Bebe in cada cu colacul

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Daca din cada, pe care o dezinfectam, ia micoza, atunci cand mergem la mare ce facem, nu-i bagam in apa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Acum fug sa cumpar, sa-mi bag bebetu la apa !

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Noi am facut prima baita - impreuna cu tati - in cada pe la 8 luni. I-a placut foarte tare. Nu i-am luat colac, in schimb ii cumparasem o covor de baie cu ventuze ca sa nu alunece.

Era f amuzant si i-a placut foarte mult.

Pentru MANU - ai doua fete superbe. Sa iti traiasca... ai nascut cu cezariana ?

O zi buna,

Andra si bb Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

si noi in cada mare, in 20 cm de apa, ii pun un prosop mare pe fundul cazii ca sa nu alunece. Ii place mult, se joaca, si nu se sperie chiar daca o clatesc cu dusul.

cora si mara (8 luni)

SANATATE MULTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuela spune:

Spuneti-mi, folositi apa de la robinet sau ii fierbeti? Ca as incerca si eu cu bebeul meu de 7 luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jade spune:

pt. Manuela: apa de la robinet! noi nu mai fierbem apa de cand are 3 luni, iar la urmatorul cred ca n-am s-o mai fierb deloc.
Mada

Mergi la inceput

nu am fiert-o niciodata! acum aud prima data de asa ceva! chiar credeti ca trebuie sa-i tinem intr-un mediu steril?

bubi

SANATATE MULTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mugur spune:

Apa de la robinet cat cuprinde!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Aseara l-am bagat si eu pe Vladut (11 luni) cu colacul in cada, am zis sa incepem pregatirea pentru mare, dar nu prea a mers . Intai l-am bagat fara colac, a fost cum a fost dar cand i-am pus colacul a inceput sa planga si sa tremure ca abia l-am linistit.
L-am scos din cada si l-am pus in cadita lui, bineintles fara colac, si nici aici nu prea mai vroia sa stea, el care era innebunit dupa baie. Tare ma tem sa nu se fi speriat si sa nu-i mai placa la baita. Vedem diseara ce se va intampla. O sa-i las colacul printre jucarelele lui sa se mai obisnuiasca cu el.
Voi ati patit asa? Cum ati rezolvat problema? Ce sfaturi imi dati?
Pupici la copii si la mamici!

Mergi la inceput

io zic sa renunti la colac! nu e nevoie de el acum cand inca bb e mic si oricum il vei tine in 20 cm de apa.

bubi

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Mergi la inceput