fibrom uterin (17)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Avalon, iti multumesc pentru incurajari si pentru urari, nu cred ca pot sa ma apuc deja de bebe cum am mai spus s-ar putea sa fie vorba de inca o histeroscopie ca sa scap cu totul de fibrom, asta era strategia initiala si apoi eu avand o sarcina oprita in evolutie, va trebui sa elimin si alte cauze care m-ar fi putut duce la asa ceva adica sa fac tot felul de analize dar si eu zic ca sunt cu un pas destul de mare, mai aproape de bebe. Deci fiti un pic mai rabdatoare cu mine, in ce priveste vestea cea mare, eu as fi foarte multumita daca pe finalul anului am voie la incercari, dar cine stie, daca mi-ai urat tu asa, poate nu mai am chiar atat de multe de facut. Dupa cum se vede mi-e frica sa ma gandesc atat de departe dar sunt bucuroasa ca primul pas a reusit. Cu doctorii ai dreptate, eu ma tot minunez cum de am avut norocul sa dau peste un asemenea om si ii multumesc lui Dumnezeu, sper sa fie bine si in continuare! Va pup si abia astept sa aud vesti bune de la voi, care sa imi tina in priza sperantele!

Dumnezeu e cel care a facut cerul si pamantul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Teo, poate ca o zana buna a avut grija de tine
Sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyface spune:

Greatanca, spalatuara vaginala mi-au facut-o pt ca sa dezinfecteze bine zona. Urma sa mi se puna sonda urinara si sa nu introduca vreun microb sau ceva.

Bluel, taietura e orizontala si are 15 cm. Dar nu e urata, am fir intradermic si s-a vindecat f frumos. Mai am cateva cojite. Am si o operatie de apendicita, dar cicatricea e mult mai mica si e la fel, cu fir intradermic. Nu ma deranjeaza nici una dintre ele, pt ca nu se vad din slip. Sunt f estetice. Dar sincer, asta nu conteaza pt mine.

Teo,la mine numai dupa ce am adormit de tot, au inceput sa-mi introduca diferite chestii :D... tubul pe gat, sonda, etc. Si nu m-am trezit decat la terapie intensiva, cand am avut reactiile alea nasoale. Dar apoi, am adormit si nu m-am mai trezit decat a doua zi dimineata. Ma rog, am mai deschis din cand in cand ochii si simteam ca sunt amortita toata si foarte confua, dar adormeam repede la loc si asta era bine pt mine :D.
Dupa operatie, am avut cateva zile scurgeri de sange, dar era normal...
Mie mi-a iesit din minte ca nu ai facut operatia clasica. Inteleg acum de ce ti-ai revenit mai repede. pt mine operatia clasica a fost cea mai buna alegeere, pt ca am avut norocul sa raman cu uterul f curat si nu mai e nevoie de o noua interventie. E adevarat ca dureaza mai mult recuperarea, dar... asta e. Si acum obosesc f repede si maine am 3 saptamani de la operatie. Dar in general sunt bine. Pot sa fac orice... ma rog.. in limitele bunului simt: nu ridic, nu alerg, nu fac sex :D, etc. Dar pot face dus si ma pot descurca singura. Prima saptamana a fost mai grea, dar acum nu ma mai plang. Cel mai greu imi e ca nu imi pot lucra si ca sunt nevoita sa stau mai mult acasa, dar cred ca merita.

Mi-a venit si primul ciclu dupa operatie si pot sa spun ca nu a fost prea rau...Primele 2 zile nu am avut decat cateva picaturi, dar de a 3-a zi a fost f abundent si dureror. Am fost insa avertizata de d-na dr. ca va fi asa. Numai la al doilea voi vedea daca s-a modificat ceva.

Sunt atat de multe de povestit... Daca e ceva ce va intereseaza si va pot ajuta, sa ma intrebati...

Acum e adevarat ca dupa ce trece ceva vreme mai uiti prin ce treci... si parca nu mai pare asa e greu... dar, orice ar fi, nu regret decizia pe care am luat-o. Pe 31 mai ma duc la control si sper sa fie totul bine, ca sa pot sustine afirmatia de mai sus..

Va pupic pe toate, pe toate..:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Am deschis un capitol nou

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98753

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Teonikol,
Ma bucur ca totul e decurs bine, la fel si pt [red]Happyface[/red.desi la ea mai aventuros. Fiecare cu solutia ei, evident.Si eu incep sa am dubii asupra oamenilor care sunt extrem de mediatizati, pentru ca intotdeauna exista si reversul medaliei...prea multa mediatizare duce la un aflux de paciente care nu mai permit medicului respectiv sa acorde acel minim de timp necesar...nici gand o intrevedere cu pacienta gen Discovery.macar acel timp romanesc...
Eu l-am cunoscut pe dr tau -cel la care ai renuntat- Teo, acum aproape 2.5 ani...nu avea atatea paciente, nici atata reclama.mi-a explicat niste lucruri in liniste, mi-a spus care sunt solutiile, m-a cucerit. Intre timp i-am mai facut cateva vizite, l-am recomndat si unei prietene a mea...care s-a intors profund dezamagita.Si eu ma gandeam in perspectiva unei laparoscopii sa apelez la dr Ion Ionut, iar marturisirea ta e binevenita, si eu auzisem numai lucruri bune despre el. Probabil ca va fi si alegerea mea in viitor acest medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Mada, am deschis capitol nou dar in acelasi timp cu mesajul tau :)

Mergi la inceput