***LA REDOUTE (3)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Nanna,bravo!Da,produsele vin la posta,iti vine inainte un aviz la cutia postala.

Andreap,ca sa beneficiezi de reducerea aia de 20 euro trebuie sa comanzi numai produse care nu beneficiaza de alte reduceri.Sa nu alegi din “boutique discount” ci din celelalte categorii,scrise pe un fond rosu pe bara aia de sus : femme,homme,enfant.

In legatura cu transportul gratuit : ei cand zic asta se refera la cei 6 euro,nu la suma cealalalta.

Ella74,cred ca la tine e aceeasi situatie ca la Andreap : ca sa beneficiezi de reducerea aia de 20 euro trebuie sa comanzi numai produse din colectia printemps-ete.

Madachan,alegi produsele,le pui in cos si dupa ce apesi pe “je valide mon panier” te ghideaza pas cu pas.Nr de card e cel de 16 cifre de pe fata cardului,data expirarii trebuie scrisa in format 0208 (de exemplu,pt un card care expira in februarie 2008) si la nr de control treci ultimele 3 cifre de pe spatele cardului.Pt masuri vezi ca exista pe site “guide des tailles”,trebuie sa masori talpa copilului si sa cauti in tabelele alea marimea potrivita.

Aissa,eu am luat coletele de la mesagerie,dar numai cu aviz,ca nici la mine nu sunt deloc amabile cucoanele alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Ella,probabil ca la mine..trebuie un anumit gen de produse comandate ca sa "intre" reducerea.
madachan,am mai spus,eu ptr.Mariuca am luat 22 asa cum are si aici si ii sunt buni.
Aissa,daca nu ai aviz e foarte probabil sa te ia alea la 'fuga' si pe buna dreptate:de unde stii ca a sosit?oricum,mie pachetul mi-a venit intr-o punga de plastic..asa ca o sa-l recunosti.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Uitati o lista pentru mica publicitate:

www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324074943&documentid=346106&categoryid=23111576&single=&hasNext=1&hasPrev=1" target="_blank">BALERINI ROZ 37 DAR SUNT IN REALITATE 36
www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324095120&documentid=359606&categoryid=23109951&single=&hasNext=1&hasPrev=1" target="_blank">FUSTA IMPRIMATA 44 DAR IN REALITATE CRED CA UN 48
www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324089867&documentid=346106&categoryid=23109951&single=&hasNext=1&hasPrev=1" target="_blank">FUSTA 44-PRUNE

Si multi panataloni pe care nu ii mai gasesc .
www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324071886&DocumentID=359506" target="_blank">PANTALONI GRI MASURA 44
www.laredoute.fr/product.aspx?productId=324073622&documentId=359506&single=true" target="_blank">PANTALONI BEJ MASURA 44
www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324057247&DocumentID=346106" target="_blank">PANTALONI ROSII, 168 cm,REIAT MARE, CULOARE FRUMOASA
www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324073293&DocumentID=359506" target="_blank">BLUGI 168 cm
www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324087862&DocumentID=359506" target="_blank">PANTALONI corai 168 cm
www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324049284&DocumentID=359506" target="_blank">BLUGI stone clair 168 cm

Edit: Preturile sunt la jumatate fata de cele afisate pe site, pentru ca am folosit codul ala de reducere 50%, valabil atunci.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Mai fetelor ,opriti-ma! Am umplut cosul si acum astept sotul sa vina acasa sa-i arat ce i-am luat(l-am sunat si parea incantat) si apoi comandam.

MADAU,JASMINEmultumesc mult de tot! In 2-3 ore incerc sa dau comanda,daca n-o merge mai intreb pe aici.

Andeeap,am inteles,deci sa comnd aceeasi marime.
Ce nu mai inteleg eu,la tricouri pt barbati sa comand aceeasi marime ca aici ? Pt mine am luat marimea 36 ,sper sa fie buna ca eu port S .

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuppy spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Zuppy,pune link-uri sa vedem si noi ce ai comandat.Stii ca suntem curioase foc!

Nu stiu daca le-a pus madau in lista dar o sa le mai pun o data.
Tricou PUMA:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324106085&documentid=201206&categoryid=22912023&single=&hasNext=1&hasPrev=1
Jacheta fleece:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324071666&documentid=201206&categoryid=22898600&single=&hasNext=1&hasPrev=1
(imi place ca e putin cambrata si nu sta lalaie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Madau, eu am pentru mica publicitate o pereche de pantofi/sandale care mie imi plac foarte mult dar imi sunt o idee mari si as vrea sa imi comand numarul 36 iar varianta returului mi se pare complicata.
Deci, pantofi de ocazie marimea 37 : http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324109047&documentid=381306&categoryid=22907261&single=&hasNext=1&hasPrev=1

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by Madachan

Mai fetelor ,opriti-ma! Am umplut cosul si acum astept sotul sa vina acasa sa-i arat ce i-am luat(l-am sunat si parea incantat) si apoi comandam.

MADAU,JASMINEmultumesc mult de tot! In 2-3 ore incerc sa dau comanda,daca n-o merge mai intreb pe aici.

Andeeap,am inteles,deci sa comnd aceeasi marime.
Ce nu mai inteleg eu,la tricouri pt barbati sa comand aceeasi marime ca aici ? Pt mine am luat marimea 36 ,sper sa fie buna ca eu port S .

EDWARD 29.11.2004
poze->

N-avem cum,ca nici noi nu mai reusim sa ne oprim !

Cauta pe site acel guide des tailles si o sa te lamuresti si cu marimile pt tricouri.

Ne pui si noua link-uri cu ce ai ales pt sotul tau?Si eu as vrea sa-i iau ceva sotului meu dar nu pot sa ma hotarasc.Parca toate sunt pt liceeni,sau asa mi se pare mie.Fac ce fac si mai aleg cate ceva pt copil sau pt mine

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Fetelor, a comandat cineva pana acum articole electrocasnice de la ei? Ma bate gandul sa cumpar un blender dar mi-e sa nu-l primesc gata stricat.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

aissa, eu am comandat pe 6 si inca nu mi-a venit. Azi ar fi 14 zile. Ieri am trecut pe la posta sa intreb si s-a uitat tipa prin avizele lor din strainatate si nu venise. Mai astept, desi rabdare... nu mai am!

Mergi la inceput