Mamici de martie - aprilie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 22
LuizaS spune:
Felicitari Vani

sa fie sanatos, voios, voinic, mancacios, norocos
Bine ai venit pe lume micutule!
Vani te asteptam sa ne povestesti.....mai ales ca e prima nastere naturala din
nostru ...
Refacere usoara si rapida 
PS
Da asa e cu refresh-ul nu e pt cine se pregateste.....
anaanamaria spune:

FELICITARI VANI

SA AI UN
SANATOS .Astep sa ne povestesti cum a fost mai ales ca si eu vreau sa nasc cu epidurala.
Mihaelaaa spune:

Felicitari Vani!!!!
SA facem si chef....

Bine ai venit printre noi David Daniel
Mihaela
33+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
florin-a spune:
Felicitari pentru Vani si BB
De abia asteptam sa auzim impresii de la tine si de ce nu si sfaturi.

31+
sherbi spune:
buna burtici!
felicitari lui VANI pt. bebe si mult noroc si sanatate pt. micutz!
CRIA_BV:
paturile absorbante sunt de 2 marimi 60/60 sau 60/90 si se gasesc in farmacii sau hipermarketuri. eu am luat de la fixies si seni. sunt f utile pt. schimbarea bebelusului ca sa nu ude lenjeria.
ELPOWER:
lenjerie completa gasesti in miniblu sau mothercare. eu am gasit o lenjerie completa in gima din mall vitan, ambalata f frumos intr-un geamantan din carton. cat despre invelirea bebelusului cu paturica, eu stiu ca nu e indicat in primele luni, desi la mothercare au niste paturici. le numesc ei "celulare", cu gaurici multe astfel incat sa nu se sufoce bebe daca si-o trage pe fata.
cei mai indicati sunt insa saculetii de dormit, astfel stai linistita ca nu se sufoca, se poate misca in voie si nu-i duci grija ca se dezveleste peste noapte.
la cosmetice eu am exagerat un pic: adica am luat si de la klorane si mustela si sanosan si nivea. daca nu le folosesc pt. bebe, sunt bune si pt. mine, nu-i asa?
GHIBUADINA:
este recomandat sa dormi pe partea stanga pt. ca pe partea dreapta se afla vena cava care e raspunzatoare cu circulatia in tot organismul si odata ce ai dormi pe partea cu pricina, ai avea probleme cu circulatia.
FLOPICI:
draga mea, am o mare rugaminte. am inteles ca vei naste in ELIAS. si eu tot acolo, si as fi interesata de bagajul pt. spital pe care am voie sa-l iau de acasa. eu inca nu am discutat cu medicul meu aspectul, asa ca mi-ar fi de ajutor sa stiu mai multe.
IOANARADU:
scutecele de finet sunt ideale pt. a fi puse sub capul bebelusului dupa ce papa, pt. ca de multe ori regurgiteaza daca nu reuseste sa eructeze complet, si atunci scutesti spalarea lenjeriei de pat de o mie de ori.
34+
violeta patrichi
danuta_t spune:
Felicitari Vani ! Refacere grabnica si un David sanatos si papacios !
Haide Tzuna, ca nu sangerezi nici chiar asa de rau. La spital o sa cam patezi lenjeria de pat, vin infirmierele si o schimba (sigur o data pe zi, nu mai stiu daca si de 2 ori, dar cred ca poti cere suplimentar). Mie mi s-au parut foarte curate (desi erau cam zdrentuite), dar mi-a fost tare mila de-ale mele ca sa le stric, si oricum un cearceaf cat am dus eu, n-ar fi fost suficient. Bluza cu care am nascut am pastrat-o pt bebe2, apoi o sa o arunc si pe ea. Dar pana ajungi acasa, sangerarea nu va mai fi chiar asa de puternica, si oricum te vei ridica de n-spe ori pe zi din pat si cu tampoane adecvate poti evita orice surpriza neplacuta.
Dana
33+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
lauramar spune:
FELICITARI VANI 
Bine ai revenit acasa!!! Iti doresc refacere usoara si un bebe sanatos
.

MADA ASTEPTAM VESTI BUNE!!!

Si eu sper ca nu va mutati la clubul scutecelor pana nu ajungem toate acasa cu bebeii nostrii
.
laura
32+
arianna