Mamici de martie - aprilie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LuizaS spune:

Fetelor nu dati cu rosii......

Sigur ca nici eu n-am sa permit sa mi se vorbeasca asa si nici n-am sa mor 3 zile in spital (sper sa nu stau mai mult) n-am vrut sa supar pe nimeni .... am vrut doar sa va pun in garda ...... si in acel moment am gasit de cuviinta sa va spun si voua.

Eu in 35 de ani cat am nu am stat in spital decat dupa ce m-am nascut cateva zile pentru ca ..... eu m-am nascut acasa....da, acasa cu o moasa din sat fiindca mama a nascut asa repede ca nu a mai avut timp sa ajunga la spital (sper sa seman cu ea si sa nasc la fel de usor - dar totusi la spital)... iar buricul mi l-a legat tata ca e medic veterinar.Poate intelegeti de ce eram asa intrigata .....povestile cu spaga le mai auzisem si desi nu sunt de acord pentru ca platim suficient la asigurarile de sanatate, nu pot sa schimb eu singura sistemul cat o sa stau in spital dar pot sa ripostez daca mi se vorbeste urat ......

Feciorasul pe care il astept o sa-mi dea putere sa ma enervez cat mai putin in spital.

Va pe toate - dute si va doresc sa aveti parte de experiente usoare la nastere si de bebici sanatosi care sa va bucure si sa va implineasca viata!!!

34 sapt +1 zi cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

La B1TV este acum o emisiune cu indemnizatia, alocatie, trusou, etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Buna ,

LA MULTI ANI! VCARMEN, SARCINA USOARA IN CONTINUARE SI CURAJ PT MARELE EVENIMENT

pt fetele care urmeaza sa nasca sapt aceasta...

KMI78 - Eu am contractii destul de dese.....dupa eco de ieri si verificarea colului deja pot naste in orice moment.....si marti medicul meu e de garda si atunci l-am rugat sa ma interneze....sa scap si de stresul vine/nu vine......si in momentul respectiv voi avea 40 fara o zi.....

Suzy78

AMR 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza fetele!
Eu sunt convinsa ca conditii de-astea sunt in toata tara...la noi e dezastru...asistentele toate fac fitze dak nu esti pe pile si tot asa...la noi nu se naste decat cu moasa...nu vine nici un doctor de acasa...iar dak nasti prin cezariana iar doctorul tau nu e de garda nasti cu la care e de garda....eu m-am resemnat...trebuie sa rezist...ma rog la DD sa fie totul bine, sa fie bebe sanatos si atat...cu asistentele m-oi descurca eu cumva...si la noi nu se naste decat intr-un sigur loc...e o singura maternitate...voi mai aveti de unde alege...

Noi suntem bine...dormim toata noaptea,ne-am trezit cand aplecat tati am papat cereale cu lapte si apoi am facut iar nani...park sunt un copil mic,defapt cred k sunt un copil mai mare cu un copil mic in burtik...vad ca bebe il iubeste mult pe tati,pt k knd vine tati de la munk si ma mangaie pe burtik bebe simte imediat di da din picioare...park joaca fotbal cu tati...si ce ne mai distram!!!

Va pup!

Punem majoretele la treab ptr fetele ce nasc sapt asta...

Mady 29+ cu bebe Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

LA MULTI ANI, Vcarmen!!!!

Mihaela33+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

BUNA FETELOR!!!

LA MULTI ANI CARMEN multa sanatate tie si tau.

In sfarsit am dormit si eu o noapte cu trezitul doar de doua ori la baie ceea ce nu mi s-a mai intamplat de mult,ma simt tare bine astazi.

Fetelor care va stresati cu medicii,spitalele si care spuneti ca asa e in Romania,eu v-am mai spus (de altfel si alte fete din strainatate) si o repet :nici aici nu e totul roz la spital
-aici nasti cu medicul de garda de fapt nici nu am avut medicul meu ginecolog personal in timpul sarcinii mergeam la control la care se nimerea
-sau chiar cu moasa daca nu sunt complicatii
-iar despre asistente ce pot sa spun nu am cum sa le fac sa se poarte mai frumos pt. ca aici nu sunt invatate sa i-a nimic (bani,etc.)
-nu poti alege modul in care nasti,ajungi la cezariana doar daca sunt complicatii iar despre epidurala nici nu poate fi vorba asta ei decid si daca in momentul ala au medic anestezist disponibil

Asa ca nu va mai stresati ,haideti sa ne gandim ca mai avem putin si ca atunci cand ne vom tine puiutii in brate vom uita de toate.

Ieri am fost la plimbare si am mai luat pt. bebita aspiratorul nazal(nu acel ce face reclama pe site),trusa de manichiura ,burete natural pt. baita ,setul de piaptan si perie.

Cam atat ca m-am intins si o zi buna in continuare

laura32+arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vcarmen spune:

Salut

Multumesc pt urari si incurajarii. si eu va doresc voua sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi.

pt fetele care nasc zilele astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Vcarmen

Multa sanatate si tot ce iti doresti...nastere usoara si un bebel sanatos

Karra 37+ MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Ciao, fetelor
Absoluta, simpatica esti
Fetelor ce nu inteleg eu, de ce va pregatiti de nastere cind aveti dpn-ul in 7 martie de ex.Mada-roz, Andreea20 m-am uitat in lista si...mai aveti un pic. Adica eu daca am dpn-ul in 27 tre' sa ma astept cu 2-3 saptaman inainte? Nu vreau!!!
Si de ce va provoaca nasterea mai repede daca nici nu ati ajuns la termen?
Voi va tot faceti probleme ca nu nasteti cu dr. vostru, aici e clar de la inceput.Daca ai norocul sa fie dr care te urmareste de garda, bine, daca nu...cine o fi.Poate eventual daca ai probleme stiute dinainte.Daca totul decurge normal, nasti cu moasa, doctorul vine doar sa te controleze dupa nastere.Asa ca sper sa nasc cu moasa
Si accidente se intimpla si aici, chiar stim noi ca dr nostru e cel mai bun.Oricum la internare esti cu dosarul medical sub brat, cu toate analizele ca sa stie toata lumea daca sunt probleme.Nu cred ca se poarta mai bine sau mai rau dr daca te-a urmarit sau nu pe parcursul sarcinii.
Noi suntem bine, dormim de spargem, Doamne ajuta sa fie si bebe somnoros ca ma-sa. Nu stiu daca s-a intors inca, vedem sambata la control.Io sper sa fie ok, sa pot naste normal.
Ma duc sa ma uit la un film, poate si adorm o tzara ca la pranz iar n-am sanse din cauza vecinului Daca nu dorm la pranz , seara la 9 dorm cu sforaituri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelac spune:

multumim roxigeo ,dar abia acum am vazut mesajultau,poate ne poti da detalii daca ai urmarit.
de ce s-a inchis subiectul celalat?stie careva?pupici.

Mergi la inceput