***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (31)
Raspunsuri - Pagina 5
andradap spune:
Mihamora, am vazut pozele tale!!! Esti o frumoasa!!! Oare mamicile de mai_iunie 2007 sunt miss-ele FORUMULUI DC???
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
BEBE
Andrada 28+ cu Antonio
mica0307 spune:
De la inceputul sarcinii fac tratament cu aspenter (3ori/saptamana). S-a considerat ca prima sarcina am pierdut-o datorita coagularii sangelui (APTT marit). In fiecare luna am mers la Fundeni pentru analize. Stiam ceva ca aspenterul nu tre sa il iau pana in ultima luna, da tot am sperat ca nu ma trece pe clexane .
Analizele pe care le-am facut acum si au iesit bune sunt:
PT1.sec Thromborel S
PT1% Thromborel S
PT1.INR Thromborel S
APTT Pathromtin SL
LA1
Toate sunt de coagulare a sangelui si au iesit in limite normale.
Eimotto sotul tau se pricepe sa faca injectii? Sau a invatat acum?
Mi-a dat Clexane 0,2 si saptamana viitoare joi ar trebui sa il incep.
Am inteles ca de la 1 martie il trec iar pe lista de compensate ca acum nu mai e.
Mica 27+ Maya Alexandra
Poze
mihamora spune:
Merci mult Andrada, eu am spus demult treaba asta, ca toate mamicile de la noi sunt foarte frumoase
26+ Dominic
mica0307 spune:
Dideip nu contest deloc profesionalismul dr. Uscatescu. Stiu ca este foarte buna pe domeniul ei. Insa dr meu gineco de fiecare data cand ma auzea ca iau aspenter imi spunea a e o prostie, da daca imi face mie bine psihic sa stiu ca iau, atunci sa iau.
De asta vreau sa vorbesc cu ea inainte de a incepe tratamentul si eventual si cu medicul de familie.
Mica 27+ Maya Alexandra
Poze
eimotto spune:
Mica - nu e sigur ca o sa il treaca pe lista de la 1 martie. Eu sper... ca ma costa 6 mil / luna .
Sotul meu a fost alergic la diverse in tineretea lui si a facut un tratament de imunizare (cred ca asa se spune) si isi facea injectie in fiecare zi. Acum am fost acolo, prima injectie ne-a facut-o d-na asistenta (fff simpatica) si l-a invatat pe sot cum sa ma execute. Nu de alta, da eu cand vad un ac lesin. Si cand imi iau sange nu ma uit, inchid okii de cum intru in camera, de trag asistentele de mine ca "Uitati-va doamna sa vedeti ca e sigilat acul" si eu tot nu ma uit.
Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+
Fasolica din burtica si Poze
andradap spune:
Ooof... mica, din pacate sunt chestii chiar de specialitate... si nu ma pricep!!! Sper totusi sa fii pe maini bune, si sa ti se dea tratamentul adecvat!!!
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
BEBE
Andrada 28+ cu Antonio
byu spune:
Fetelor nu ma lasati spuneti-mi si mie pt ce e clexane asta in sarcina....va rog...
eu la prima sarcina am facut amoxicilina pt o infectie urinara si pt mentinere am facut injectabil gravibinon....acum iau utrogestan tot pt mentinere ....voi sunteti cu sarcina mai inaintate ar trebui sa aflu ceva?....ma asteapta ceva?
Analizele mele sunt bune cu exceptia ferului si a magneziului
Byu 24 cu
Poze
pauly spune:
mihamora esti o adevarata frumusete.
mica i-mi pare rau ca trebuie sa faci injectii, dar daca asa ii mai bine ptr bebe va trebui sa le faci.un ptr tine sa nu fi suparata.
24+Riana Alessya
bebelina mea
poze
mihamora spune:
Multumesc frumos Andrada, am reusit.
Acuma sunt si eu in rand cu lumea
26+ Dominic
POZE