PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

Si Timeea mea tot asa doarme, cate o juma de ora cel mult o ora dupa fiecare masa nu apuc sa fac nimic prin casa... si ea inca papa la 2 ore, am fost ieri afara exact 2 ore si si-a adus aminte la un moment dat k ii e foame si dai urlete, m-a alergat de numa'. nush ce sa-i mai fac...e atre puturoasa papa putin se satura si gata nu mai vrea strange buzele...

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

SAbana saracuta de tine.....ii ies dintii la micutza?Ma cam ia groaza..noi inca nu avem dinti.
Arsenie ti-ai luat carucior pana la urma? ce marca era ca nu mai retin....si ce pret are daca nu te superi?
DAriana am citit ca ti-ai luat carucior baby care D 816 ..... cum e?Si eu l-am vazut ieri si nu stiu ce sa fac....e f usor adevarat....dar am tot vazut carucioare baby care si cam scartaie parca....nu stiu poate gresesc.
Fetelor voi ce carucioare sport mai aveti.......ma intereseaza ceva f usor si cat de cat rezistent daca se poate.
A......sa nu uit: a coborat careva nivelul la patutz?noi cre ca trebui sa o facem cat de curand...ca sta in genunchi si da sa se ridice in patutz.

Diana si bebe DAria

Mergi la inceput

Alexandru Cosmin [approbate]
Alexandru Andrei [approbate]
Sasha [approbate]
Edward [approbate]
Camelia - Nicole [approbate]

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

da, de bine ce vorbeam...Timeea tocmai a dormit 10 min!!!!!!!!!!! abia ce am apucat sa scriu si eu mesajele...

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Iube cred ca ii ies dintisorii. Chiar nu stiu. Iritatia aia vad ca nu ii mai trece, maine merg cu ea la medic.

Legat de carut eu am 2, unul de la Primii Pasi si varianta sport de la Chicco. Deocamdata il folosesc pe cel de la Primii Pasi, mi se pare mai bun, in sensul, ca fereste pe bebe mai bine, iar la vara voi folosi Chicco.

Eu nu am coborat inca patutul, dar cred ca nu este departe momentul si asta ptr ca Alexa mea mai nou se ridica in genunchi. Azi noapte chiar a fost haioasa a adormit in genunchi cu capul in jos si cu fundul in sus.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.e-vacanta.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

katik, genie, tweety, adas, maryion, andreea, ani-nutu, lidia, consi, babee, sarilla multumim mult si noi va pupam pe toate cu piersicute cu tot ...mai mult pe puiuti ce-i drept ;)
sabana si noi tot in formatie de trei o sa venim...nu avem pretentii la locatie...
iulenca pupam si noi la voi
miti
bulinel tot cam asa e...haraie rau pe piept si tuseste tare...azi ne ducem la dr sa vedem cate zile mai trebuie sa ia antibiotic
eu am facut o sinuzita de toata frumusetea...o am, e a mea de mult si din cand in cand se trezeste si ma trosneste asa cam o luna
intreba cineva de 'cocoasa'...e normala pana stau ei bine in fundic pe urma se formeaza si curbura naturala a coloanei
va pupam si intram mai incolo ca ma apuc de treaba ca altfel

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

am uitat sa va spun...legat de carut noi avem doua unu de la baby care care e greu si mare (asta l-am avut pana acum...acum e la mama) si am luat unul super usor cu ramele din aluminiu...cred ca are in jur de 4 kg de la peg perego de care sunt super multumita
pupici

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Noi am coborat patutul de muuuult...de cateva luni...din momentul in care am intrat in dormitor si domnul meu era pe burta cu mainile pe marginile patutului......s chiar daca el era mic si mi se parea ca sta ..pe jos,practic...(mi-a luat ceva sa ma obisnuiesc)..nu am avut ce face..mi s-a parut mai bine decat sa ...cada...

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Buna dimineata va spunem si noi, am baut si eu deja doua cafele si sunt chioara de sonm, desi balenica s-a trezit la ora sase, am culcat-o la sapte ieri, acum e deja obosita, vad ca aveti viteza nu gluma, eu ar trebui sa imi dau demisia sa va pot urmari, zau mai fetelor!

Am primit si eu reportajul de la fotograf al Elenei, pozicile sunt super frumoase, gen Anne Gedes, dar ce sa ma laud ca pe aici nu am vazut decat foarte frumoase piersicute, scumpici foc nu alta!

Din pacate noi nu putem veni la munte, eu voi veni cu balenica pe 3 aprilie si vom pleca pe 17 aprilie, asa ca...poate altadata!

Bananica papam si noi inca de la inceput, eu o combin cu mar ca sa nu ne constipam, azi cred ca voi face pilaf, pana acum nu am facut deloc mofturi la papaica, deci mami e fericita!

sabana, si noi suntem stirbute

consi, te felicit si eu pentru ieri si te rog frumos sa ne treci si pe noi cu mersul de-a buselea la 7 luni si o saptamana

LA MULTI ANI DRAGI PIERSICUTE, MULTA SANATATE SI MULTI

POZELE NOASTRE

mamica de balenica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Neata si de la noi

Eu deja mi-am terminat treburile, am facut mancarica, ordine luna la bucatarie, s-a trezit Rebecca dar o mai las putin sa se joace.Ii dau sa manance si apoi iesim afara.E cam frig dar nu-i nimic.

Eu am coborat de mult nivelul la pat, dar curand trebuie sa-l dam la ultimul nivel ca nu vreau sa am surprize.Legat de carut-mi se pare tare ciudat ca va puneti sa luati atatea carucioare.Noi avem un Bugaboo, are 7 kg dar merge foarte usor si se lasa spatarul la cate grade vrem.

Sabana poate reusesti si tu sa te odihnesti cand va dormi Alexandra la pranz.

Pentru gingii, daca veti gasi la farmacie un gel OSA, sau globule Osanit(produse homeopate).Mie la Phillip mi s-au parut mult mai bune decat Dentinox

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput