fibrom uterin (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Buna ARINNA, ai dreptate Dorobat nu face interventia decat dupa un control la ginecologie, dansul colaboreaza cu Prof.Dr. Horohoianu-sef sectie la SUUB.
Eu am niste nervi de ieri, am fost la dr de familie si i-am spus ca bb a miscatla 15 saptamani si raspunsul: nu are cum draga abia ai trei luni cred ca ai gaze in burta!!!
M-a iritat la culme eu stiu ff bine ce inseamna balonare , m-am lovit de atatea ori de problema asta iar bb chiar misca, asemenea miscari in burta chiar nu am mai avut. Daca nu-mi mai da tratament ginecologul nici nu mai calc pe la ea, dar totul tine de reteta compensata si nu am ce face.
Va doresc o zi buna fetelor pt toate de la mine si de la bb

inamikul 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Fetelor fiti increzatoare!
Eu sunt graviduta in 10 saptamani. Totul merge minunat pana acum multumesc lui Dumnezeu. Dr T ma tine sub observatie din 2 in 2 saptamani fac tratament de sustinere si sper sa fie bine.
Am emotii mari la fiecare control. Ieri l-am vazut pe bebe e bine ,inimioara bate cu putere.
Aveti incredere in Dumnezeu si rugativa sa va lumineze sa luati deciziile cele mai bune in ceea ce va priveste.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

gravidutzelor, felicitarile mele, aveti grija de voi.

credeti ca ati putea sintetiza in cateva cuvinte "povestea" voastra, ca sa o postam pe prima pagina, pentru posteritate?
si sa continuati sa veniti din cand in cand sa ne dati vesti despre voi si evolutia sarcinii!
sanatate multa voua si puilor vostri

Mada28, da' fibromul, de el ce mai stii, a murit???!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Multumim mult NOELA_CARMEN [/b], normal ca vom fi aici pt toate detaliile de care aveti nevoie. Tare m-as bucura sa impartim aceleasi sentimente chiar daca unele fete nu vor sa devina inca mamici.
[b]MADA28
ma bucur tare mult pt tine, iti doresc sarcina usoara si ai grija de tine

inamikul 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Nicoleta, daca am putea sa nu ne mai enervam...eu am o gramada de probleme din cauza asta...si pe mine ma supara multe lucruri, spusele medicilor...
Referitor la celalate fete,multe sunt deja mamici de multi ani, dar nu dupa ce au aparut fibroamele( de aceea e specificat nicaieri)Eu de exemplu ani de zile m-am chinuit sa raman cu uterul, ca vroiau sa mi-l scoata, nici gand de bb, pana de curand;acum, daca tot am reusit sa il conserv(adica nu i-am lasat sa se atinga de el ca mi-l scoteau) las si eu lucrurile la voia intamplarii sa vad ce iese :)
Azi sunt in prima zi a ciclului deci,,,mai e de asteptat.In ziua trei merg sa fac FSH, sa vada care-i treba cu ovulele.Vad pe net ca daca FSH e mare nu-i bine.Am gasit un articol care se refera la 40 de ani http://www.reclamamascataatentie/a_116_728_Varsta_si_infertilitatea.html

Chantal, deci fibromul e doar unul din vinovatii pentru infertilitate...si nu intotdeuna.Asa ca nu te speria, ia uite mada28 ce vesti grozave are..si o istorie interesanta .

Mada28, multumim pentru confirmare!Ce mult ma bucur!Ce de gravidutze pe aici !

Cum zicea si Noelutza, cand aveti timp si rabdare sa repetati "povestea" voastra, nu numai gravidutzele ci toate celalate fete, pentru a o trece pe scurt in listutza generala,va rugam sa aveti in vedere :

ce varsta aveti( numai daca doriti sa scrieti asta)
cate fibroame, ce dimensiuni, unde sunt situate(sau au fost)
vascularizatia(uneori e f important de stiut)
cum le-ati descoperit si la ce varsta
ce probleme v-au creat(simptome)de ex durere, sangerare,ciclu abundent,menoragii( menstruatii care depasesc durata de 6-7 zile), metroragii(scurgeri de sange in afara fluxului menstrual)
ce tratament/interventie ati facut
ce solutii/prognosticuri v-au dat medicii(embolizare, histerectomie, mimectomie etc, daca sunt sanse de bb sau nu)
situatia in prezent
daca ati intentionat sa ramaneti insarcinate cu fibrom
daca ati ramas insarcinate cu fibrom
daca ati nascut ( de cand aveti fibroamele)
daca fibromul a evoluat/involuat in timpul sarcinii si dupa

O sa repet din cand in cand acest pasaj, sa nu fie nevoie sa caute cineva in urma prea mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-edi spune:

ce varsta aveti( numai daca doriti sa scrieti asta):28
cate fibroame:1
unde sunt situate:intracavitar
vascularizatia(uneori e f important de stiut):nu stiu
cum le-ati descoperit si la ce varsta:control la Bucuresti , dupa ce ma saturasem de plimbarile fara rost prin Pitesti; la 27 ani
ce probleme v-au creat(simptome)de ex durere, sangerare,ciclu abundent,menoragii( menstruatii care depasesc durata de 6-7 zile), metroragii(scurgeri de sange in afara fluxului menstrual):acum pot spune ca veam un ciclu mai abundent cu ceva dureri in prima zi.Spun aveam, pt ca acum nu ma mai doare nimic si nici suparator nu mai este
ce tratament/interventie ati facut:miomectomie
ce solutii/prognosticuri v-au dat medicii(embolizare, histerectomie, mimectomie etc, daca sunt sanse de bb sau nu):operatie clasica, cu sanse de bb dupa
situatia in prezent:refacere dupa operatie(astept sa treaca anul)
daca ati intentionat sa ramaneti insarcinate cu fibrom:am incercat doar, dar mie nu mi-a iesit
daca ati ramas insarcinate cu fibrom:nu
daca ati nascut ( de cand aveti fibroamele):nu
daca fibromul a evoluat/involuat in timpul sarcinii si dupa:nu e cazul
Interesanta ideea, caci sigur aceste informatii vor ajuta fetele care abia descopera ca au asa ceva(sper sa nu mai fie asa multe).
Pup toate fetele.
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Didi, ce dimensiuni a avut ?Uitasem sa scriu la intrebari.

Am gasit si eu un articol despre embolizare,de la SUUB(municipal), nu stiu cand a fost scris dar cu siguranta gravidutzele-s mai multe.Ar trebui anuntati despre cele care au ramas gravidutze dupa embolizare si ce s-a mai intamplat, ca nu stiu cum tin ei evidentele, numai pe DC sunt deja cateva fete...

www.presspro-gineco.ro/articole/tratament-78.php" target="_blank">infertilitatea si terapia endovasculara

Noela,am trecut linkul dat de tine si cel de mai sus la pagina 4, sa le trecem -mami sau eu, la pagina 1
De asemenea am trecut si intrebarile , sa nu le mai repet pe aici in viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyface spune:

Nicoleta si MadaS, ma bucur tare mult pentru voi!
Sa aveti grija de voi si de sufletelul care exista in burtica voastra, ca apoi sa ne aratati poze cu ei, ok?

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyface spune:

Scuze, le-am incurcat pe MadaS cu Mada28.

Mada28 sarcina usoara si felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-edi spune:

Arinna,
dimensiunea a fost de 6 cm.

Mergi la inceput