***LA REDOUTE (3)***
Raspunsuri - Pagina 8
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by claujro
Da, returul in conditiile astea nu merita, din pacate. O sa deschid ochii bine inainte sa fac vreo comanda.
Maine pleaca sotul meu la Bacau si m-as duce si eu sa raman in Focsani la fabricile alea de imbracaminte. Oare merita???
Claudia
Eu cred ca ar merita,una din perechile de pantaloni comandati de pe La Redoute sunt romanesti,sunt f. bine facuti in comparatie cu alte produse,si luati direct de la sursa cred c-ar fi mai ieftini.Pe mine cei despre care vorbesc m-au costat cam 40 lei,cu toate reducerile!Au si captuseala tot piciorul pana la genunchi!
Lorenza spune:
Eu ma duc acum la targul de la Mamaia,la Tinimtex,pentru ca sunt din Constanta,sa vad cu ce-mi mai innoiesc garderoba!
anielas spune:
Buna dragelor...v-am tot urmarit din umbra si m-ati molipsit si pe mine..
Vreau si eu sa va intreb..dupa ce m-am masurat mi-a iesit ca mi-ar tb marimea 40-42...ce marime sa comand de fapt?
Si pentru piticel..are 2 ani si 4 luni si cam 93 cm..sa comand 102?
Va multumesc mult
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
andreap spune:
Eu am un cos plin de tot felul de lucruri,ptr.mine,tati si pui mic,ba si ptr.bunicu'.Acum astept bani,sa validez si comanda asta.
Anielas...daca acum are 93 si ai observat un ritm de crestere rapid,poti lua 102 ptr.la vare de ex.Eu una i-am luat Mariucai 86 in general,in conditiile in care ea are cam 82-83 cm.si nu creste spectaculos.10 cm.de ex la un pantalon e cam mult.
Catutza,exact fustele acelea le-am luat si eu si bluza.Si mie mi se par OK.
Eu una as comanda si un costum de baie ptr.ca am vazut ca poti sa-ti alegi piesele separat si pe mine ma avantajeaza asta.Niciodata in Ro.nu m-am potrivit la masuri.Astept sa vad ce marime port de fapt la sutien insa
O zi buna
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by anielas
Buna dragelor...v-am tot urmarit din umbra si m-ati molipsit si pe mine..
Vreau si eu sa va intreb..dupa ce m-am masurat mi-a iesit ca mi-ar tb marimea 40-42...ce marime sa comand de fapt?
Si pentru piticel..are 2 ani si 4 luni si cam 93 cm..sa comand 102?
Va multumesc multAnia & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Si piticul meu are 2 ani si 4 luni,l-am masurat acum 2 saptamani si are 97 cm.I-am comandat tricouri LaRedoute masura 102 si mi se par un pic cam mari.De fapt sunt un pic cam largi ca lungimea nu ma deranjeaza.Fiind bumbac 100%,sper sa mai intre la apa si la vara sa-i fie bune.Pantaloni i-am comandat tot 102 dar acum astept sa vina comanda.
Fetele care asteptau colete din 6-7 februarie,le-ati primit?
nume spune:
Nu, eu inca n-am primit. Ieri am fost la posta si tipa de la ghiseu a cautat printre avizele de primire...nu era. Am prima comanda lansata pe 7, a doua pe 10 si a treia pe 18.
Abia astept.
nume
aissa spune:
Nici la mine nu a venit, nici azi, comanda din 7. Sa vad poate ma incumet sa fac un drum la posta desi cred ca il fac degeaba.
madau spune:
Eu am 2 comenzi facute pe 8..sa vedem daca ajung maine. Va tin la curent
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
claujro spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Si eu care astept din moment in moment sa primesc aviz pt comanda din 9.02.....
Si eu tot pe 9...
Claudia