Sa tinem impreuna Posul Pastelui!
Buna dimineata!
a inceput Postul Pastelui! Sper ca, la fel ca de fiecare data, ne vom strange aici cu idei, sugestii si vorbe bune!
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
Raspunsuri
irina.c. spune:
Doamne ajuta!Sa aveti un post binecuvantat!
Noi am lasat sec la carne saptamana trecuta.Nu stiu daca o sa tin tot postul,din cauza sarcinii,dar o sa incerc macar prima saptamana.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
Tzuni spune:
Buna dimineata!
Multumim Gabrielama pt deschiderea subiectului!
Irina, ma bucur sa te "revad"!
Post usor si...Doamne ajuta!
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
claudia_a spune:
Prima zi de post... abia asteptam sa ne mai purificam putin!
Si eu va doresc post usor si sa ajungem la Pasti mai curati si mai plini de viata!
25 martie si 1 aprilie sunt singurele zile cu dezlegare la peste.
Post usor!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
ECMI spune:
Ma bucur sa va regasesc aici. Tzuni, Gabrielama, Claudia_a, Olim.
Am inceput si eu Postul, bineinteles, cu lasarea secului de carne saptamana trecuta.
Nu stiu de ce, dar abia asteptam sa inceapa postul.
Pastele este sarbatoare draga sufletului meu, mai mult decat oricare alta. Emotie, rugaciune, smerenie.
Sper sa ma pot pregati cum trebuie pentru spovedanie si impartasanie.
Doamne ajuta.
Maria si Ilinca
La plimbare
Ba nu slabesc deloc
Laina spune:
Cred ca am sa tin prima si ultima saptamana, din cauza sarcinii. Sau am sa elimin doar carnea...mi-e frica sa renunt la lactate cand ma gandesc ca bb are nevoie de tot calciul pe care-l poate lua. Oricum, pentru mine cea mai mare realizare si cea mai mare purificare este pana la urma postul pe plan psihic si emotional...
Doamne ajuta!
Elena 31+
Marilena12 spune:
Doamne ajuta! Suntem si noi aici cu voi. Va dorim sa postiti cu credinta, infranare, bucurie sufleteasca si liniste!
Mary si Anna Maria- 08.04.2006
http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/
Poze cu Anna
Sabina spune:
Oooh, ce-as vrea s tin si eu Postul.
dar si eu sunt insarcinata.
Nu mi-e teama de "consecinte", e vorba ca tocmai mi-am revenit dupa o gripa nasoala si acum mananc ce apuc sau ce mi-e pofta in momentul respectiv.
Dar sunt cu voi aici, o sa incerc sa tin macar uneori.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.