Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 26
claudia1178 spune:
Ramonella, esti o scumpa...dar de vinerea trecuta tot teste fac...azi dimineata am vazut cele doua linii clare, aproape la fel ca intensitate!
Sunr mamica....urraa, dar ma cam doare burtica asa cum ai povestit si tu anterior!
Oare sunt normale?!
Imi doresc sa treaca cat mai repede si cu bine aceasta prima perioada!
claudia
quote:
Originally posted by Marcelle
Multumesc Anca pt sustinerea moralului. Am citit un subiect cu teste de sarcina si mai sunt cazuri in care dau gres. Drept e ca nu multe, dar sunt.
Sotul meu e plecat in Franta pana sambata si am sa fac testul saptamana viitoare sa ne bucuram impreuna, daca e cazul. Eu sper sa fie cu bebe2, totusi.
Sarcina usoara Anca si tuturor gravidutelor.
Marcela si Bianca cea cuminte (05.07.2004)
irina_stef spune:
BAI ANCUTZ,atunci daca sunt la fel la noi doua si zice si RAMONELU ca la ea e la fel,hai mama sa ne linistim ca a trecut furtuna,deci e de bine nu de rau!se pare ca ni se pare noua anormal e chiar firesc sa fie asa!
http://tt.lilypie.com/kpNAp1/.png
Asteptam bb-lu !!!
-IRINA-
RAMONELLA spune:
Mi rauuuuuuuu...mi soommmmmnnn....vreau acasa....
Si ma plangeam ca n-am simptome...
Acum ma duc acasa.Ma duc inainte la farmacie sa -mi iau Oscilloc...pentru raceala...Si ma bag in patut...Am de spalat vase...
Ne auzim maine fetelor!Pupici pe burtici!
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel
5+
fify spune:
mai dar ce harnicute sunteti la scris !!!
Bravo voua !!!
Vorbeati de simptome si eu ma uit la mesajele voastre cu o fata tampa, pe cuvant !!1 Cum de ce?Pai eu ..in afara de somn....nu am nimic.Deja am intrat in a 6-a saptamana. Poate nu ma napadesc greturile. Nu vreauuuuuuuuuuuuuu
Cand va duceti la dr burticoaselor?
5+
irina_stef spune:
am am fost azi,ieri am descoperit ca sunt gravida in fix 5 sapt,am fost si m-a trimis acasa.nu mi-a facut nimic,mai ma duc miercuri,poate imi face si mie macar un control sau un test de sange ceva
http://tt.lilypie.com/kpNAp1/.png
Asteptam bb-lu !!!
-IRINA-
claudia1178 spune:
Prima zi de CM...5.02.2007, data de nastere probila...12.nov.2007, dar voi afla maine ce v-a zice domnul doctor!fify....eu merg maine...pentru confirmarea oficiala...insotita de o tona de emotii!![]()
quote:
Originally posted by fify
mai dar ce harnicute sunteti la scris !!!
Bravo voua !!!
Vorbeati de simptome si eu ma uit la mesajele voastre cu o fata tampa, pe cuvant !!1 Cum de ce?Pai eu ..in afara de somn....nu am nimic.Deja am intrat in a 6-a saptamana. Poate nu ma napadesc greturile. Nu vreauuuuuuuuuuuuuu
Cand va duceti la dr burticoaselor?5+
alfa_anca spune:
Fify eu ma duc miercuri la doctor, ca m-a chemat cand l-am sunat sa ii spun ca am test de sarcina pozitiv. Miercuri voi ave 5s1z dupa calcul meu, sa vedem ce zice si el. Abia astept sa ma duc.
Mie mi-e asa sooooooooomn, imi vine sa plang de somn.
Va pup.
Anca
4+
iepumic spune:
Fetelor, am facut o Barza.......si a iesit cu I , adica negativ.
Dar totusi nici un semn de altceva.......mai astept cateva zile si reiau operatiunea, daca va fi cazul. Multumesc de incurajari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stau pe langa voi, pe-aici.
Iepumic 
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA
LOVE STORY (In memoriam IONUT STEGARU)
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL...and if you can't....just try to hold on.
bb_yasmi spune:
helloo gravidutze!!
am ajuns si ue aks!! azi v-am "urmarit" din umbra de la job!!!
fetele sunt curioasa : voi la cat timp veti anunta la job de sarcina??
azi am fost la dr si nu s-a vazut prea mare lucru, luni merg din nou!! cred ca e prea devreme!!
ca si simptome: usoare dureri de burtik, cosuriiiiiiiiiii pe frunte (eu nu aveam nici macar unul!!!) sanii foarte sensibili si durerosii si nu am pofta de mancare deloc, azi pana la ora 17 am mancat doar un corn si o rosie mica!!
iepumic imi pare rau!! pana nu vezi rosu mai sunt sanse!!!
pupici la fete!!
apropo voi ati fost la dr, s-a vazut ceva la eco??
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
5 sapt
http://tt.lilypie.com/GgBEp2.png