Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 25
RAMONELLA spune:
Iepurila,tin pumnii pe maine dimineata!De abia astept sa te trec pe listuta.![]()
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel
5+
iepumic spune:
Ramo, tu cum ai rezistat pana ti-ai facut testul?? eu batai....cred totusi ca o sa imi fac azi unul d-ala care se face in orice moment al zilei...nu mai am rabdare deloc. Dar singura mea temere este s anu fie alarma falsa...ca si luna trecuta am avut Cm de 32 de zile.
Iepumic 
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA
LOVE STORY (In memoriam IONUT STEGARU)
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL...and if you can't....just try to hold on.
RAMONELLA spune:
Iepu eu l-am facut in Z20 din 24,25.Si a iesit.Era mai slabuta,dar era acolo.
Ramonel
5+
ancadragoman spune:
Nana mersi mult 

Irina ai descris perfect prin ce stari trec,identice![]()
Oana doar stii ca tot timpul ai avut temp ciudate,dar e de bine stai linistita.
Ramo 
anca
4+
poze
Marcelle spune:
Fetelor, mi-am facut si eu testul azi si a iesit NEGATIV, desi sunt in a 10-a zi de intaziere, ciclul meu fiind de 26-28 zile, fara intarzieri. CE sa cred ??? Ca e adevarat?? As vrea sa NU cred lucrul asta? TOtusi 10 zile de intarziere?? Sunt in ziua 38.AM facut testul FEMIna.
Ce stiti voi??? s-ar putea sa mai greseasca?? Stiti si ceva cazuri??? Ca eu tare suparata sunt azi!!
Felicitari ultimelor fericite viitoare mamicute!
claudia1178 spune:
Scuzati-ma, desi urmaresc din umbra acest site.nu am habar sa-l folosesc...asa ca va rog sa ma ajutati...
viitoare mamica
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Iepurila,asa e si la mine...cu stari de somnolenta si oboseala...si ma duc des la baie...Eu zic ca e de bine.Asteptam rezultatul!!!!
Ancut,asa e,nu tot timpul ma doare.Tot timpul parca am o stare de discomfort,dar durerile nu sunt continue,si trec repede.
Ramonel5+
alfa_anca spune:
Buna fetelor!!
Felicitari noilor gravidute, sarcina usoara si bebe sanatos si la termen.
Marcelle daca ai unde, fa testul de sange ca e cel mai concludent. Dc nici ala nu iese, mergi la medic, ca inseamna ca ai o dereglare, dar eu iti tin pumnii sa fie bebe 
HAI MAERCELLE 
.
Irina si mie mi-e frica, am o frica in mine ca se poate intampla ceva. Pana nu merg la ecografie sa vad samburelul in uter, parca inca nu cred....Si pana nu trec primele 3 luni , iarasi nu voi avea stare, dar trebuie sa ne linistim ca sa fie bine la bebe.
Iepumic hai mai repede cu II, ca noi vrem gasca mare aici.
Fetelor pe mine ma dor sanii si sunt umflati de zici ca i-am umflat cu pompa, mai mult in a 2-a parte a zilei, si sunt sensibili. Ma doare burtica,,,,,,, ca la ciclu, dar nu asa rau, cateva minute poate cel mult si ma lasa, dar in acest timp parca imi si vine sa vars. In rest nu am greturi, dar am moment cand simt nevoia sa elimin gaze pe gura si nu pot manca.....cateodata mi-e foame si iarasi nu pot manca.
Si cel mai tare ma omoara somnolenta. Pic de somn, as dormi intr-una. Am si ameteli si dc nu stau jos simt ca pic. Seara ma culc devreme ca nu mai pot sta. Spre ex aseara m-am culcat la 7 si m-am trezit la 9, am facut baie si m-am culcat iar la 10.30, dar de dim la 4.30 m-am trezit si nu am mai putut dormi.
E rau cu ameteala si somnolenta ca simt ca nu mai am asa randament mare la servici.
Eu merg miercuri la doctor, voi avea 5s1z, sper sa se vada ceva ceva in uter sa stau si eu linistita. Nici nu am zis la nimeni, nici la serviciu, decat parintilor mei ca am fost in we la ei si nu ii mai vad pana la Paste si nu vroiam sa le dam veste prin tel. Socrilor, cu care stam, am zis ca le zicem dupa ce zice dr ca bebe e ok.
Va pup si va las acuma ca m-am cam intins.
Anca
4+
claudia1178 spune:
Ce ciudat........am emotii...acum vorbind cu voi...dar...ceea ce m-a determinat sa va scriu a fost ...da...durearea de burtica din ce in ce mai suparatoare...nu ca la CM...dar imi este frica!
Imi doresc foarte mult acest copil...de fapt voi stiti ce inseamna asta..asa ca orice durere ma face sa devin paranoica!
Va multumesc!
claudia
quote:
Originally posted by claudia1178
Scuzati-ma, desi urmaresc din umbra acest site.nu am habar sa-l folosesc...asa ca va rog sa ma ajutati...
viitoare mamicaquote:
Originally posted by RAMONELLA
Iepurila,asa e si la mine...cu stari de somnolenta si oboseala...si ma duc des la baie...Eu zic ca e de bine.Asteptam rezultatul!!!!
Ancut,asa e,nu tot timpul ma doare.Tot timpul parca am o stare de discomfort,dar durerile nu sunt continue,si trec repede.
Ramonel5+
Marcelle spune:
Multumesc Anca pt sustinerea moralului. Am citit un subiect cu teste de sarcina si mai sunt cazuri in care dau gres. Drept e ca nu multe, dar sunt.
Sotul meu e plecat in Franta pana sambata si am sa fac testul saptamana viitoare sa ne bucuram impreuna, daca e cazul. Eu sper sa fie cu bebe2, totusi.
Sarcina usoara Anca si tuturor gravidutelor.
RAMONELLA spune:
Marcelle sper sa-ti iasa pozitive celelalte teste pe care le vei face.Daca nu,inseamna ca e ceva dereglare si tre sa mergi la doctor.
Claudia draga,bine ai venit.Cand faci un test.Hai,cu curaj!!!
Ramonel
5+