Mamici de martie - aprilie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Oauuuuu ma bucur foarte mult Monica si mai ales pentru faptul ca poti alapta....i-auzi amandoi odata....pupicei

Diana 32+ RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

am vb cu doctorul meu....din fericire el are cartea de munca deci e si angajat la spitalul unde voi naste asa ca nu e nici o problema si va putea veni.....inca la noi in Tm nu s-a auzit de chestia asta dar daca va fi asa trebuie ca medicul sa lucreze in spitalul unde nasti......

Karra 37+ MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Absoluta, desi dura, buna interventia ta.
E adevarat fetelor, nu se sta decat cateva zile, stim cu toate ca nu-s conditii grozave in spitalele romanesti, dar nu moare nimeni daca rabda cateva zile, plus ca prioritatea este alta. Plus ca vom sta in maternitati, unde pana una alta se celebreaza viata, asa ca eu cred ca personalul medical este totusi mai putin acrit decat prin alte spitale. Si nu-s toti o apa si-un pamant. Si eu auzisem povesti de groaza si de personal, si de conditii, pana la urma mi s-a parut foarte bine (cu motivatiile financiare de rigoare). Se vedea clar unde am nascut ca spitalul incearca totusi sa-si amelioreze conditiile, la bebelusi era chiar foarte frumos si curat, unele saloane erau complet renovate (mama si copilul), inclusiv cu o mica baie in camera. Dr vroia sa ma externeze dupa 5 zile, si eu m-am rugat de el sa ma mai tina o zi ca nu mi se parea mie in regula lactatia, asa ca va dati seama ca n-a fost chiar asa de rau. Toata lumea imi spunea ca mai rar o pacienta sa ceara sa mai stea, dar mie mi se parea ca mi-ar fi fost utila inca o zi in spital. Din toti medicii si asistentele, doar o tura asistenta+infirmiera erau mai acre, asa ca apelam la ajutorul celorlalte ture, care erau chiar foarte dragute, iar cu cele acre limitam pe cat puteam interactiunile. O sa aflati de la fetele din salon care-s mai de treaba si care nu.

Karra, nu mai stiu unde nasti tu, dar la Odobescu se practica tarife speciale daca vrei sa nasti cu dr tau inca din 2004/2005. Nu esti obligata sa nasti cu medicul de garda, mie chiar imi pusese oxitocina ceea ce era contraindicat in cazul meu. Mi s-a spus ca banii respectivi sunt folositi pentru plata chiriei cladirii, plus dotari, etc. Iar medicamentele erau la discretie, pe o masa in salon si ni s-a spus ca daca ne doare ceva sa ne servim sau sa cerem asistentelor. Asa ca nu mi-a parut rau de banii dati, chiar erau conditii mai bune decat cu cativa ani in urma.

Dana 32+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vcarmen spune:

salut la gravidute.
asi ma simpt bine , desi am inceput si eu sa ma trezesc noaptea sa merg la baie.
in legatura cu maternitatea GIULESTI . prietena mea a nascut acolo si din experienta ei va spun ca la maternitatea Giulesti nu sunt conditii de 5 stele, dar sunt omenesti sau normale (ca in orice alt spital). sa nu credeti ca in elias in saloanele normale, nu rezerve, sunt conditii de super . eu am sa nasc in elias ,dar nu in rezerva,in salon si am fost si am vazut unul. nu e super dar nici nu e mizerie. se poate traii 72 de ore in el.
iar despre asistente cred ca peste tot o sa gasiti una mai artagoasa , important este sa gasim si una care sa ne invete si sa ne raspunda la toate intrebarile.
pun si eu galeria pt fetele care o sa nasca zilele astea .

sa aveti o nastere usoara

felicitari Paula si sa ai un puiut sanatos. si refacere usoara

CARMEN 36sapt si bebe ANDREI -BOGDAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Absoluta, interventia ta! Intr-adevar, in toate spitalele sunt si acrituri dar si persoane de treaba. Sa speram ca noi vom nimeri numai pe cele dragutze de garda, iar daca apare vreo sa incercam sa o ignoram pe cat posibil. Pentru ca, vorba ta, alte optiuni nu prea ai ...
Danuta, asa stiam si eu ca la Odobescu platesti in plus daca vrei sa nasti neaparat cu dr. tau si nu este de garda in momentul acela. Asta este, aduni suma respectiva la cealalta suma ...

Monica, bine ai revenit acasa! Se pare ca a devenit o mamica in toata puterea cuvantului! Pai daca se descurca asa de bine cu 2, inseamna ca la noi cu 1 va fi floare la ureche, nu?

AMR pana apare martisorul...

Mergi la inceput

danuta_t eu la Bega voi naste....nu stiu nimik de ceva tarife stiu doar ca la rezervele minunea care de anul trecut au aparut se plateste 100 ron cred, altceva nu am auzit.....

In rest conditiile ca peste tot in Spitale, si am vb cu o fata care a nascut in nov 2006 la Bega si a zis ca unele nesimtite de asistente te tratatau la fel chiar daca erai la rezerva de "2 vaci" ori la salonul de "5 vaci" asa ziceau ele plus ca era una care nu a vrut sa primeasca nimik daca ii baga bani in halat ii scotea si ti-i arunca innapoi in pat.Asa ca oameni si oameni peste tot....

Karra 37+ MARIA CRISTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuizaS spune:

Vcarmen La multi ani !!!!!

sa fii sanatoasa, fericita si sa va dea Dumnezeu un bebel sanatos si .... asa cum vi-l doriti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Felicitari Paulei si Monicai pentru BB- sa creasca mari si sanatosi si mancaciosi.
Fetelor voi ce ati mai cumparat pentru bb vostri pentru spital si pentru acasa?

Mergi la inceput

Absoluta mare dreptate ai......

Sa va mai zic o chestie am vb ieri cu o prietena din Bucuresti, medic rezident si ea treb sa nasca la sf lui aprilie poate chiar maui si am adus vb de forumul asta....ea mi-a zis ca a auzity prin spital vorbindu-se despre forum ca sunt o gramada de lucuri interesante pe care le poti afla....dar si multe "porcarii" spuse de persoane care nu au nici o competenta intr-un anumit domeniu dar care isi dau cu parerea...stiti voi cum ca musca.......atat timp cat stim sa facem diferenta si sa selectam doar partea care intr-adevar ne intereseaza eu zic ca nu este nimik rau ......in rest numai plecat urechile la tot ce se scrie si nu va mai stresati mai ales acuma la sf.....ca nu face bine

Conditiile sunt la fel peste tot...in ROMANIA..se stie prea bine....si avea dreptate absoluta 3 zile in spital nu murim....oricat ar fi de naspa conditiile.......sa ne gandim ca apoi vom fi acasa cu comorile noastre si asta e cel mai important....

Gata m-am intins destul sper sa nu am spurcati asta e ce am avut de zis ca am vaz ca ne panicam degeaba asa acuma la sf si nu face bine la bebeii nostrii.....

Karra 37+ MARIA CRISTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la burtici!

Ma bucur sa aud ca mamicile noastre sunt bine si se bucura din plin de bebeii lor

Punem majoretele la treaba pentru viitorii bebei

Acu` sa va spun ce am mai patit io ieri, ca am tras o sperietura ....stateam la calc (io stau oarecum intinsa, ca n-am birou, si calc e intr-o margine de canapea) si deodata am simtit ca sunt uda, am crezut ca am facut pipi pe mine, da` zic io in sinea mea; chiar asa nesimtita sa fiu????????? dar ma duc la baie si constat ca nu e pipi, nu mirosea a nimic, nu avea nicio culoare...si evident am intrat in panica...l-am sunat pe dr, care incepe sa ma intrebe de cantitate, de consistenta...si in concluzie hai la spital sa ne lamurim...io fiind patita imi fac repede bagajelul, verisoara din dotare care era in vizita, anunt sotu` si fug la spital....acolo ma pune dr. la ecograf si ma linisteste ca lichidul amniotic e la locul lui, ca asta era stresul, si ca e posibil sa fie de la ovule...sa stau cuminte si sa ne vedem peste 2 saptamini......in concl am avut activitate ieri

hai ca m-am lungit....

Va pupic
roxygeo 31+

Mergi la inceput