PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 5
leistra spune:
buli, si noi va pupacim mult si ne bucuram ca sunteti mai bine
nici noi nu am coborat patutul si nici tarcul, dar azi sotul mi-a promis ca o va face, ca e pericol, mai ales ca acum stam in fundulet
mamanati, azi esti buna de cinste! ce zici de o cafea?
POZELE NOASTRE
mamica de balenica Elena
maryion spune:
Leistra ce casuta frumoasa aveti!
Despre Elena ce sa zic?
O papusa scumpa foc.
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZE
Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)
maryion spune:
quote:
Originally posted by iube2001
Pentru cine vrea sa ne cunoasca... avem poze.
Diana si bebe DAria
Ce ochi frumosi are iubita Daria.
O minune de fetita!
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZE
Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)
bulinuta27 spune:
babee io va invideiez rau de tot pe voi...am vazut ca in austria carucioarele sunt din alea super grele dar super confortabile si asta ptr ca permiteti...la voi se poate merge oriunde cu caruciorul fara sa ridici deloc....lifturi etc...la noi tu stii cum e...plus ca io sunt cu spatele varza si abia ridic pe bb dar si un carut greau....vreau in austriaaaaaa....pupici
leistra pupici si de la noi
maryion
iube sunteti tare frumusele
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Annemarie06 spune:
'Neatza tuturor piersicutzelor. Am si eu o intrebare. Poate ma puteti ajuta. Trebuie sa facem vaccinul de la 6 luni si nu vreu sa-l mai fac pe cel de la stat pentru ca de fiecare data am avut probleme dupa. Medicul pediatru ne-a recomandat HEXAVALENT pe care nu-l gasesc. Poate sa-mi recomande cineva un alt vaccin pentru 6 luni sau sa-mi spuneti cum s-a numit vaccinul pe care l-au facut bebeii la 6 luni?
POZE
www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE
Lushk spune:
Alexandru Cosmin, Alexandru Andrei,Sasha,Edward, Camelia - Nicole
Am aparut si eu la cafea...cred ca am ramas de carutza...vreau si eu carut usor ca al meu are 9 kg + 9,5 kg ale piticului imi cam ies okii...
Am intrebat si eu ieri cum faceti dovleacul pentru pici....pur si simplu fiert, copt??? Si cu ce il mai combinati? vreau sa-i fac acum la pranz si habar n-am cum
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZEzis "Electric Baby"
Genie spune:
Fetelor ce harinice sunteti la scrisEu sunt cam somnoroasa pentru ca de la 6 sunt treaza , s-a declansat o alarma de locuinta pe strada mea si a sunat din sfert in sfert de ora pana pe la 8 In fine am mai atipit un pic, printre picaturi si eu si bebe. Ea doarme acum, foarte bine ca era cam mataita.
Alexia27 si eu ii fac branzica cu blenderul, de regula o amestec cu mar ras si adaug suc de portocale, mai amestecam cu para, banana sau compot de gutuie, insa marul ii place cel mai mult.
Misimica si Maryion si eu i-am dat banana insa nu prea multa pentru ca o constipa. Si eu stiam ca e mai grea pentru ficatel, dar in cantitati mici nu cred ca are ce sa se intample.
Emiliapop - si Antonia are niste roseti pe fata, nu chiar bubite, care apar si dispar,pediatrul mi-a zis ca are un teren alergic...Pe mine sincer nu prea ma multumeste raspunsul asta...In fine mi-a dat Advantan milk, cand ii dau cu el trec destul de repede dar reapar dupa 3-4 zile, ceea ce nu mi se pare ok. Inseamna ca nu rezolva problema...O sa mai consult un pediatru sa mai vad o parere.
In alta oride de idei, am obs ca dupa urechiusa dreapta ea are pielea foarte uscata si face mereu cojite, de vreo 5 zile are si o bubita pe gat, destul de urata. Ciudatel...
M-am cam lungit....
Sabina, m-am uitat pe siteul vostru super ofertele pentru Bulgaria, la vara poate apelam si noi la serviciile voastre
Genie siAntonia
www.dropshots.com/antonia25
Ramoon spune:
ne-am uitat si noi la poze...pupici pt bebei scumpi si dulci foc!
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)