Mamici de martie - aprilie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Da Diana ramanem la urma da ne facem galerie reciproc nu?

Cria30+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Buna fetele,
Am intrat sa va dau un mesaj de la VANI , a nascut Duminica ora 9 un baietzel, David Daniel, natural cu epidurala, apgar 9. Am fost la ei la spital, mamica si baietzelul sunt ok, iar David este un bebelus tare dulce.
Mai multe amanunte va da mamica cand se logheaza, acum sunt acasa dar are ceva probleme cu netul
Sarcina usoara,

Romaria si Rihanna (18 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Stati linistite fetelor ca va facem si noi galerie...

Diana 32+ RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna fetelor! Va multumesc tuturor de raspunsuri. Acum vad ca nu sunt eu exagerata. Eu stiu ca socrii vin cu intentii bune dar asta nu inseamna ca neaparat imi vor face bine. Adica soacra-mea chiar vreau sa vina (ca mama chiar nu poate) Plus ca teoretic ar trebui sa ma ajute cu experienta ei de asistenta la maternitate de vreo 20 si ceva de ani. Dar socrul meu.... Cum zicea Dana sau nu stiu cine... Daca va trebui sa stau cu bluza descheiata, daca nu pot sta ca lumea in fund dupa epiziotomie si tot asa. Deci azi vb cu sotul sa-i anunte cat mai discret. Ca socrii mei isi inchipuie ca ne sunt de un real folos daca vin (pentru ca exista posibilitatea ca sotul meu sa se interneze 1 saptamana incepand cu 5 martie si atunci as fi chiar singura) si nu zic poate ne vor fi dar eu nu m-as simti ok cu socrul pe aici. In acelasi timp cred ca sunt si ei ingrijorati, mai ales daca sotul meu se va interna... Dar trebuie sa fie bine si pentru mine, nu?
Va anunt ce s-a mai hotarat. In acelasi timp ma simt prost, ca or fi fete aici obligate sa locuiasca cu socrii lor si care nu au de ales ...

ELYANNE- ce dragut e sotul tau .. si al meu la fel zicea wee-endul trecut ca eu nasc sambata asta iar aseara imi zice... sa nu nasti wee-endul asta ca sunt f obosit. La care eu ii zic.. da pai Maria te va astepta pe tine sa fii odihnit. apoi suna telefonul si zic stai sa vezi ca mai e cineva care-mi va spune cand sa nasc. Si era soacra-mea care imi zice la fel... nasti si tu week-endul viitor cand ajungem si noi. Asa ca eu vreau sa le fac in ciuda si sa nasc asa pe nepregatite wee-endul asta sau la mijlocul saptamanii viitoare.

pentru fetele ce vor naste... sa nu ramana cineva fara majoreta.

A, fetele care au mai nascut- cat de mult sangerezi in primele zile? Ca-mi spusese cineva ca scutecele alea absorbate, patrate ar fi bune si pt noi in primele zile, sa le punem pe pat sub noi... Chiar asa grav este? Intreb si eu nestiutoare. Si daca-i chiar asa il sun personal pe socru sa nu vina.

38s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Bine ai venit David Daniel. ...Vani] felicitari sunteti deja acasa...refacere usoara....ma gandeam eu ca trebuie sa fi nascut nemaidand nici un semn de viata..

Iata ca refreshul nu e pentru cine se pregateste ci pentru cine se nimereste

Acum chiar ma duc la masa

Diana 32+ RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Hehe, Felicitari Vaaaaniiii, stiam noi ca ai disparut cu un scop.

Multumim Romaria de stiri si transmite toate cele bune la mamica si bebe David Daniel

roxana 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Felicitari VANi si multa sanatate si tie si bebelusului(acum am vazut mesajul).

DIANIANA- daca vii azi la curs poate ne intalnim la poarta la 16.40-16.45. ca nu de alta dar se termina cursul si tot n-am reusit sa ne cunoastem. Iar la ultimul eu sper sa nu mai ajung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Am uitat sa va spun baietzelul lui Vani a avut 3 kg asta ca sa completati voi listutza.
Pupici,
Romaria si Rihanna (18 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Ferice de mine ca socra-mea e la Buzau! O sa o vad tocmai la botez.
In ceea ce o priveste pe mama mea -saraca zice tatului meu: copila asta isi pune baza in mine dar cred ca tot eu o sa invat mai intai de la ea!
In schimb am o cumnata...mama imi vine sa o strang de gat..tare atotstiutoare mai este..e drept ca are 2 copii dar ce folos ca a bagat numai prostii de 2 lei in ei de le-a nenorocit stomacelul. Cica naturiste!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

buna mamici si viitoare mamici a trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe forum dar nu am avut dispozitia necesara bb nu prea ma lasa se misca tot timpul de abia mai pot respira. Felicitari noilor mamici ma bucur ca sunt bine . Bafta celor care trebuie sa nasca saptamana asta
ana 36+ cuMIRIAM RIANA

Mergi la inceput