***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (31)
Raspunsuri - Pagina 20
mica0307 spune:
Ancamari ia notite si ne povestesti su noua dupa. Ca pe la serviciu nu prea avem televizoare
.
Mica
27+
Maya Alexandra
Poze
kay spune:
stiti ce mai pun eu ? dupa ce am pus grisul si se incheaga pun coaja de portocala rasa si tinuta la borcanel in zahar ! ii da o aroma de mori !
bucatareasa Gica (eu) !
oana
22+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
Alyna24 spune:
Nu prea e activitate pe aici!
Ma uit si eu la emisiune!Acum vb despre cei 150 ron pt trusou!
Alyna
28+cu DAVID ANDREAS
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by kay
stiti ce mai pun eu ? dupa ce am pus grisul si se incheaga pun coaja de portocala rasa si tinuta la borcanel in zahar ! ii da o aroma de mori !bucatareasa Gica (eu) !
oana22+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
Ce dulcica ai fost....!Gica??
Din pacate eu nu le am cu grisuletul....

Alyna
28+cu DAVID ANDREAShttp://new.photos.yahoo.com/alinafobl
kay spune:
e poveste veche cu Gica ! faceam clatite la o prietena acasa si a venit mama ei, iar eu extrem de mandra de mine si ca sa nu manance inainte sa le termin si sa mananc eu, mi-am gasit rapid un slogan : "bucatareasa Gica !!! intai gusta ea, daca nu-i bun nu costa nimica !" sau ceva pe-aproape. da eram hilara cu sort si boneta si lopatica de intors clatitele in mana intr-un fum groaznic si pe o cladura de iulie !!! si de-atunci am rams Gica in bucatarie... am cate un nume pt fiecare camera a casei ! va dati seama ce-ar fi fost daca stateam intr-un palat???
oana
22+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
byu spune:
NEATA FETELOR
Ancamarinu a zis ceva si de femeile care nasc in timpul scolii...ceva...ca eu ma aflu intr-o situatie cam urata...stiti ..sunt in ultimul an de postliceala ...de lucrat am mai lucrat in timpul asta dar nu cu carte de munca
si nu stiu ce sanse am ca acum sunt coasigurata prin sotul meu si am inteles ca ar fi o lege pt cele din timpul scolii la stat dar nu am gasit mai nimic pe net
si sunt tare necajita din cauza asta.
Byu
24 cu
Poze
dianalaura spune:
Gata, am terminat treaba! Acum ma duc sa imi mai strang din haine. Profit de faptul ca azi merg ai mei la tara si mai trimit si eu niste haine: sunt colorate, iar eu cum tin doliu..plus ca sunt unele care nu imi mai sunt bune...sper sa revin dupa nastere cat de cat la un nivel apropiat de cat aveam inainte, sa ma mai incapa macar unele hainute, ca altfel trebuie sa imi refac toata garderoba.
Eu astept sa vina pastele, ca dupa ce trece pastele vrem sa facem rocada cu parintii mei...se muta ei in camera noastra (care e mai mica) si ne mutam noi intr-a lor, ca sa avem loc si pentru patut...Dar pana atunci mai e ....
diana
27
STEFAN
bebe
poze
lilky spune:
Buna dimineata burticutelor
,
M-am trezit si eu de o ora si de atunci citesc mesajele din urma.Am reusit sa dorm si eu bine in ac. noapte sigur cu trezirile de rigoare...
Madi Cum il cheama pe doctorul tau? Eu ma gandeam ca dc totusi e un doctor mai vechi nu are cum sa nu rezolve el intr-un fel cu colegii lui sa vina la nastere...sper sa fie asa ca dc nu
.
Kay Sa stii ca mananc sanatos...dar cred ca mi se trage in primul rand de la vitamine si de la statul in pat din Ianuarie incepand..ca am probleme cu sarcina. Si zic vitamine pt. ca eu incercam de cateva luni sa raman insarcinata si am mai luat niste vit. in vara si m-am ingrasat 5 Kg dupa care le-am oprit. Dar nici n-am tinut cura de slabire ca stiam ca nu e bine pt. bebeu si eu vroiam cu disperare sa raman gravida. Asadar am incaput sarcina de la 68Kg.Dar sunt fericita ca o sa am o minune mica, numai ca uneori nu stiu ce se intampla ma apuca nebunia, am impresia ca sunt ca o butie, noaptea am atacuri de panica, am impresia ca nu mai pot respira...e nasol.Am si zile m bune ca cea de azi in care iar sunt nerabdatoare si astept sa treaca m repede timpul...Pupici!
Cu Municipalul nu stiu nici eu ce o sa fac, sper totusi sa ma inteleg cu medicul meu sa rezolvam cumva ca nu vreau cezariana decat in caz ca este necesar...
Pupici pe burtici!
Liliana
29+ cu micuta
Diana
P.S.Merge f greu pana apare mesajul meu, pot trece ore, ieri m-am plictisit asteptand...
kay spune:
buricoase cu pofte de gris si fara timp... eu am facut un gris yam-yam, da dupa 2 canute... NU MAI POT !!! asa ca mai am pe balcon o cratita intreaga ! cred ca hranesc toate mamicile de mai-iunie si o parte de la septembrie-octombrie (ca ele au greturi si nu mananca mult) !!! asa ca eu ma declar invinsa de gris si ma duc la baita !!! dusulet si hop la tati !!! (facem surprize-surprize azi !)
oana
22+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
alynta27 spune:
Buna!
Am inteles ca vreti mai multe detalii despre noi,"cele noi"! Vreau sa va spun ca mie deja mi-a curs sanul intr-o zi, dar doar o picatura albicioasa, vascoasa. E un inceput bun!![]()
Burtica mi-a crescut deja bine, ca am schimbat salopeta, iar asta o tin la al doilea rand de nasturi! Sotul meu zice ca am o burtica ascutita! Ce mai, e baiat!
Zilele astea nu prea imi simteam pe bebelone( asa il alintam!). Imi faceam ceva griji! Adevarul ca mi se mai intampla sa nu fie foarte vioi atunci cand sunt obosita sau suparata! Si surpriza!
El batea pe "marginea" burticii, ca s-a cam lungit! Ma asteptam sa-l simt tot in jona din imediata apropiere a buricului!
Copii cuminti in burtici!
si
la mamici!
Alina-Mirela
22+