Mamici de martie - aprilie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 19
elyanne spune:
Mesaj la gemeni:
Originally posted by monica_b
Gemenii nostri au fost nascuti la 36 de saptamini, sunt bine, fericiti, dar nu prea papa, nici sin, nici completare. Ciudat este ca nici nu pling de foame. E normal, a mai patit cineva asa ceva? Daca da, cum ati reactionat?
Semnat: sotul :D
Monica 35+
RaisaFudulu spune:
Elyanne tu nu ai stare...stai acolo in patut cumintica...sau ti-o fi venit cheful sa nasti?
Diana 32+ RAISA-MARIA
ionelac spune:
am terminat de citit,super idei si subiecte.
tzuna=si eu zic sa vb cu sotul sa puna pb.eu una l-am pregatit in legatura cu aceste vizite.cand nasc vine mama si cel mult soacra.eu sunt cam dificila si nici zdravana nu prea suport musafiri asa prea mult dar atunci cand sa mi se para totul aiurea.si pe mine m-au nuntat ca o sa vina socri in martie sper sa fie cat mai repede ca sa nu ma stresez ca o sa fie aici cand nasc.mai ales ca imi este frica sa nu nasc mai devreme.
multumim pt.sfaturi in legatura cu paturile absorbante o sa ma duc si eu in cora sambata sa mauit ,am tot cautat prin alte parti si n-am gasit.
Am si eu o intrebare ce inseamna UM...2006,asa scrie in dreptul meu in lista
hai ca m-am lungit.
ce ziceti fetelor dupa ce o sa nastem unde ne mai intalnim?
ar trebui sa decshidem un subiect cu mamici devenite in martie april 07,ca se continuam cu parerile nu?
va pup si nastere usoara celor care o fac sapatamana asta.
florin-a spune:
Suzy multumesc mult pentru listuta.Eu nu am luat decat o paturica mai am de luat 2-3 body si 2 salopete cu capse.
Am cumparat chiar si patutul..ce frumos este!!
Noi pana acum nu am primit nimicdar poate ca urmeaza..
In ceea ce priveste tampoanele ,de la alte mamici ce au nascut(eu sunt din constanta)am inteles ca te lasa doar cu tampoane de vata cu tifon sau fasa sterila. Mi-am facut si eu vreo 20 dar o sa imi iau si un pachet de absorbante king kong size
Oricum multumesc mult inca o data pentru listuta si iti doresc o nastere cat mai usoara
quote:
Originally posted by suzy78
FLORIN-A - cred ca difera de la un spital la altul....la noi in Baia Mare este mai strict la maternitate......in sensul ca nu se pot face vizite numai la usa......nu are voie sa intre nimeni in afara de cadrele medicale.....
Eu am pregatit urmatoarele pt spital:
- 4 salopete intregi cu capse in fata sa fie usor de schi,mbat
- 4 body la fel cu 12 capse sa nu le dau peste caput pana ma obisnuiesc (cate un schimb pt fiecare zi + cel de scos din spital sa nu mai pun sotul sa caute si asa sunt linistita ca am pregatit eu)
- 3 paturici: una de pus pe patut, una de infasat, una de invelit
- 3 scutece fe finet, la noi se gasesc in magazin cu 3 ron
- 1 fel de dus la 30ml pt bebe pt baita zilnica
- un prosopel moale si mare
pt.ne in spital:
- 2camasi noapte pt cand ma duce in camera......ce se foloseste in sala de nastere iti dau d ela spital nu se accepta nimik adus de acasa
- un halat
- un prosop
- un gel de dus.....
- slapi de cauciu pt dus
- 4 perechi sosete
- 2 pachete mari de vata{pt orice eventualitate am pus si un pachet de tampoane si 3 perechi de chiloti.....dar la noi nu te lasa sa porti chiloti si tampoane....dar dupa viziyta medicului vad eu ce se poate si c enu}
- tampoane pt sani + 2 sutiene de alaptat.....
- crema de corp......pana acum nu am vergeturi....sper sa nu vad duopa....si sa fie pielea hidratata....
In ultima zi.....sotul o s aaduca acasa ce nu am nevoie si imi aduce salopeta de iarna pt bebe....nu am luat perna.....si cosul de pus in masina
Pt acasa in plus:
- salopete cu capse de sus pana jos
- body mai multe nr
- camasute de corp cu nasturei/capse
- pantalonasi simpli cu picior,
- saopete mai groase intregi....caciulite
- paturici inca 2
- gel de dus, sapun, ulei d ecorp - Nivea
- scutece, prosoape cu gluga pt baita
- cada de baie simpla....
- crema bepahanten, pudra saprosan, termometru digital, betisoare pt urechi cu aparatoare, sticluta Nuk 0-6 luni,
- cantar digital
Daca imi mai aduc aminte.....iti mai scriu....aveam unde listuta cu toate notate....dar nu o mai gasesc
Daca ti ai luat ceva in plus sa scri poate am omis....si sa cumpar
Plus ca am inceput sa primesc cadouri d ela prieteni colegi rudenii....am hainute pana catre un an.....
Restul cred ca o sa le cumpar pe parcurs in functie d enecesitati
Suzy 39fix Nicolas Mihai
AMR 5 ZILE
karra80 spune:
ionelac nu ne-ai dat data ultimululi ciclu si noi am trecut doar anul....si dupa ce vom naste toate ne vom muta la clubul scutecelor0-4 ani....trebuie sa vedem cum vom denumii capitolul ca acolo e vb de cei mici nu-l mai putem numi tot mamici de martie_aprilie....eventual ghiocei de martie aprilie sau martisoare de martie aprilie...vdem noi pana atunci
Karra 37+ MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
elyanne spune:
Tzuna daca totusi vine socru... s-o simti si n-o sta pe capul tau chiar cand alaptezi... Stiu cum e... ca eu aveam momente cand nici pe socara n-o vroiam in preajma...
Raisa nu mi s-a facut de nascut... M-am hotarat sa rezist pana la 37 de sapt. Mi-au crescut pretentiile acu', daca vad ca se apropie cele 36...
Ionelac UM = ultima mentruatie...
Dupa ce nastem toate (sau dupa ce se termina luna aprilie... nu stiu care e regula exact) ne mutam la clubul scutecelor , ne "transformam" in bebelusi de martie-aprilie 2007
Edit: Karra am raspuns odata
S-a mai nascut o stea
karra80 spune:
Elyanne ce la fix am fost pe aceeasi lungime de unda
Karra 37+ MARIA CRISTINA
karra80 spune:
Eu tot stau cu mouseul pe butonul de refresh sa vad daca e vreo noutate dsepre Mada.......
Karra 37+ MARIA CRISTINA
elyanne spune:
Si eu la fel... cu de'stu' pe F5
Da' acu trebe sa-i dau mandrei sa pape si pe urma s-o duc la nani... si atunci o sa aveti vesti despre Mada.
S-a mai nascut o stea