Bebe in cada cu colacul

Bebe in cada cu colacul | Autor: Mugur

Link direct la acest mesaj

Ieri l-am bagat pe Alex(pe 10 face 5 luni) in cada cu colacul. Ii place foarte mult apa. I-a placut mult de tot, chiar scotea icnete de bucurie. Cada era plina iar el se tinea de colac. Cred ca m-am jucat cu el aproape o jumatate de ora. Noaptea a dormit bustean.
Voi cand ati bagat bebelusul in cada prima oara?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

tot io. Pe la 5 luni i-am luat un colac de ala cu chilotel si in cada cu ea. Ne-am distrat pe cinste da' s-a lasat cu mare spectacol dupa ...ca nu a vrut sa iasa din cada. Nici nu credeam ca o piticuta de 5 luni poate tipa asa tare. O mai pun din cand in cand dar spectacolul e acelasi , iar baia e un dezastru dupa.

marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

De la 4 luni si jumatate le fac baie numai in cada. Le place la nebunie. Cel putin Corina chiuie si rade in hohote. Stam si cate o ora in cada.
Si cand ma gandesc ca mie mi-a fost asa de frica sa le bag in cada!
O zi buna!
Manu

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jade spune:

de la 5 luni jumate, dar fara colac. ca si ceilalti bb, este foarte incantat.
Mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

de unde iau colac cu chilotzel ? :)

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Si pe Dinu l-am bagat in cada de la trei luni juma' (de acu' doua saptamani) si ii face mare placere. Despre ce colaci cu chilotzel e vorba? Vrem si noi.

Q (Gabriela si BB Dinu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yurika spune:

Pe Mark l-am bagat in cada de la 4luni dar fara colac.
Si acum de curind la dus gata sintem flacau mare (10luni) .asa cite un dus usor nu e nici o problema nu ?

Yurika&Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mugur spune:

Colac cu chilotzel - este un colac special, care are in mijloc o suprafata din plastic cu doua gauri unde intra piciorusele copilului ca sa nu cada din colac.

Dar eu i-am luat lui Alex un colac (cel mai mic) cu diametrul de 45cm. Alex sta in centru si se tine cu mainile de el si sta in picioare. Din cand in cand mai si topaie aproape sa iasa din colac.

In urma acestor exercitii am observat un progres rapid la incercarile lui Alex de a se ridica in picioruse. Daca sta in fundulet si eu il tin de manutze se ridica in picioruse si chiuie de bucurie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

De la 5 luni. Si avea chiar bunul obicei de a da un pic din manute si picioruse cat sa se tina singur la suprafata, era o super balaceala. Dupa care mi-a spus un medic sa nu mai fac prostia asta, ca oricat de bine as dezinfecta cada tot nu se sterilizeaza, ca exista riscul sa ia cine stie ce micoza bla bla bla, prostii, imi pare rau si acum ca am renuntat la obiceiul asta. O sa reluam balaceala in cada. E o gimnastica excelenta pentru bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

colacul cu chilot l-am luat din carrefour. Cel pt bebei mici pana la 10 kg parca era in jur de 100000.

marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Noi am luat din Metro astfel de colac, a costat cam 80.000lei

Mergi la inceput