***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (31)
Raspunsuri - Pagina 3
pauly spune:
andradap am avut ceva spor.., la bebelina nu i-am luat nimic...ca nu ma lasa sotul...o zis ca ,mai am timp...si asta din cauza ca nasul nostru io bagat in cap ca nu se cumpara asa devreme ca nu ii de bun augur.eu sincer nu cred asa ceva..eu cred ca daca ne e dat de Doamne Doamne sa ajungem cu bine la afarsit asa va fi indiferetnt cate hainute sau lucrusoare ii luam, nu?
si-asa is multe lucruri de cumparat...si scumpe , trebuie sa le luam din timp.o zis ca de 28 de sapt in sus pot sa cumpar ce vreau...si eu abia astept.
24+Riana Alessya
bebelina mea
poze
Motannel spune:
Andrada, multumim pentru noul capitol!
Ma bucur sa-l vad inceput! Acu' fug, plec la scoala! Pupici tuturor si ne "vedem" diseara!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel, 26+, Teodora
byu spune:
Neata (pt ca noi nu ne-am trezit demult)fetelor
Am vazut ca ati dat date noi despre bebicii vostri....eu mai am doua sapt pana merg la morfologie dar va dau cateva date de la bebicul meu cand avea 21sapt:416g, DBF=53(21+1),LF=37(22),CA=155(20+5)
Toate aveti niste burtici frumoase...
eu nu prea mai pot sa stau ca am un examen la doua,dar cand vin sigur am ce citi ca vad ca aveti un spor...
Sa aveti o zi buna.
Byu 24 cu
Poze
pauly spune:
lilky bine ai venit printre noi.asteptam sa vedem pozele cu Dienuta in burtica.
byu bafta la examen.
iuliabraila faina patanie ...cu copilul varului tau...sper sa nu patim la fel..
dideip ma bucur ca totul o fost ok la eco..dar oricum sa incerci sa te mai si relaxezi ca stresul nu ii face bine.
24+Riana Alessya
bebelina mea
poze
andradap spune:
dideip... zi-mi pe ce data ai facut aceste masuratori...
PS: probabil copilul e situat cu capul in sus... si capul este chiar sub sanul stang . De-abia la sf. lunii a 7-a ar trebui sa se intoarca deci mai ai...
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
BEBE
Andrada 28+ cu Antonio
dianalaura spune:
eu fetelor mi-am facut niste sandwich-uri si ma pun sa ma uit la tv..nu prea am avut timp de vizionat filme in ultima perioada....
dar las si dc deschis, sa mai dau refresh din cand in cand..
diana 26+ STEFAN
bebe
poze
andradap spune:
k!
Vizionare placuta, Diana... si POFTA BUNA
BEBE
Andrada 28+ cu Antonio
IULIABRAILA spune:
pofta buna !
Andrada, zii si de placenta, ca tare bine ii spui !
IULIA
24+ cu bebe FLORIN MARIO
dideip spune:
Andrada masuratorile pe care ti le-am dat sunt de astazi (fresh)facute pe la ota 9:30
Paula29+
poze
poze bebe
andradap spune:
Iulia... placenta de 2 cm mi se pare bine... si daca nu ti-a zis nimik de gradul de maturare NU este de rau, ci de bine... daca era sa fie ceva naspa iti zicea, ca stii cum sez ice cu vestile rele, plus de-asta o placenta imbatranita necesita mai multa tinere sub observatie... deci CU SIGURANTA ti-ar fi zis si gradul daca nu era OK!!!
Dideip, acum ma uit...
BEBE
Andrada 28+ cu Antonio