***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Conform site-ului cu tabele de masuratori si conform cu UM al tau... dimensiunile pentru:
1.) DBP
2.) CC(circumferinta craniana:HC pe site)
3.) LF(lungime femur)
4.) CA(circumferinta abdominala)

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio

BEBE
Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Andrada multumim pentru noul capitol.

M-am intors de la analize si sunt putin suparata. Desi analizele sunt ok dr a decis ca de saptamana viitoare sa ma treaca pe injectii. Vreo 2 saptamani 1 zi aspenter (pastila) 1 zi clexane (injectie) si dupa raman doar pe injectii .
Am zis ca ma duc luni sa vorbesc si cu dr meu gineco inainte sa ma consult cu ea. SI daca trebuie, trebuie.

Cristinamaria parca tu faci clexane. Mai face cineva? Cum e?

Mica 27+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

mica de ce trebuie sa faci injectii?

24+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Mica , pai daca totul e bine (de fapt la ce analize te referi cand zici ca sunt bune??) de ce ti-a recomandat tratament???

BEBE
Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Si BLF???

Nu am auzit!!!! Sigur nu scrie BCF??? Adik bataile cordului fetal (144 pe minut?)

BEBE
Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Mica - eu fac Clexane. Durerea pot sa spun ca e mai mult la buzunare ca in rest... sotul ma injecteaza si am scapat, nu mai tre sa dau spaga la injectie. Si nu doare, ustura putin dupa dar nu doare.
Dar... daca analizele sunt bune, de ce te trece pe Clexane? Am pierdut eu si ai spus ca la eco nu au iesit bine IR si placenta? Ca v-am zis ca am o oarecare "pierdere de memorie". Iti face asa preventiv, sau cum? Ca mi-ai spus tu la un moment dat ca esti la dr. Uscatescu in evidenta dar... nu mai tin minte cu ce problema.
Clexane de cat ti-a recomandat?

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+
Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

...sunt foarte tare... m-am chinuit sa pun si eu o poza cu mine sa ma cunoasteti mai bine, dar am vrut sa-i dau intai vizualizare si din greseala am trimis asa.
Sorry, deci astea sunt cateva poze cu mine, fara burtica..

oricum nu stiu cum sa fac sa apara scris doar poze.. stiu ca ati explicat de multe ori, dar...

26+ Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Multumesc Pauly
da chiar asa pt ce se da clexan in sarcina?
mai ales ca analizele tale sunt bune

Byu 24 cu

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Mica sora mea a facut clexane toata sarcina(le facea singura in mana sau in burta)nu sunt dureroase dar la un moment dat te saturi sa stii ca iar te intepi. Sora mea are trombofilie si era clienta fidela la Fundeni la dr Uscatescu(dupa parerea ei o dr. foarte buna)

Paula29+

poze

poze bebe

Mergi la inceput