***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (31)
Raspunsuri - Pagina 21
dianalaura spune:
pofta buna la gris....eu nu am mai mancat de cand erau mica....dar sincer nici nu prea imi place...adica nu imi place laptele, asa ca nu mananc cacao cu lapte, gris cu lapte, orez cu lapte.etc. Nici iaurt sau sana sau lapte batut..doar cate un iaurtel cu fructe cateodata. Mananc produse derivate, gen branza, cascaval, smanatana...dar cam atat.
diana
27
STEFAN
bebe
poze
byu spune:
Alinta27am vazut ca esti din iasi ca si mine
si sunt si eu mai noua...la ce medic esti?
Byu
24 cu
Poze
byu spune:
Andrada sau Dianalauraspuneti-mi si mie va rog cum sa fac sa imi apara plusul la saptamana.....
Byu
24+ cu
Poze
Alyna24 spune:
Ce activitate redusa, burtici!
Ce facem?
Kay, deci esti o adevarata gospodina-bucatareasa!
Bravo!
Alyna
28+cu DAVID ANDREAS
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
brambushca spune:
toate burticile!
Sunt foarte ingrijorata de ceea ce ati spus in legatura cu reforma asta a sistemului medical. Am cautat pe net si nu am gasit nimic sa confirme treaba asta. Stiti voi unde ar trebui sa ma uit sa vad legea asta, ma rog, articolul in care se prevede ca numai medicul de garda poate sa asiste la nastere?
Daca gasiti ceva mai concret va rog sa postati aici sa stim ce avem e facut. Nu e posibil sa fie doar un regulament de ordine interioara a spitalului Municipal? La Cluj nu stie nimeni de asa ceva
Oana
24+
poze.
ancamari spune:
Byu, nu au spus nimic de cele care sunteti inca la scoala la momentul nasterii, cel putin cat am prins eu din emisiune. Care oricum era proasta, cu informatii putine, mai mult de genul ca vai si amar cu legile astea noi de care habar n-au functionarii de prin primarii. Mai cauta pe net si vezi daca te incadrezi in legile astea care tot apara, mai ales ca pana in mai este destul de mult timp ca sa se mai schimbe cate ceva.
Anca, 27s+
Andrei Cristian
byu spune:
ancamari am tot cautat pe net dar nimic concretnu-mi ramane decat sa merg direct la sursa adica pe la CAS si pe la inspectorat dar mi-e asa de lene...ca e cam departe...
acum va las pana diseara ...ma duc iar la examen
Multumesc.
Byu
24+ cu
Poze
alynta27 spune:
salutare din nou!
Draga byu eu merg de la inceputul sarcinii (5saptamani) la spitalul Cuza-Voda, la dr. Mihalceanu Elena. E o domnisoara de 39 de ani. Sunt multumita de dnei! Eco le fac in spital si indiferent daca e abdominal sa transvaginal imi i-a 200mii. Si ii mai pun si in buzunar, ca asa e in Romania!
Tu unde mergi? Multumita?
Alina
22+
Ipate A.
ELTEKA spune:
Mica
, ce bine e cind ii e cuiva dor de tine! Multumesc ca te gindesti la noi 
Din pacate eu nu prea am ce sa comentez la vestea asta cu schimbarea medicului...Poate ca are si parti pozitive (???) dar daca unul din efectele secundare e cresterea numarului de cezariene, numai ca sa nastem cu doctorul dinainte...cred ca e aiurea...
Cind am vazut ca Esca a nascut de 2 ori cu cezariana, la fel si alte vip-uri, m-am gindit ca e o optiune buna. Acum cred insa si in beneficiile nasterii naturale - daca e posibila, sigur. Numai sa nu se dea si alta lege apoi - cum e aici in Japonia - nu se naste cu cezariana decit in cazuri de urgenta medicala!
Mie mi-ar conveni, ca atunci imi acopera statul cheltuielile, dar nu exista doar fiindca vreau...
Oricum, sper sa fie cum e cel mai bine pentru voi toate pina la urma!
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea