Mamici de ianuarie-februarie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 5
marybell spune:
shine eu am cumparat galactogil de la sensi blu si a costat vreo 47 ron in decembrie, dar am vazut dupa aceea in alta farmacie si costa doar vreo 30 de ron. deci pretul difera, vezi si tu unde gasesti mai convenabil. am folosit in primele 2-3 saptamani dupa ce am nascut, dupa aceea nu am mai cumparat, nu stiu sa iti spun daca a avut efect sau nu. cert este ca lapte am, Erik are 1 luna si 3 sapt si l-am hranit pana acum exclusiv la san, a luat foarte bine in greutate, insa repet nu stiu daca faptul ca am lapte se datoreaza neaparat multumita acestui produs. probabil ca ar fi fost la fel si fara sa il consum.
te pup
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
Salina spune:
FELICITARI, MARCE!!!!!!!!!
Sa-ti traiasca printesica, sa creasca mare si sa mergeti impreuna pe motor curand
Criss, scumpa, cred ca orice ti-am spune noi e in zadar. E clar ca ai de tras si de luptat. Tine-te tare! Noi suntem alaturi de tine cu gandul si cu sufletul, din pacate mai mult de atat nu putem face. Dar tu esti o femeie puternica, asa mi s-a parut mereu, sigur nu te vei lasa!!!
Fetelor, HELP
, cum si cat dorm bebeii vostri peste zi? In special cei mai maricei, care au peste 6 saptamani. Atunci cand sunt micuti stiu ca dorm toata ziua.
Bebelina mea nu mai are somnul ala profund de 2-3 ore...numai noaptea doarme asa (dar si-atunci dupa 2) , in rest mai doarme, se mai trezeste, mai mataie, mai ranjeste gingiile la mine... Ca sa nu va zic ca de 2 zile nici macar nu mai mananca cum trebuie, adica papa max. 100 ml :-( Sunt asa suparata! Ea e vesela deci n-am motive sa ma ingrjorez. Doar ca in loc sa creasca cantitatea, la ea scade. Va rog, orice idee si sfat sunt binevenite.
Si, in legatura cu vaccinul, Infarix Hexa, voi l-ati gasit undeva mai ieftin de 3,4 mil. ???? Pe forum ziceau fetele ca ar fi 2,6 mil...totusi e o diferenta.
Pupici pt mamici si bebici
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
sraluca spune:
AELITA mare atentie cu tetinele cu 2 gauri ca la mine ii cam da colici. Sau face colici de la ta-su ca el i-a dat la utima incercare.
METODA PENTRU BEBEII CARE PLANG DISPERATI : LEGATI
E sigura metoda, nu neaparat legati dar infasurati sa nu mai miste mainile si picioarele.
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
laura ionescu spune:
Shine - eu folosesc Galactogyl din prima zi de cand am venit acasa. am dat pe el vreo 450 de mii lei. nu stiu daca mi-a folosit la ceva, ca eu acum hranesc copilul la san si ii dau completare cu NAN la fiecare masa (30-40 ml).
Laura si Eva (11.ian.2007)
Liuda spune:
salina
exact asta patesc si eu cu asta mica, are luna - si de cateva zile vad ca nu mai doarme cum doarmea inainte , nu are somn profund, linistitor, Adoarme mai greu dupa care sa vezi ca mai si maraie in somn - semn ca nu adoarme bustean, ci asa cu un ochi cum ar fi! Dupa care sa vezi faza eri si alaltaieri a mancat la 6 ore!!! Odata am incercat sa o trezesc dupa 5 ore s-o hranesc - ei, da de unde frate, ca nu iti mananca domnisoara, poate trage si ea un 30 ml si pa cu mancare! Deci nu e bun! Asa ca am lasat-o sa doarma pana se satura. Apoi o las sa se zbenguie o juma de ora (ca sa oboseasca), apoi o schimb, o bibilesc si abia dupa asta cand foamea da pe de-a dreptul si foieste capul ala dupa papa de nu mai poate ... abia atunci o hranesc! Si chiar si cu toate asta nu mereu i-a toata mancarea si mananca cam 80 ml (din 150 ml cu care era obisnuita) deci cam jumatate si gata!!! Nu mai vrea, cat nu incerc - nu vrea! Asta este! Nu stiu care e faza, ca nu o doare nimic, nu o doare burta, e cu kk facuta, deci nu are nimic din cele care ar putea s-o deranjeze... asta este starea ei, daca nu vrea nu o fortez.
deci exact aceiasi faza e la mine- nu mai doarme mereu bine, cum dormea, manaca cand si cat vrea! ne conformam dupa noul stil de viata, ca noaptea imi convine - sincer - doarme ea 6 ore sant si eu fericita.
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
Messa spune:
fetelor, voi ce parere aveti despre jocurile educationale pe calculator? inclusiv cele pentru bebelusi, cu forme geometrice si culori? sunt utile sau nocive? e tot una daca bebe se uita la caruselul care se invarte deasupra patului sau daca se uita la forme care se misca pe computer de la mami din brate? este creierul stimulat la fel, sau calculatorul ii face rau? este calculatorul o chestie rea si radiaza sau este o unealta pe care o putem folosi cu succes pentru a dezvolta abilitatile si receptivitatea si inteligenta puilor nostri? voi ce parere aveti?
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
marinar spune:
haha, raluca zici sa infasam bebelusii/ pai am incercat si eu ieri si a fost jale pe sandale. s-a frichinit si a plans si s-a muncit sa-si elibereze manutzele...si pana la urma a reusit ![]()
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
adela2006 spune:
fetelor multam de raspunsuri ma gandeam eu ca e ceva normal 
criss
asa m-am enervat citind mesajul tau ; draga mea nu lapticul dat la san ( fara suparare ) te face MAMICA deci si daca nu vei mai avea laptic asta nu inseamna ca nu mai esti mama , ar fi culmea ;sa nu uitam cine a purtat copilul 9 luni , cine l-a adus pe lume ,
imi pare rau ca sotul tau nu intelege si nu stie ca bebelasii nu plang doar de foame cum spunau si fetele poate are gaze sau colici sau pur si simplu e satula de somn ; incearca sa te linistesti in primul rand sa papi bine sa bei multe lichide si va veni si lapticu dar daca nu vine poti fi o mama la fel de buna si daca dai lapte praf iti ti copilul in brate lipit de tine sa-i simti caldura si ea sa te stie aproape e acelasi lucru , nu trebuie sa te simti inutila e absurd
il poti lasa si pe sot sa o hraneasca ( normal ca nu din jumate in jumate de ora ), ma gandesc ca poate s-a simtit dat la o parte, poate vrea doar sa te ajute si nu stie cum sa o spuna
sper sa se rezolve repede problema , noi ( eu si fica-mia ) te pupacim 
ivona ( sper ca am retinut bine ) si pe mine ma doare burta ( operatia ) cand nu port burtiera ( daca o pun nu ma mai doare nimic )
cristiana era super daca veneati , aveam si noi cu cine sa ne plimbam 

messa si zici ca a venit laptele ? pai ar trebui sa incerc si eu mai am o saptamana si merg la control
catalina ma bucur ptr tine ca a fost totul bine si tu ai fost multumita 
r_marce felicitari
fetele voi cand incepeti diversificarea ? doctorita mea ( si alte 2 doctorite de la spital ) mi-au spus ca fiind coplilul hranit cu lapte praf sa incepem pe la 6 saptamani cu o lingurita de suc de morcovi sau mar ;apoi cu supa de legume ; stiu ca parca s-a mai discutat si spuneati ca e medicul nebun dar as vrea sa stiu daca a mai primit si altcineva asa sfaturi si ce veti face voi ( in special cele ce dau formula , ca cei hraniti la san am inteles ca incep mai tarziu diversificarea pe la 4 luni )
va pupaceste adela
de alexia maria ( 13.01.2007)
ylilimic spune:
ia priviti aici la baieti de baieti
aelita - recunosc ca ma aprind mai greu, dar si cand o fac...
Intr-o vreme cand casnicia mea parea sfarsita, inainte de copii, mi-am luat socrii la bete ca se luau mereu de sotul meu, pt niste prostii... abia atunci am descoperit ca pot face urat pt ceva al meu. Am crezut ca il arunc de la etaj pe socru...Iar soacra ieri bombanea in barba, ca nu a avut curajul sa-mi spuna mie, ca nu mergem la ea in vizita. De fapt a fost ziua ei, i-am luat cadou, dar pt ca nu a venit la noi de cand am nascut, nici noi nu ne-am sinchisit...
lasa astea, sunt lucruri mai importante cu care sa ne batem capuil.
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by marinar
albinutzza merci de raspuns. eu am incercat si sab si espumisan- care mi se pare mai bun, dar emma nu mai face kk asa ca o sa incerc si debridatul.
Debridatul ajuta la iesit afara, dar stiu ca zicea Anis parca, la cei hraniti la san nu prea da rezultate...incearca totusi
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Maria Antonia 1 Februarie 2007Bondariciu piticutz LUCA
Albimik MARIA ANTONIA
Am crescut atat de mult
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)