Mamici de martie - aprilie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 20
gabdyd spune:
Elyanne felicitari, ce surpriza,
[majoreta]
In privinta mancarii, stati linistiti, o sa se trezeasca ei la noapte sau maine si sa iti manance si urechile.
Fata mea n-a zis nici pas si a dormit toata ziua, am nascut-o la 8 dimineata iar noaptea, Doamne ce am mai patit, nu se mai oprea din plans ca ei nu-i venea destul laptic.
Multa sanatate si sa auzim de bine!!!
Diana 30 s , mami de Julie 14.11.2003
cde
cria_bv spune:
Subscriu si eu la F5. Mai ma asteptati si pe mine sa nasc si dupa aia ne mutam la ghiocei de martie-aprilie.
Cria30+ cu Vlad
gabdyd spune:
mii de scuze, [red] Elyanne [red] dar aceleasi urari de bine,
vroian sa-i spun felicitari Monicai,
Tie vroiam sa iti spun ca are dreptate sotul, atunci cand te apuca dorul de curatenie, la toate cunostintele mele li s-a intamplat asa, inclusiv mie, cand nu mai ai stare ca ai casa pe dos, atunci e clar ca se apropie sorocul.
Va ,
Diana
cde
cria_bv spune:
Diana da nu Eliana a nascut, ea numa a citat un mesaj postat de Monica_b.
Cria30+ cu Vlad
danuta_t spune:
Diana_jors, sincer, nu mai stiu de care am luat, eu am crezut ca sunt de-un singur fel. Era demult, acum un an jumate.
Suzy78, pudra nu mai este indicata pentru funduletul lui bebe. Exista pericolul sa inhaleze si sa ajunga la plamani. O crema normala (Sanosan, Bubchen, Nivea) si Bepanthen pentru situatii mai grave sunt suficiente. eu n-am folosit pudra absolut deloc.
Tzuna, este datoria sotului tau sa intervina si sa explice parintilor lui ca vei fi intr-o situatie mai delicata, suficient de stresata si ca e mai bine pentru toti sa ti se asigure liniste si intimitate macar in primele saptamani pana te pui pe picioare.
Eu i-am spus sotului ca n-are ce sa vina maica-sa la noi in prima luna, ca la cum o stiu eu o sa i se para normal sa caste ochii la alaptat sau sa se bage cu tot felul de sfaturi de pe vremea ei, si cum eram mamica incepatoare (dar cu tratate medicale deja citite), n-aveam chef de discutii si nervi. Plus ca eram super stresata sa nu-mi monopolizeze careva copilul. M-am certat ingrozitor cu sotul pe tema asta, am plans cateva zile chiar, dar pana la urma s-a rezolvat totul.
Si bine am facut ca am insistat, dupa ce-am ajuns acasa, aveam rani la sfarcuri, asa ca trebuia sa ma dau cu crema, sa umblu cu bluza desfacuta sa stea la aer cateva minute pe zi, imi curgeau sanii, ma ridicam greu, aveam nevoie sa fiu urcata in vana sau data jos, in fine, o gramada de neajunsuri datorita operatiei si nu numai. De sot si de maica-mea nu mi-era asa jena. Soacra a venit la o luna, eram deja in forma, aveam deja experienta, eram mai calma si am putut savura din plin ajutorul ei. Sper ca si de data sta sa fie la fel de intelegatoare.
Dana 33+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
gabdyd spune:
Tzuna ai dreptate cu socrul, la prima nastere mi s-a intamplat si mie sa vina in vizita chiar in maternitate, si bineinteles ca eu eram cu camasa patata si de lapte si de ... alte chestii, , nu va spun ce rusine mi-a fost, de aceea ziceam ceva mai inainte ca prefer sa nu primesc vizite in maternitate si de altfel nici acasa in primele doua saptamani, cand bb si tu va recuperati dupa nastere. Mie mi-a fost rusine si de tata cand alaptam, ii dadeam pe toti afara din camera, de altfel aveam si ajutor din partea fie-mii care daca vorbeam in timp ce o alaptam urla ca din gura de sarpe, trebuia sa tac din gura si ma uit numai la ea, draguta.
Nu stiu cum va reactiona al meu sot dar chiar am sa-i spun de data asta sa isi tina printii acasa, si sa vina numai dupa ce iesim din spital.
M-am facut asa ursuza, ma intreb unde mi-e limita, daca as putea m-am duce in varf de munte si as sta acolo cateva luni.
Mada iti tinem pumnii si asteptam vesti bune!!!
Diana
cde
suzy78 spune:
Mersic DANUTA pt sfat......eu am luat si crema Nivea......dar am fost sfatuita sa cumpar si o pudra saprosan de mama-soacra......nu ma costa nimik sa fiu draguta....le-am facut pe plac.....nu trebuie sa o si folosesc.....am dat doar 5 ron pe ea....
Sunt deja cu sufletul la gura......abia astept vesti despre MADA_ROZ....speram ca este bine si fericita dupa intalnirea cu BEBE_ROZ.....
TZUNA - trebuie sa vb cu sotul tau si sa rezolve problema.....eu orice probleme am cu socrela....imi montez sotul la discutii....eu nu zic niciodata nimik.....pe tine poate ca s-ar supara caci vb aia ei sunt bineintentionati....dar pe sotul tau nu...e doar copilul lor.....Cand ne gandim ca pe vremuri tinerii stateau cu parintii si socri....le inteleg optiunea.....dar in ziua de azi.....nu mai merg chestile.....
Suzy 39fix Nicolas Mihai
AMR 5 ZILE
roxanici spune:
.... tot n-am stiri de la Mada.... da io fac CTRL+R ptr refresh si mi-am pus sonerie la mesaje ca pana acu doar clipocea din bec telefonul meu....
Eliano, ce te apuca de faci atatea? stai cuminte mai e pana la 36 de sapt.
Tzuna, daca vb cu sotul tau, nu se rezolva? Eu nici pe mama nu o vreau pe langa mine, vorba cuiva....in procesul asta de refacere vreau sa imi ling singura ranile....si de ajutat...sotul si pisica.
roxana 35+
gabdyd spune:
Cria_bv , da, am observat greseala abia dupa ce am dat drumul la mesaj, am vrut sa spun cu totul altceva, dar una am gandit si alta am scris, e clar ca se duc de rapa neuronii mei.
Am observat ca avem aceleasi DPN, o sa ramanem singure pe aici....
Diana 30s, mami de Julie, 14.11.2003
cde
RaisaFudulu spune:
Mai fetelor nu mai am rabdare....ma duc sa mananc putinel si poate cand ma intorc si dau refresh voi gasi vesti
Diana 32+ RAISA-MARIA