Sa tinem impreuna Posul Pastelui!
Raspunsuri - Pagina 2
irina.c. spune:
In seara asta se citeste in Biserica prima parte a Canonului Mare al Sf. Andrei Criteanul.Daca puteti merge,n-o sa va para rau,e foarte frumos.
puteti citi despre asta aici:
http://www.nistea.com/Intampin2.htmIrina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
mmc_nd spune:
Doamne, ajuta! Bun gasit din nou la toate si un post cu folos!
irina.c., sabina, felicitari pentru BB si sa va ajute Dumnezeu sa tineti postul!
Eu ma stradui sa ajunez saptamana asta, insa azi pe la 2pm am mancat. Poate zilele viitoare voi fi mai vrednica.
Tzuni spune:
Irina, eu acum vad ca tu esti insarcinata! Ce frumoooooos! Sarcina usoara sa ai!
Irina si sabina (ca si tu esti viitoare mamica dubla): eu zic sa va limitati la rugaciune, vorbe si fapte bune! Stiti ca femeile insarcinate, bolnavii si calatorii au dezlegare....
ECMI
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
miag spune:
Doamne ajuta!
Ma alatur si eu voua si sper sa reusesc sa tin tot postul.
Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag
Gabrielama spune:
Doamnele mele,
mare bucurie sa va "vad" aici!
Irina si Sabina, sa va dea Domnul sarcina usoara si bebe sanatos! Sunteti mamici eroine, care au curajul sa aiba si bebe 2!! Felicitari!
Eu plec incetisor spre casa si va urez o seara cat mai buna!
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
adriana spune:
Buna dimineata
post usor si cu mult folos duhovnicesc va doresc eu.
Deocamdata sunt in pana de idei.. nu mai stiu ce sa gatesc de post..
Aveti sugestii?
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
irina.c. spune:
quote:eu am facut o supa-crema de legume(cartof,ceapa,morcocv,albitura) si o fasole batuta.Maine o sa fac si o tocanita de cartofi,cu snitele de soia si salata de varza.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Originally posted by adriana
Buna dimineata
post usor si cu mult folos duhovnicesc va doresc eu.
Deocamdata sunt in pana de idei.. nu mai stiu ce sa gatesc de post..
Aveti sugestii?
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
si bb din burtica
Serafim Rose
irina.c. spune:
quote:multumim!
Originally posted by Gabrielama
Doamnele mele,mare bucurie sa va "vad" aici!Irina si Sabina, sa va dea Domnul sarcina usoara si bebe sanatos! Sunteti mamici eroine, care au curajul sa aiba si bebe 2!! Felicitari!Eu plec incetisor spre casa si va urez o seara cat mai buna!GabiPlease think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
nu suntem eroine deocamdata,eroina e de la bb 3 in sus ma gandesc Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
Serafim Rose
irina.c. spune:
quote:Tzuni ,multumesc!
Originally posted by Tzuni
Irina, eu acum vad ca tu esti insarcinata! Ce frumoooooos! Sarcina usoara sa ai!Irina si sabina (ca si tu esti viitoare mamica dubla): eu zic sa va limitati la rugaciune, vorbe si fapte bune! Stiti ca femeile insarcinate, bolnavii si calatorii au dezlegare....ECMI _
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
eu incerc sa profit ca n-am pofte si sa postesc un pic,acum cat voi reusi Dumnezeu stie.Sper sa ajung cat de curand la duhovnicul meu,sa vad ce-mi zice si el.
Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
Serafim Rose
irina.c. spune:
quote:Laina,uite un articol interesant despre calciul din legume:
Originally posted by Laina
Cred ca am sa tin prima si ultima saptamana, din cauza sarcinii. Sau am sa elimin doar carnea...mi-e frica sa renunt la lactate cand ma gandesc ca bb are nevoie de tot calciul pe care-l poate lua. Oricum, pentru mine cea mai mare realizare si cea mai mare purificare este pana la urma postul pe plan psihic si emotional...
Doamne ajuta!Elena 31+
http://www.ivu.org/romanian/congress/wvc96/texts/milk.htmlsi o lista utila:Alimente bogate in calciu
Portie Calciu (mg)Suc de portocale, fortificat 1 ceasca 250-300Tofu"
1/2 ceasca 434-860
Melas#259; 1 lingur#259; 187
Smochine, uscate 6 165
Boabe de soia* 1/2 ceasca 88
Protein#259; de soia texturat#259;* 1/2 ceasca 85
Portocal#259; 1 mare 74
Humus / Tahini 1 lingura 64
Fasole alb#259; mic#259;* 1/2 ceasca 64
Fasole (toate tipurile) * 1/2 ceasca 25-80
Migdale 2 linguri 50
Broccoli* 1/2 ceasca 50
Varza 1 ceasca 42
*G#259;titeIrina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
Serafim Rose