Mamici de martie - aprilie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 8
Amma23 spune:
La multi ani, Carmen! Multa sanatate, nastere usoara si bebe sanatos
Suzy, Kmi78 si care mai sunt, da' mai bine sa stea bebe in burtica cit mai mult. Io asa zic
Pupe
karra80 spune:
ionelac in momentul in care sunt deja 21 de pagini trebuie deschis alt subiect.....pt ca sa nu se incarce forumul sau ceva de genul asta....
Karra 37+ MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
ionelac spune:
tocmai am aflat de la o mamica ca se da si o alocatie de nastere de 204 ron?
stiti ceva?acelasi lucru imi spunea si cei de la indemnizatie si alocatie unde am fost ieri(am povestit un pic in subiectul trecut)dar eu n-am luat in seama caci am crezut ca este vorba de trusoul dat in bani?
deci ce am intles eu:150ron=trusoul,204ron=alocatie de nastere,prima de la angajator depinde de contractul colectiv de munca poate sa fie cat un salariu.si apoi alocatia lunara 200ron=indemnizatia600ron.
poate stie cineva daca asa este?
eu atat am aflat.pupici pe burtici.
ElenaGiulia spune:
LA MULTI ANI CARMEN!!!!sa-ti dea Dumnezeu numai bine tie si familiei tale si tot ce-ti doresti!!!!
wolf elena
Val_ spune:
Tzuna nici pe mine nu ma dau banii afara din casa. Daca ar trebui sa merg sa nasc la Euroclinic, pentru ca asa ar fi situatia, as avea banii, dar nu imi prisosesc si ma gandesc si eu ca as putea face alte lucruri cu o suma atat de mare. Sincera sa fiu, ce ma atrage cel mai mult la Euroclinic este igiena, care este intr-adevar desavarsita.
Apropo de conditiile din spitale cred ca este foarte important, in primul rand, ca medicul sa fie competent dar la fel de importanta este si igiena si nu din motive de "fitze" ci pur pragmatice. Stiu persoane care au tras mult din cauza mizeriei din spital.
In ceea ce priveste asistentele si pe mine ma lasa rece atitudinea lor. Mai importanta este atitudinea doctorului, nu cred ca as suporta un mitocan. Dar sunt persoane care nu au nici o problema cu asta. Fiecare dupa firea lui.
De asemenea, eu trebuie sa recunosc, si nu imi este deloc rusine, ca tin foarte mult la confort. De aceea caut o varianta care sa imi faca acest proces, al nasterii, mai suportabil. Dupa cum spuneam, fiecare cu structura lui. Pe unele femei le intereseaza aceste lucruri, pe altele nu. Asta nu inseamna ca este mai bine intr-un fel sau in altul. Este pur si simplu o abordare diferita.
Valentina 29+ cu
Val_ spune:
Flopici te rog frumos sa imi spui si mie ce ai aflat de la ELias: sume, cand si la cine, rezerve. Orice. Tu faci cezariana sau nasti normal? Ca ma interesa daca stii ceva despre anestezist (una dintre grijile mele, ca stiu ca anestezistul este foarte important).
Multumesc,
Valentina 29+ cu
mada_rozz spune:
Buna ziua,fetelor
Amma,o sa iti raspund intai tie.Si eu si Andreea o sa facem cezariana si doctorii trebuie sa aproximeze foarte bine apropierea nasterii.Eu am fost la control si aseara la eco si se pare ca se apropie foarte tare data nasterii,asa ca cezariana trebuie facuta inainte sa mi se rupa apa sau sa intru in travaliu.Iar Data Probabila a Nasterii...este PROBABILA.Nu e obligatoriu sa si nasti pe data respectiva...incepand cu 37 de saptamani poti naste oricand,este considerata sarcina la termen.
Legat de spitale,toata lumea stie ce conditii sunt,si faptul ca trebuie sa vii de acasa cu algocalmin sau mai stiu eu ce medicament ca ei nu au...dar asta e.Noi nu putem schimba nimic.Nasc zilnic sute de gravide si e totul ok.
La multi ani,Carmen!!Sa iti dea DDumnezeu multa sanatate si tie si lui bebe.
Noi am fost aseara la eco.Am avut contractii intr-o veselie.S-a mirat si doctorul cum de nu am nascut pana acum.Bebe are falcutze...are deja 3,800 kg,asa ca maine ne internam.
Va pup si va multumesc pentru sustinere,
Mada38+1z
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
karra80 spune:
MADA_ROZ
pentru maine...asta inseamna ca maine iti vezi comoara cu falcutze....?
Mama ce grasunel e.....doamnea juta sa fiti bie si tu si el....
Refacere rapida si un bebe cuminte, sanatos si mancacios iti doresc....
Karra 37+ MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
ghibuadina spune:
Mult curaj MADA................!!!!!
Iti tinem pumnii?
Alocatia de nastere , cea de 204 ron, este acelasi lucru cu ajutorul/prema de la primarie?
adina 34ALEXIA