Mamici de martie - aprilie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 17
Selene spune:
Buna fetele!
MADA, SUNTEM ALATURI DE TINE!
Vad ca sunteti tare harnicute in dimineata asta!
ELA, eu m-am hotarat sa o culc in sac de dormit. La inceput nu se prea va intoarce, deci ar fi ok si o paturica, dar eu prefer sacul de dormit. Nu apare riscul sa si-l traga peste cap cand creste mai mare si incepe sa se intoarca prin pat.
Eu am 2 lenjerii de pat si amandoua au aparatoare (una e chiar cu baldachin; arata foarte frumos desi util nu prea este). Am mai facut 3 cearceafuri; sper sa ajunga.
COSMETICE - sapun, sampon, crema pt fundulet - am cumparat de la Bubchen (le-am luat din Selgros, sunt mai ieftine decat la farmacii).
Doar servetele umede am luat de la Pampers, dar mai mult pentru cutie, ca mi se pare tare practica.
Un sfat pe care l-am primit si eu - incercat sa folositi toate cosmeticele de aceeasi marca. Daca le combinati si face bebele alergie la un moment dat, nu veti sti la care din ele a facut. Asa macar stiti ca trebuie schimbata toata gama ....
Stiti ce problema am eu in momentul de fata? Nu pot sa ma hotarasc la nume! Sunt multe nume frumoase, dar nici unul nu este numele perfect! Cred ca astept sa o vad, sa vad care i se potriveste .
AMR pana apare martisorul...
vcarmen spune:
Salut
multumesc pt urarile facute si eu va doresc la toate multa sanatate si nasteri usoare si bebe mincaciosi.
am vrut sa intru aseara sa va multumesc, dar am avut citva musafiri si dupa ce au plecat am cazut lata . am dormit toata noaptea neintoarsa nu imi venea sa cred ca s-a facut 10 si nu m-am trezit deloc. cred ca nu am mai dormit asa de la revelioan.
nu am mai primit atitea urari de ................ multa vreme.
pun si eu galeria pt fetele care vor naste in curind.
acum fug repede sa maninic ceva ca mi-a dat somnul in foame si revin
Carmen 36 sapt si bebe Andrei_Bogdan
elyanne spune:
Mda... se pare ca la runda doi nu mai am fost asa de grabita sa iau pt. bb-ei. Este si mica diferenta intre ei si mandra... si multe dintre ele le am oricum in casa: cosmetice de bb-ei, patut avem deja (plus ca mai primim unul de la o prietena), cadita si destule haine care se potrivesc si la baieti.
Dar tot mai am de luat lenjerii de pat si saltele si inca un cos de masina. Plus carut dublu.
Depre cosmetice de bb-ei... eu am ramas la Nivea dupa ce am testat sanosan, bunchen, mustela... Mandra mea n-a avut probleme cu ele, sunt bune si ceva mai ieftine decat cele de mai sus...
Despre scutece de finet... sunt bune ca le pui pe pat cand schimbi bb-le. Eu doar la asta le-am folosit. Dar pe urma am descoperit paturicile absorbante... Sunt 10 buc. 10 ron... Si daca fac pipi in timp ce-i schimbi, nu ajunge pana la saltea... Eu de ex. n-am luat masa de infasat sau salteluta... si o schimbam in patul nostru.
S-a mai nascut o stea
cria_bv spune:
Ghibuadina eu dorm pe stanga cel mai mult, am tentative de a dormi si pe dreapta da mi se face rau. Imi spunea dr de familie ca daca dormim pe dreapta se intampla ceve cu circulatia sangelui. Pe spate nici atat nu e recomandat ca te sufoci.
Hai mada
Cria30+ cu Vlad
RaisaFudulu spune:
ieri a fost o zi foarte obositoare
Am plecat de dimineata la control la ochi....dupa 1 ora si jumatate de steptare am intrat.....mi-a facut controlul ...am constatat ca au crescut dioptriile in sarcina -stiam ca e normal - dar tot m-am impacientat putin...mi-a dat bilet cum ca nu voi putea naste normal...deci sunt aranjata din punctul asta de vedere
Apoi fiind foarte placut afara am mers aproape o ora pe jos...pe la magazine...si va pot spune ca am luat primul body pentru bebita (nu am putut pastra surpriza si i-am spus omului care s-a suparat putin...l-am linistit spunandu-i ca-l voi da soramii care trebuia sa vina pe la mine)....nu mai conteaza ca nu e la mine acasa....dar fetelor nu va pot spune ce senzatie minunata am avut vand i l-am cumparat
Am ajuns acasa franta...am stat putin in pat...apoi mananca, fa-ti dus si iar la doctor de asta data la ginecolog....aici iar ca niciodata asteapta..a avut niste chiuretaje cu complicatii si s-au dus naibii programarile...am intrat intr-un final..control pe calul balan, ascultat bebe cu palnia...da e bine colul e putin scurtat dar e bine.....i-am spus ca la eco DNP e in ziua de Pasti si mi-a zis ca nu e nici o problema ca oricum e de Paste de garda si putem face pASTELE impreuna...deci vine sigur daca e sa nasc atunci
Apoi dupa doctor am ajuns prinpiata....apoi acasa franta si obo
Dupa ce m*am pus in pat bebe a inceput sa se zbenguie...cred ca protesta pentru ziua super obositoare....la un moment dat mi-a amortit piciorul drept foarte rau...amorteala cu durere in acelasi timp...m-am cam speriat dar dupa masaj puternic a trecut
Hai ca m-am intins...
Concluzia bebe e bine mama-sa cat se poate de bine in aceasta perioada
Diana 32+ RAISA-MARIA
tzuna spune:
Curaj MADA-ROZZ. Sa dea Dumnezeu sa fie bine, sa te refaci repede si bebe sa pape laptic de la tine.
Eu sunt binisor. Nu cred ca am dormit mai mult de 3 ore azi noapte desi nu m-a durut nimic , ba mai mult nici nu m-am scarpinat (ca m-am dat din nou cu ulei de catina). Asa ca am vrut sa vad ce mai faceti si apoi incerc sa mai dorm sa fiu odihnita dupa-amiaza cand ma duc la curs.
Aseara m-am suparat putin pe socrii mei (mai mult fara motiv probabil). Ne-au sunat sa ne spuna ca vin pe 4 martie ca sa nu fim chiar singuri cand nasc sau imediat dupa cand sotul trebuie sa alerge cu actele. Problema era ca noi stabilisem sa vina doar soacra mea ca e cadru medical si chiar mi-ar fi fost de folos. Ar fi trebuit sa vina ea si sa stea 1 saptamana sau 2 cat ar fi vrut. Nici o clipa nu s-a vorbit si de socrul meu. Eu una eram canvinsa ca nu vine. Ca vorba aia nu ne poate ajuta cu nimic. Ba eu cred ca ma voi simti chiar aiurea. Adica daca nasc pana pe 4 si ei vor fi aici cand vin de la maternitate trebuie sa fiu f atenta cu alaptatul, cu epiziotomia etc.. (ca daca eram doar cu sotul si soacra nu-mi faceam mari griji), daca nu nasc pana atunci si intru in travaliu cand sunt ei aici iar mi se pare aiurea sa fie si socrul meu ca nu as fi relaxata. Adica asa cum nu la-s fi vrut pe tata aproape in momentele astea nu-l vreau nici pe el. Problema este ca nu mai am ce face. Au zis ca vin si nu le pot zice ca eu m-am razgandit. Poate doar soacra-mea sa se mai gandeasca si sa-si dea seama ca nu-i o idee buna. Ca nu m-ar fi deranjat sa vina . Dar nu acum. Probabil exagerez si e din cauza hormonilor.... Dar am fost luata prin surprindere.
MADYBULANCEA- bafta multa cu tratamentul. Sa mai stea bebe la caldurica.
ELPOWER- trebuie sa gasesti si pilote separate pentru bebe. Initial vroiam sa te Trimit in Auchan dar apoi am vazut ca nu esti din Bucuresti. Dar trebuie sa fie si pe acolo pe la voi.
FLORIN_A - pai asa cum iti mai scrisese cineva poti sa nu infesi bebele deloc. Eu una asa voi face. Scutecele de finet le iau pentru a le pune in patut peste lenjerie sau pe pat daca merg la cineva in vizita cu bebe si in cadita la baie. Daca bebe va fi prea agitat si-i va placea infofolit putin il voi infasura oarecum intr-un scutec (peste body si pantalonei) dar fara sa-l leg sau ceva. Eu nu eram de acord nici cu chestia asta dar am vazut ca unii bebei sunt obisnuiti cu putin spatiu din burtica mamei si se calmeaza asa. Dar de infasat in adevaratul sens al cuvantului nici vorba. Nici mama nu l-a infasat pe fratele meu (desi acum 20 de ani babele o considerau nebuna)si e bine sanatos, cu picioarele drepte si f inalt. Plus ca nu se mai recomanda. Dar pana la urma fiecare face cum crede ca-i mai bine pentru bebele ei. Daca tu crezi ca trebuie sa-l tii infasat f bine , dar sa nu faci asta ca asa iti spun babele. Citeste despre asta si hotaraste singura.
Si acum majorete si pentru restul fetelor care se pregatesc zilele astea:
AIIA
ANDREEA20
KMI78
GABI78
38s