***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

BYU, scurt si la obiect, uite indicatiile CLEXANE-ului:

-profilaxia bolii trombo-embolice venoase, in chirurgia generala si/sau ortopedica
-profilaxia trombo-embolismului venos, la pacientii imobilizati la pat datorita unor afectiuni medicale acute, inclusiv insuficienta cardiaca, insufucuenta respiratorie, infectiile severe si bolile reumatismale.
-Tratamentul trombozei venoase profunde (TVP) constituite, cu sau fara embolism pulmonar
-Tratamentul anginei pectorale instabile si al infarctului miocardic non-Q (subendocardic), in asociere cu acidul acetilsalicilic
-Profilaxia coagularii in circuitul extracorporeal, in timpul sedintelor de hemodializa.

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio

BEBE
Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Mihamora, n-ai pt. ce! M-am gandit ca e mai bine prin PM, ca asa poti sa te mai uiti si cand vrei sa mai pui si altecva pe post de link...

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio

BEBE
Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Pauly nu sunt suparata. Asa gandesc si eu ca daca trebuie, trebuie. Da ma dispera faza asta cu facutul zilnic.

Mihamora tare frumosi mai sunteti amandoi. Stii ca pe noi ne cheama la fel? Inclusiv numele de familie .

Byu injectiile cu clexane se dau pentru probleme de coagulare a sangelui.

Mica 27+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Mica - dr. tau cine e si de unde? Ca asta cu aspenterul nu mi se pare chiar "o prostie". Inseamna ca el nu a luat in serios primul tau necaz...
Mie mi-a iesit si aPTT sub limita si Thromborelii S la fel(toti). Plus evidentiate ecografic IR mari, placenta cu necroza si retard de crestere la bb... Eu cred ca ar trebui sa te duci la d-na Uscatescu si cu o eco ff recenta, sa vada ca nu sunt modificari, ca e totul ok... poate iti da o doza mai mica sau iti recomanda eco mia des pentru monitorizare...

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+
Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Dr. Usacatescu se uita de fiecare data pe ultima eco. Ideea este ca dr meu nu crede ca prima sarcina am pierdut-o din cauza asta. Valoarea APTT nu a fost foarte mare fata de max.
Si bebe este foarte ok, de asta imi tot spune ca e o prostie aspenterul.

Mica 27+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

imi cer scuze daca am necajit pe cineva dar m-am cam speriat
Andradapsaru'mana
Multumesc si tie Mica0307
acum m-am linistit ...eu nu am probleme din astea...sper sa fie totul bine in cazul fetelor cu probleme din astea....
eu imi facem griji pt "sacul "de medicamente care il iau dar vad ca stau bine pe langa altele....da na ce sa fac asa sunt eu mai sperioasa....

Byu 24 cu

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Ufff Mica, rau e cand nu se pun de acord medicii nostrii.
Si daca dr tau iti spune sa nu faci Clexane? Ca mai mult ca sigur ca asa va reactiona...

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+
Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Vai am uitat de examen....am fugit
pa fetelor

Byu 24 cu

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

mica imi pare rau ca faci injectii . Iti trimit un pupic si mult curaj si ai grija de tine.
pauly imi pare rau, cred ca mai dureaza pana o sa reusesc eu sa v-o prezint pe micuta Dienuta, dar pana la urma o sa reusesc. acum incerc sa ma inscriu si eu ca tot omul pe webshots si pana aleg poze, pana mai fac...off sper sa nu ma apuce weekend-ul.
mihamora esti f frumoasa, te-ai descurcat vad pana la urma la mine mai dureaza :)).Dar trebuie sa ne prezinti si burticuta cu minunea din ea....
Va pup pe toate pe burticute!
Liliana29w+6d si micuta Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Pauly merci frumos
Mica chiar nu stiam multumim frumos. Sa stii ca si eu iau aspenter cate o pastila pe zi, si nu mi-a zis doctorita pana cand, iar eu nici nu am intrebat pentru ce e..

26+ Dominic
POZE

Mergi la inceput