PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Am vazut si eu toate pozele piticilor...niste scumpi cu totii.iar domnishoarele niste printzese ...

Annemarie, noi am facut Infanrix Hexa la 6 luni si n-a avut nici o problema...

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZEzis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Annemarie06 noi am facut la 6 luni infanrix hexa, sper sa il gasiti pentru ca se gaseste destul de greu.Auzisem intr-un timp ca il au la farmacia Academia, poti sa incerci cu un telefon

Lusk, eu i-am dat Antoniei dovleac fiert, insa poti incerca si copt, iese mai dulce cred eu, chestia e ca nu stiu cu ce sa-ti sugerez sa-l amesteci, poate cu putin cartof ?

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annemarie06 spune:

Lushk, doar Infanrix Hexa, injectabil, fara picaturi? De ce intreb, pt ca la cel de la stat, pe langa intepatura, se mai dau si 2 picaturi vacin antipolio si eu de picaturi vreau sa scap.
Multumesc pt raspuns.

POZE

www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Genie, sar`mana...fug sa-l pun la fiert ca eu cu coptu` mai pai asa...poate nu-l amestec cu nimic, o sa incerc sa-i dau simplu ca oricum e dulceag...am emotii

Infanrix Hexa eu am gasit pe Stefan cel Mare la farmacia 2Na (sper sa nu fac reclama, dar stiu cum e sa alergi disperata dupa ceva)..de-acolo am luat toate vaccinurile piticului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

buna dimineata
eu sunt cam cu fundul in sus... am fost aseara la dr cu stef ca sa stabilim ce facem in loc de d3 injectabil. raspunsul: cautam d3 injectabil cica d2 injectabil nu e bun ca ar fi loturile inactive (ce-o fi insemnand si asta nu stiu... nu l-am mai intrebat ca parea sa stie ce spune...) asa ca trebuie sa facem pe naiba-n patru sa gasim d3. in italia, germania, franta sau oricare alta tara civilizata din europa asta. ca doar in romania se poate intampla sa fie un singur producator si daca se hotaraste ala sa nu mai produca gata s-a terminat cu medicamentul respectiv. ma intreb daca era pt o boala mai serioasa gen diabet sau mai stiu eu ce... la fel ar fi facut? de ce nu importa din alte tari? nu stiu ce pazeste ministerul sanatatii de nu se ocupa de problema asta. au vandut cea mai importanta fabrica de medicamente la straini si acuma se uita cum fac aia ce vor...
dar problema cea mare e ca nu am pe nimeni care sa poata sa-mi trimita. incep sa caut prieteni de-ai prietenilor sau matusi de-ale cunostintelor sa se indure de mine sa-mi cumpere un medicament
hai ca va las ca aveti voi si alte probleme pe cap...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annemarie06

Lushk, doar Infanrix Hexa, injectabil, fara picaturi? De ce intreb, pt ca la cel de la stat, pe langa intepatura, se mai dau si 2 picaturi vacin antipolio si eu de picaturi vreau sa scap.
Multumesc pt raspuns.

POZE

www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE

Fara nici un fel de picaturi...vaccinul contine absolut tot ce are nevoie puiul tau...sau cel putin noua nu ne-a mai dat nimic pe langa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Alexandru Cosmin

Alexandru Andrei, Sasha, Edward

Camelia Nicole

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

anemarie infanrixul hexa contine in el tot...deci nu mai e nevoie de picaturi
adas te inteleg foarte bine...eu am o verisoara care are o boala foarta rara de piele si pentru care trebuie un vaccin care nu se gaseste la noi....cand am fost la viena am incercat sa il iau numa ca dura 5-6 zile pana il comandau si il aduceau si nu am avut cum sa-l iau ca am stat doar 5 zile si ultima zi am plecat devreme ...si mie imi vine sa-i zpanzur pe astia ptr ce fac cu tara asta

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Annemarie noi am facut prima data Infanrix hexa dar pt ca nu l-am mai gasit am continuat la 4 luni cu Pentaxim si la 6 luni cu Engerix si Pentaxim (de la Help Net) si daca la 4 luni a facut un pic de febra la 6 luni chiar nu am simtit ca a facut vaccin. Singura problema a fost ca au intepato de 2 ori dar nu a deranjato prea tare.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata (cam tirziu dar acum ne-am trezit, a doua oara) la mamicutze de piersicutze!

LA MULTI ANI SARBATORITZILOR DE ASTAZI!!!!sa creasca frumosi, sanatosi si cuminti!

annemarie, noi pina acum am facut infanrix, tot asta il vom face si la 6 luni: infanrix hexa. noua ni-l da dr, noi numai il platim. niciodata n-a avut nici o reactie de la el. are in el componenta pt. polio (cea care de la stat e sub forma de picaturi), deci scapi de picaturi.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput