***LA REDOUTE (3)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by nanna231

Gata fetelor!!! am reusit dar nu cu cardul meu de la Banca transilvania Visa Electron si cu nu Mastercard. Mersi mult de tot pt ajutor, dar zau nu imi dau seama de ce la unele persoane a fost ok si la mine nu.
Abia astept sa primes produsele, am sa va zic si voua cum sunt :).
Inca o intrebare. O sa primesc produsle la posta?
Pa pa!
Ioana.

Uite aici:
http://www.bancatransilvania.ro/index/90.html
Sunt f. multe feluri de visa electron,daca e global de la BT,nu-i bun pentru ce vrei tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Lavi tinem pumnii atunci sa ajunga si la noi. Eu sunt nerabdatoare ca vreau sa vad cum sunt marimile, am incaltaminte pentru pustoaica si vreau sa stiu daca am nimerit ceva, nu de alta dar iar am umplut cosul (somebody stop me!) si totusi nu as vrea sa comand a 3-a oara fara sa am macar o comanda primita. Deja imi facusem socoteala ca daca primeam azi coletul alimentam maine cardul si...dadeam si a 3-a comanda.
Acum ma cam mustra constiinta ca dupa ce ma intreba mai devreme Andrea_p ceva legat de hainele barbatesti am realizat ca la toale de hommes nici nu am bagat nasu'. Asa ca...la comanda a 4-a () poate o sa pun si ceva pt domnul sot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

aissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Salut Redutistelor !
Am lansat comanda pe 05.02.2007 si nimic!!!!!!!!!!
Chestia este ca eu am dresat postasul si nu are cum sa nu puna avizul unde trebuie sau cand trebuie.Oare nu mai primesc?
Pe 17.02 am mai facut o comanda.Ma apuca disperarea.Azi ma gandeam la noi toate cum verificam cutia postala zilnicsi nimic ,la unele,ca mine.
Vreau sa vina odata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hai va pup si succes la shopingat!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Da' io ca imediat ce l-am vazut pe postas m-am si postat langa geanta lui doar-doar mi-o da ceva. Hai mai ca vin si la noi, maine-poimaine sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Sunt la zi cu listuta si cu mica publicitate

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Va tin pumnii, maine sa veniti cu noutati!
Eu am dat asta seara prima pereche de reiati unei prietene cu pretul de pe factura. Cred ca renunt la ideea de retur, mai bine le pastrez si le fac cadou.

http://www.posta-romana.ro/index.jsp?page=lista_preturi&detail=calculator&serviciu_id=173
Colete postale externe

Tariful pentru un colet presupune: tarif fix/colet + kg * tarif lei/kg

Tarif fix/ colet Tarif lei/ kg greutate (kg) Tarif fix/ colet Tarif lei/kg greutate (kg)

543000 98000 30 543000 70000 30 ROL

Asta am gasit pe siteul postei romane. La un colet de 2 kg sa zicem ar costa: 543.000 lei+2*98.000 lei= 739.000 lei!!!!! Enorm!!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Aoleu,ce scump!Claudia,mai bine renunti cu returul ala,gasesti tu sa le vinzi pe aici.De banii aia (peste 20 euro) mai bine mai comanzi ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Am reusit si eu azi sa-mi iau prima comanda de la Mado .
Pun link la ce mai gasesc...

Material bun, culoare frumoasa
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324103753&documentid=201206&categoryid=22917869&single=&hasNext=1&hasPrev=1

Material bun, ii sunt putin largute in talie (am comandat 94cm),culori placute
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324103767&documentid=201206&categoryid=22918362&single=&hasNext=1&hasPrev=1

Atat gasesc...ar mai fi 3 tricouri si 3 helancute .

Acum astept comanda urmatoare, sper sa vina joi-vineri...

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Da, returul in conditiile astea nu merita, din pacate. O sa deschid ochii bine inainte sa fac vreo comanda.

Maine pleaca sotul meu la Bacau si m-as duce si eu sa raman in Focsani la fabricile alea de imbracaminte. Oare merita???

Claudia

Mergi la inceput