***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (31)
Raspunsuri - Pagina 22
andradap spune:
Fetelor 

sunt suparata rau de tot!!!! 

Am reusit in sfarsit sa citesc tot ce ati scris, dar venind dupa atata timp nu mai am ce raspunsuri sa dau... doar sa raman si eu socata de aceasta lege!!! Cred ca e propusa de medicii incompetenti care au cam ramas fara pacienti, sau de cei prea buni, care pur si simplu nu-si mai vad capu' de treburi!!!
Va pup... revin imediat!!! 
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">
EU si TATI de Antonio 
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio
andradap spune:
Deci, sa va spun si problema mea in legatura cu aceasta lege...
Eu inainte mergeam la alt medic la Giulesti asa cum bine stiti... Daca se nimereste el de garda??? Mi-ar fi jena rau de tot... E clar ca ma abtzin sa NU nasc, daca il vad acolo!!! 
Apropos de provocarea nasterii...
mama a trecut cu mine prin asa ceva (nu stiu daca v-am mai plictisit cu povestea asta
)... si de luni dimineata la ora 8:00 cand i s-a facut injectia si pana marti la ora 19:00 cand am catadicsit eu sa ma nasc... a trecut ceva timp... SI de-atunci si pana acum am ramas tot o incapatanata 
PS: Eu chiar ziceam inainte ca mie mi-ar fi jena sa-mi deranjez dr. (oricare ar fi fost el) in toiul noptii sa-l pun pe drumuri ca nasc eu... chiar ma gandeam ca daca este sa fie noaptea... sa nasc cu cel de garda... Dar, CU CONDITIA sa nu fie fostul meu doctor de care mi-e jena... 
EU si TATI de Antonio 
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio
mica0307 spune:
Da Andrada este cam nasol cu legea asta, daca intradevar exista. Da sa speram ca gasesc medicii o solutie, nu raman ei fara spaga de la nastere luata dupa o munca de 9 luni
. Atunci o sa se ingramadeasca toti sa faca garzi.
Mica
27+
Maya Alexandra
Poze
andradap spune:
Sapt. asta parca vad ca o sa mai lipsesc NEMOTIVAT (ca maine sau vineri voi avea motivatie pentru lipsa mea de pe net
)... 

Mi-e asa de ciuda!!! Calculatorul meu nu stiu de ce dar FACE FIGURI RAU DE TOT!!!
Am zis eu acum ceva timp ca trebuie sa-l formatez... si cred ca asta voi face!!!
Dar, parca mi-e cam lene, mai ales cand vine vorba de instalarea Antivirusului... stiti voi cum e cu softurile astea...luate de pe DC++ ![]()
In fine, tunsoarea imi place cum a iesit... E mai scurt si deci nu ma voi mai chinui cu descurcatul dupa baie, cand trageam de el ca de nu stiu ce!!! ![]()
Apropos de tunsoare.. .sotul NU stia si cand m-a vazut... nu a zis nimik... Aaaah ba da, a zis: "De ce zambesti asa?"
Ooof... el care ma ruga sa nu ma tund... ca lui ii place parul lung
. Dar a zis ca-i place si asa... ca par mai scorpiutza (asa cum cica sunt de-altfel
) Are totusi o scuza ca NU a observat... atipise si eu l-am trezit din somn... ![]()
EU si TATI de Antonio 
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio
dianalaura spune:
Andrada, bine ai revenit!
Deja ne ingrijorasem ca nu mai apari? vezi daca esti toata ziua pe forum? Cum nu apari o jumatate de zi, cum intra lumea la idei!
Te-ai tuns pana la urma?
Si ma rog de ce sa nu il deranjezi pe doctor in toiul noptii? Ca pana la urma asta ii e meseria...si de aceea i-ai bagat o gramada de bani in buzunar pe parcursul sarcinii plus ce ii dai la nastere (sau ce, tu ai primit vreo chitanta de la el pentru serviciile medicale prestate, ca sa plateasca dl. doctor impozit apoi?)![]()
diana
27
STEFAN
bebe
poze
Alyna24 spune:
Eu intelesesem ca e valabil doar pt spit.Municipal!
Deci este valabil pt toate spitalele??????![]()
![]()
Sper sa nu!!!!!!!!!
O sa ma duc la med de fam si chiar o sa intreb poate stie ceva!
Andrada, ce faci?Pe unde ai umblat ca dc n-ai fost tu , nu s-a reusit incheierea acestui capitol!![]()
Alyna
28+cu DAVID ANDREAS
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
andradap spune:
Mica, stii cum vad eu legea asta??? In felul urmator:
La nasterea spontana, trebuie sa asiste doctorul de garda!!! Dar... SUNT SIGURA ca nu e exclusa prezenta celui care a ingrijit gravida pe timpul sarcinii... si deci, HAIDETI sa NU ne mai facem griji sa nu ii speriem pe cei mici... poate chiar degeaba...
Uite, o sun pe o prietena care e rezident pe obstetrica-ginecologie... sa se interseze... daca dr. care a urmarit sarcina poate fi in sala de nasteri...
EU si TATI de Antonio 
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio
Alyna24 spune:
Andrada, pai si nu ne pui si noua niste pozici cu tine?![]()
Alyna
28+cu DAVID ANDREAS
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
alynta27 spune:
[size=2]M-am uitat pe prima pagina sa vad la ce medic merg
din Iasi. Am observa ca byu si katthy ca si mine avem consultatiile la aceiasi dr.. Fetelor cum va impacati cu d-ei?
Alina 22+
[/size=2]
Ipate A.
andradap spune:
Fetelor... am probleme cu calculatorul
si azi chiar cred ca-l formatez... ca merge ca... NU MAI ZIC ce ca e post ![]()
Dianalaura, pai tocmai asta este, ca la mine nu s-a pus problema de bani
. Primul doctor la care am fost NU a acceptat nici-un ban si nici makr o atentie din partea mea (fusese asistentul meu de grupa la stagiule de gineco), ca cica suntem "colegi", iar cea de-acum nu accepta ca o stie pe mama, etc... Deci.. eu chiar Nu le-am bagat ginecologilor NIMIK... dar LE-AS da cu mare placere la nastere... SINCER, nu ca pe o obligatie ci ca pe o multumire... nu stiu daca ma intelegeti... Asa de tare m-as bucura sa imi tin puiul in brate ca mi-e ca voi avea nevoie sa ma duc cu bani ficsi ca sa nu dam faliment ![]()
PS: Deci daca lor le-a fost rusine sa accepte ceva de la mine, mie cum sa nu-mi fie rusine sa-i trezesc noaptea...
Eeeh asa sunt eu...
Si apropos de jena asta a mea, prietena mea rezidenta imi zicea ca s-ar supara clar doctorul care mi-a urmarit sarcina daca atunci cand l-as naste nu l-as chema.. acum nu stiu ce sa mai zic.. o sa discut aspectul asta cu doctorita mea cand s-o apropia sorocu' si chiar o sa-i zic ca eu nu-mi voi permite sa o trezesc noaptea... si vad eu ce zice ea ![]()
EU si TATI de Antonio 
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio