenite, nu-si tinea capul,...cert e ca am inceput kinetoterapie si mai mult de atit nu ne poate zice nimeni nimic despre ce o sa urmeze
In clipa de fata il si monitorizam cardio-respirator pentru ca am facut un test de somn la spital pentru riscul de moarte subita pe care bineinteles ca l-am picat...cica jumate din copiii care fac testul il pica, asa ca asta ma intristeaza mai putin
Ma rog – cam astea-s preocuparile care ne macina pe moment
Evan in curind o sa implineasca 2ani jumate si speram sa_l dam la gradinita, ca-i desttul de greu cu amindoi acasa. Oricum am schimbat si bona, am adus pe cineva din Ro care sta in intern la noi, o asistenta medicala – insa Evan da in bilbiiala daca nu stam noi cu el, asa ca_mi maninca acelasi timp ca si inainte,

Eu va pup pe toate si va doresc multa sanatate – chiar vad ca-s doua fete care urmeaza sa nasca si stiu ca-i o perioada in care esti impresionabil – eu am avut ghinion cu nasterea, atita tot

Va sarut si-mi pare rau ca nu mai reusesc sa fiu asa activa ca inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Uite ca n-am somn asa ca bantui pe internet, mai intru pe forum sa vad daca a mai postat cineva si vad ca intr-adevar mai au aparut cateva postari.
Morgane, ma bucur ca esti bine si daca mergeti cu familia la batibouw hai sa facem in asa fel sa va dau bilete de intrare ca am de la firma si daca tot am de ce sa platiti toti 3, ca-i destul de scump biletul? Acu te-as fi sunat sa vorbim da' poate deja dormi asa ca o sa sun maine.
Anneoprea, ma bucur ca ne-ai scris, poate pare ciudat dar azi chiar ma gandeam la tine si la bebelushul vostru si speram din tot sufletul sa fiti bine. Imi pare nespus de rau ca aveti inca probleme dar dupa cum povesteti cred ca nu este ceva iremediabil, probabil ve-ti avea mai mult de tras prin doctori si cu procedurile, sunt intr-adevar copii nou nascuti cu probleme, dar cu timpul, cu speranta si cu ajutorul lui Dumnezeu o sa reusiti. Imi imaginez ce este in sufletul tau, mi se rupe inima pt ca numai o mama poate intelege o asemenea durere. De aceea nu te sfii sa te plangi de problemele tale, nu ne plictisesti ci dimpotriva vei gasi intelegere si consolare de la noi pt ca marea majoritate (cu mici exceptii) suntem mamici. Iar exceptiile de care pomeneam, toate in par si-au propus sa devina mamici cat de curand. Iti doresc sa fi sanatoasa si sa-ti dea Domnu taria sa poti lupta pt binele copiilor tai.
Sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

anneoprea, o durere povestita e pe jumatate vindecata. n-as sti sa spun lucrurilor mai bine pe nume ca bepii. doare, si ti se pare ca nu mai vezi lumina la capatul tunelului dar curaj si incredere. pana la 3 ani, in cazul in car enu exista probleme cu adevarat grave, toti copiii ajung cam la acelasi nivel de dezvoltare. asa i-a facut natura, un start mai nefericit se compenseaza la timp ca sa faca fata mai departe. si in plus evan il va ajuta pe bebe sa ajunga la linia d eplutire mult mai repede decat poate, in mod normal. pupici multi si mai asteptam vesti d ela voi.

pikantsel, batibouw e cea mai mare expozitie europeana de materiale de constructii, design interior si exterior. e fain si maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare. nu poti compara carnavalul cu asa ceva, dar merita de vizitat orishicum.

uite morgane, deci va sa zica sunteti bine si voiosi. de cate ori sufar la flamanda si-mi zic c-am fost prea gulzig, ma gandescla tine, un fel de icoana:)))

pupici

ps. oana: kletzen? rondhangen, behangen, behangd papier:)))

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Buna dimineata, dragilor.

anneoprea, multa, multa sanatate, putere si curaj. Doamne ajuta] sa va fie bine!

Nora

Mergi la inceput