Mamici de martie - aprilie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 18
cria_bv spune:
Tzuna cam nasol cu socrul tau. Si eu stau cu parintii si am zis clar ca eu nu o sa pot sa alaptez cu tata sau socrul meu de fata, sa nu ma streseze cel putin la inceput. Iar legat de vizite i-am cam avertizat pe toti ca nu am nevoie de vizite in primele saptamani. Suna cam dur da eu imi stiu rudele nici nu vii bine acasa si se infinteaza. E timp pentru toate.
Cria30+ cu Vlad
ddana spune:
Te inteleg perfect, Tzuna. Si eu ma simt la fel. Poate sunt mai pudica de felul meu, dar mi se pare un moment super intim. Nu numai alaptatul, dar tot procesul de "recuperare". Nici eu nu m nevoie de spectatori. Eu am zis de fapt ca nu accept sa stea cineva cu mine cand alaptez in afara de sotul meu. Poate si eu o iau razna... poate exagerez... O prietena care a nascut in urma cu cateva luni a acceptat la inceput ca socrul ei sa stea in camera cand alapta, zicea ca isi pierduse orice sentiment de pudoare dupa ce nascuse intr-o sala in care avea acces cam oricine si pur si simplu nu-i mai pasa. Dar dupa o vreme si-a revenit si nu stia cum sa-l scoata mai "delicat' din camera. Eu zic ca asa cum ii obisnuiesti la inceput, asa va fi... Si daca te deranjeaza, spune-i sotului. Poate rezolva el problema la modul diplomat...
Dana
gabi78 spune:
Inca nu am plecat la doctor, mai am putin si parca m-as duce deja sa nasc asa ma simt. Am mari emotii!Sper sa fie totul bine dar si azi dupa ce am spalat doar vasele am obosit asa de tare ca m-am urcat inapoi in pat. Asta este. Mai si stam.
Paturelele absobante se mai numesc aleze, dar am observat ca putine vinzatoare stiu sa-ti spuna unde la gasesti.
Eu am luat din Cora sunt marca Fixies dimensiune 60x60 si am dat 11,3 ron pe 10 buc.
Se mai gasesc unele mai mari adica 60x90 de la Happy-Bella si sunt cite 5 si costa pina in 10 Ron.
Ieri am fost in Carrefour si am vazut ca sunt si acolo.
Ar trebui sa va uitati pe raftul de scutece ca pe acolo sunt asezate.
Multumesc pentru incurajari.
Daca nu ramin la spital va mai scriu diseara.
O zi buna si nastere usoara Mada-rozz!!!!!
Gabi
Mihaelaaa spune:
ROXANICI,ce faci dormi???
Fa bine si trezeste-te...si uite-te daca ai mesaj de la Mada....ca eu nu mai am rabdare!
Probabil ca acum este gata....va fi cu bebe_rozz in brate...
Abia astept vesti
Mihaela33+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
flopici spune:
Buna ziua tuturor!
Of...la televizor spune ca se strica vremea si vin ploi si ninsori...sper sa nu tina mult!
Tzuna, eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu sotul tau si sa-i sugereze delicat socrului sa ramana acasa...daca te deranjeaza sau stanjeneste prezenta lui. Tu esti cea mai importanta si tu trebuie sa ai parte de tot confortul de care ai nevoie.Trebuie gasita o cale de mijloc, care sa nu supere pe nimeni.Acum, tu stii cum este cel mai bine.
Eu ieri am fost la control si desi nu am aflat mare lucru in legatura cu nasterea, sunt mai linistita.
In legatura cu acea modificare a legii, cum ca trebuie sa nastem cu medicul de garda, la Elias nu s-a auzit nimic. Doctorita mea m-a asigurat ca vine de acasa indiferent de ora.
Legat de tarife, d-ta mea mi-a spus ca vorbim cand se va intampla, pentru ca acum nu avem de unde sa stim cine va fi in tura la momentul respectiv.La Elias exista rezerve stil garsoniere, 50 euro pe zi. Trebuie anuntat cu o zi doua inainte, ca se doresc...acum e destul de complicat sa anunti mai ales ca nu stii cand se declanseaza nasterea. Vedem noi cum ne descurcam.
Pentru bb nu trebuie sa iau nimic in bagaj, eventual niste scutece.
Si pe mine ma intereseaza de unde pot cumpara scutece din acelea impermeabile de unica folosinta pentru schimbat.
Sa aveti o zi minunata!
Florina 38 s +1
ionelac spune:
buna fetele ,intai o sa citsc ce a-ti mai scris si apoi o sa revin cu detalii si raspunsuri.pupici.si nastere usoara celor care nasc sapt.asta.
Multumesc Kara80 sunt noua pe aici si ma speriasem ca v-am pierdut dar apoi am vazut ca sunteti aici.
Aurasa spune:
Buna!!!
Tin pumnii si eu fetelor care trebuie sa nasca zilele astea si ma rog sa fie bine pentru ele si bebei.
Ioanaradu - eu am folosit scutece de finet, dar nu pt. a-l infasa pe bb (nu a stat nici o zi infasat, doar in costumase), ci pentru diverse chestii: pus pe canapea cand mergi in vizita oriunde(pana a implinit Catalin 1 an, am tot mers cu scuteceleel noastre in rucsacel), le-am pus pe patcand nu statea in patutul lui, diverse intrebuintari, in cadita, la schimbat pampersul.
Diana_jors - servetelele Sanosan cu lotiune mie mi s-au parut mai bune decat cele uleioase. Ceel uleioase sunt bune dupa baita.
Val - eu am facut testul de glicemie provocata in saptamana 28. Concentratia de glucoza pudra a fost de 50g. A iesit Ok.
Eu nu ma pot lauda decat cu nopti semi-albe, contractii dureroase rau de tot in ultimele 2zile. Azi merg la echo sa vad cemai face pruncul mic si zburdalnic care mi-a zdrobit ficatul definitiv.
O zi buna tuturor
Aurasa Alexandru 35 si Catalin (3.06.2005)
Catalin
roxanici spune:
Fetele, nu va tin eu in suspans, Mada ne tine saracutza...
Am primit un mesaj pe la 10:15 cum ca in aprox 15 min intra in operatie (ii face rahianestezie) si de atunci nu mai stiu nimic; stau si io cu ochii si urechile pe telefon, dar inca nimic.
Sper ca e bine.
roxana 35+
elyanne spune:
Cria vad ca a raspuns gabi78 despre scutecele absorbante. Si eu tot de astea doua stiu si am cumparat. Eu am luat din hipermarket. Cele de la Bela (cele mai mari... si mia bune dupa parerea mea) le-am gasit intr-un final unde sunt pampersii de batrani. Parca era bleu ambalajul si scria Seni pe ele... Eu luasem de la baby expo si nu gaseam sa cumpar... Dar nu stiam eu unde sa le caut. Eu cautam tot la bebelusi, de unde le luasem pe cele Fixies...
Roxanici probabil ca Mada inca nu s-a dezmeticit din anestezie... Sigur sunt bine
Despre infasat si legat la picioare... in nici un caz nu va avea bb picioare drepte daca este legat, daca de la mama natura n-are picioare drepte... Citeam ca de cand a scazut f. mult nr. celor care legau bb-ii la picioare, a scazut si nr. bb-ilor cu dispalzie de sold... O fi o legatura intre ele... nu? Asta nu inseamna ca toti bb-ii care au avut probleme, au avut-o din cauza legatului... dar se pare ca este si asta un motiv.
Mi-am facut de cap... am dat cu aspiratorul si am spalat pe jos... si am sters un geam ca erau numai labe de Meme pe el Al meu sot ma intreaba daca nasc in curand... din moment ce nu mai am stare si m-a apucat curatenia... Tot zicea ca nasc maine (de vreo 2 sapt. s-a hotarat ca nasc maine).
S-a mai nascut o stea