Mamici de ianuarie-februarie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 4
Messa spune:
aventura, tu vrei primavara sa stati cat mai mult afara, eu vreau vara sa aiba 6 luni, sa stea in cur, sa doarma noaptea si sa stam cat mai mult la terasaaaa!!!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
aventura spune:
Aaaa...vreau si vara!! Din aceleasi motive ![]()
Fetelor, ia uitati niste link-uri interesante (eliminati spatiile):
pentru breastfeeding:
www. kellymom .com
breastfeeding, sleep and toddlers: http:// moxie. blogs. com/askmoxie/
laura ionescu spune:
Aelita - si a mea urla de ma dispera si parea ca nimic nu poate sa o aline. primea si debridat si sab, si degeaba. asa s-a invatat numai tinuta in brate. de vreo cateva zile insa am descoperit ceaiul de fenicul de la milumil si cand intra in crize de colici ii dau ceai din ala si imediat se linisteste. incearca si tu.
Criss68 - chiar ma intrebam ieri ce-o fi cu tine ca nu ai mai postat de mult. imi pare rau ca treci prin asa ceva. iti doresc sa fi tare.
Laura si Eva (11.ian.2007)
marinar spune:
gio ia zi ce naturiste mai iei pt stimularea lactatiei? am luat pana acum 2 cutii de galactogil si acum iau nutrinatal. nu stiu daca e mai mult laptik dar macar nu e mai putin. si daca as reusi sa fac sa fie mai mult ca sa se sature si fomista mea si sa nu-i mai dau completare ce fericita as fi...
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Shine spune:
fetele care luati galactogil: cat costa, cat tine o cutie, si mai ales: are vreun efect?
Eu m-am saturat de ceai de chimen cu anason.
Am mai incercat si ceai de musetel cu miere. A mers prima data si dupa aceea.... nimic
Am luat si nustiu ce granule de la hipp, o amestecatura de ceai de chimen cu anason si fenicul si alte alea...
marinar spune:
RMARCE sa-ti traiasca grasunica, sa fie sanatoasa iar tu sa se refaci repede si sa ne povestesti cum e in rolul de mamica!!!
Criss nu-ti doresc decat putere iar sotului tau....minte cu carul.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Shine spune:
eu nu vreau vara, ca pe atunci o sa intru in cic.
nu stiu cum stati voi.... dar ma cam loveste finaciar
marybell spune:
buna fetelor,si eu astept cu nerabdare primavara, vara sa ies cu bebe in parc mai des sa ne plimbam, sa ne intalnim undeva si noi sa ne vedem cu bebei. apropo cine sta prin zona cu mine adica sa ne intalnim prin parc: parc plumbuita, parc tei, parcul circului, pot veni in oricare dintre parcurile astea. astept propuneri fetelor.
rmarce felicitari pentru bebelina, sa fiti sanatoase amandoua, refacere grabnica.
alinuk eu abia acum ti-am vazut "minunea" adormita pe tastatura de la laptop. nu pot sa trec cu vederea fara sa te felicit din nou pentru bebelusul tau superb si gingas cum doarme el asa ....ce sa mai zic?! e fenomenala poza, trimite-o undeva la un concurs ceva pe net sunt o multime de genul asta. cu siguranta va castiga. pupici
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
Liuda spune:
Criss 68 fata stii care e faza... eu sincer asi plasa copilul pe o saptamana asa (dar nu cred ca rezista) sau macar 3-4 zile lu dragul de tata, dar nu asa - ci zi si noapte!!!! bai dar el la tine nu munceste? ca daca nu munceste sa stea domle 24 din 24 sa vada cum e! Ca la mine asta mica e cuminte si tot sant mereu nedormita ca deja cauta vorba dupa mancare uneori si noaptea! Poate manca si nu adoarme macar omoar-o! Sta o ora sau doua sau trei treaza dar nici nu sta cuminte pe un loc ci fataie, zbantuie, oboseste - incepe sa scasneasca, iar brata, iar infasat - nu sta mult iar desfasat! Deci activitate, tata - timp in care eu sant chioara de somn! Ei uite cu asta sa se ocupe 24/24 sa vedem ce mai zice dupa 3-4 zile sau o saptamana. Deci nu stiu cum la voi in casa dar la noi - n-ar face fata nici o ora! ca o tine el pe asta mica in brata dar pana la primul scanceit, ca dupa - vin-o si o ia ca nu mai sta, fai ceva!!!
Eu m-asi bucura - i-o plasez cu tot cu zestre!!!!!!
Asa ca fata-nu te stresa ca minunea nu tine mult - tu crezi ca o sa se ocupe de copil non stop 7 ani la rand? nu cred!
daca da - s-o faca sanatos ca cu un copil mic in casa este activitate si treaba pentru 4 oameni!
oare al meu de ce domle nu vrea sa nu pun eu mana pe copil?!?!?! ca il las in locul meu cu mare drag... daca se pricepe si poate si rezista si vrea ... nu are decat!
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
laura ionescu spune:
Criss68 - acum am timp sa iti vorbesc mai pe larg. am citit mesajul tau si pot sa-ti spun ca stiu prin ce treci, in ceea ce priveste laptele. eu am avut 4 zile de cosmar acum 2 saptamani cand copilul imi plangea non-stop si nu stiam ce sa-i mai fac. eram disperata fiindca nu stiam cat lapte am, daca ii ajunge, dar nu vroiam nici in ruptul capului sa ma gandesc sa-i dau completare. pana la urma a venit pediatra si mi-a zis sa incerc sa-i dau completare la san cate 30-40 ml la fiecare masa sa vedem ce se intampla. i-am dat si copilul s-a linistit, in schimb eu am crezut ca inebunesc, atat de inutila m-am simtit. eu visam sa o alaptez pana la 1 an si nici macar pana la 2 luni nu am avut lapte suficient. dar m-am remontat si mi-am zis ca atata timp cat am fie si o picatura de lapte il dau. ei ii place la nebunie la san si eu ma topesc dupa ea. cred ca din cauza stresului din prima luna, ca am fost de-a dreptul inspaimantata non-stop, nu am facut suficient lapte. la fel ca tine, nu m-am alimentat si nici nu am baut lichide. acum, dupa o sapt, copilul s-a calmat si eu m-am mai linistit. ca urmare mananca la san la fiecare masa (ii dau ambii sani) si completare ia 30-40 ml. si mananca la 2 ore, maxim 3. o singura data am pierdut o masa ca am fost prinsa in trafic si i-a dat tat-su biberon, dar cand am venit m-am muls si la masa urmatoare a mancat numai san. toate astea au fost posibile fiindca m-am linisitit cu capul si am incetat sa simt inutila si buna de nimic fiindca nu am facut lapte suficient. pe mama nu o poate inlocui nimeni, nici chiar un tata super competent asa cum se da al tau. eu iti doresc sa ai nervii tari si sa faci cum te indeamna instinctul de mama, iar lui trebuie sa ii explici ca o completare din biberon se da imediat dupa san, iar daca copilul nu ia inseamna ca e satul. peste jumate de ora poate sa planga de gaze, colici sau pur si simplu fiindca vrea cu parintii lui. eu ca sa fiu sigura ca e satula ii dau biberon dupa ce ragaie ca sa e faca loc in stomacel.
Laura si Eva (11.ian.2007)