Mamici de ianuarie-februarie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

am venit si noi de la plimbari. am fost in grup, cu cata si adinush. deci adina e ok si bb asemenea, doar ca i s-a bulit calculatorul.

laura eu stau la omv pantelimon asa ca pot sa ajung in parcul 23, imi e cel mai aproape. azi am facut sport si m-am intalnit cu fetele in parc la titan.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

mirela 73 "dar o fi linistita spiritual si nu vad eu....."
catalina daca mai mergi la o pediatra iti va spune altceva nu vei gasi 2 pareri la fel de la doctori fiecare cu ideile lui
noi dam ceai la bebe alexia intre mase ceai de musutel sa o ajute cu kki i-am dat si baby calm dar are menta si nu stiam de ce e constipat copilu
salina eu dau lapticul mai caldut chiar voiam sa intreb si eu daca mai face careva asa , auzisem ca nu e bine , ca ar trebui dat la temperatura camerei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Misha, eu nu am incedere in apa de la robinet fiarta si racita, avand in vedere ca provine din statii de epurare, adica e o apa care la un moment dat a avut mult jeg si bacterii in ea... apa minerala plata este totusi din munte, mai putin poluata, mai putin sau deloc trecuta prin wc-uri, canale, chiuvete... e practic ce a cazut din cer si s-a filtrat prin o multime de straturi de pamant unde poate a facut pipi un urs sau un turist, dar nu un oras intreg... de asta prefer apa minerala plata. Plus ca e bogata in diverse minerale, ceea ce la apa de robinet n-ai sa vezi, mai ales fiarta (ca nefiarta are calcar, clor... kklau maria-ta!). Asa ca am gasit apa plata BUCOVINA care are cel mai scazut continut mineral si pe asta o folosesc.

gabriela, nu-i a buna cu visele alea... trebe FAPTEEEE!!!

Liudo, nu fi nesimtita. Ce spanac si iaurt sa halim, am avut 107 kile, acum am 93, tind spre 65, deci dupa cum vezi mai am de dat 1000 de kile, deci mananc nimic cu salata si nimic cu ceai si nimic cu piept de pui fiert, intelesu-m-ai? Asa ca taci cu haleala! Si chiar daca as vrea sa bag haleala, n-as avea cum, ca n-am timp, sunt turbata de somn, da-o-ncolo de haleala!

Bai am inteles care e treaba cu trunchiul de con si de unde din subconstient v-a apucat acuma obsesia... sunt oarescare asemanari cu ceva cu care se face utza utza...

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Daca sunteti curioase sa auziti explicatiile individei care a parasit gemenele la gura de metrou, poftiti de urmariti emisiunea Dr. Cristian Andrei, acusi la 5, pe Antena 1

Mai discutam deunazi cu aelita despre aceste fapte, iar acestei femei i-am spus individa, fara suparare, caci mama nu o pot numi in nici un chip. Am vazut cate ceva la reclama, dar oricum i-as stalci fata cu macar un pumn

cristiana - ce ai zice despre abandon si adoptii, ca tot sunt pe tema asta?

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

hai ma meso nu tu strigai in gura mare "copchilu sa fie sanatos ca dupa ce nastem dam noi kilele jos!!!!" pai si na ca ai facut copil sanatos acum sa te vad cum dai tu kilele jos... de asta nu am vrut sa exagerez eu si am incercat sa ma mentin la limita care mi-am impus-o (de 15 kg) si cu toate asta eam facut fata de 3500 gr. Deci nu are mancarea treaba cu greutatea copilului... ei, daca erati voi convinse ca dati jos usor - mancati acum spanac cu morcov, telina si marar! mai beti si niste apa intre mese!!!! ca eu mananc cate o pizza de aia mare... ca o mesimtita ca doar am dat jos dupa ce am facut copchilu sanatos aproape tot ! Mi-am lasat de seminte cam 2-3 kile care nu cred ca sant o problema ....
pup fetele mancacioase

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

FETELOR AM SI EU NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU !!!

CINE FOLOSESTE LACTOZA DE LA HUMANA ???????????

PE CUTIE SCRIE CA EXPIRA LA 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE ! ESTE ADEVARAT ??? CA ATUNCI TRE' SA ARUNC JUMA' DE CUTIE LA GUNOI SI SA IAU ALTA !!!

VOI LA FEL ATI FACUT ?!

Flavia de Alexia-Ioana si Daria-Maria 23.11.2006

Pozicile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

dar pentru ce folositi voi lactoza?
ca eu nu stiu!

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Liudo, pai pe alea luate in sarcina le-am dat aproape... mai am 5 din ele... restu' 1000 pana la 65 sunt alea de le aveam oricum in plus si trebe date dreq jos si ele.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Lactoza de la Humana e pt tratarea constipatiei. Cat despre valabilitate, eu l-am tinut in debara si l-am folosit mult si bine.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Buna, fetele!

Ne-am intors si noi de la plimbare, am papat si acum ne jucam (fiecare cum poate ).M-as duce undeva dar nu stiu unde, in vizita, prin magazine, oriunde numai sa nu stau in casa. Nu stiu ce naiba m-a luat dorul asta de duca asa dintr-o data...

Va multumesc pt raspunsuri. Chiar eram tare curioasa cum le dati voi lapticul. Sa stiti ca si eu preparam tot cu apa plata, dar fiarta ... cred ca o sa ma intorc la apa filtrata (cu Brita), fiarta si ea desigur. De la robinet, no way, oricat de fiarta ar fi, n-am curaj nici eu s-o beau.

Si pt ca tot ati adus vorba de kilograme in plus chiar vroiam sa va intreb voi cum stati. Ca am impresia ca toate mamicile s-au pus pe slabit numai eu nu reusesc sa ma mobilizez. Mi-e asa ciuda pe mine! . Sunt o vaca grasa, am curu' cat scaunu', m-am vazut in poze si m-a apucat plansul. Ma straduiesc sa nu mananc, imi iese, dar seara, mai precis noaptea e teroare. In general bebe nu adoarme profund decat dupa 1-2 si tot pazind-o pe ea ma ia foamea. Si, ca sa ajung la partea cea mai dureroasa , simt nevoia acuta de dulce. Ma trezesc dimineata si vreau dulce, as manca orice dulce in loc de mancare. E singurul meu viciu da-mi da mari batai de cap. Glicemia mi-a iesit buna in timpul sarcinii, deci nu ar fi probleme. Si-atunci? Sa fie totul in capul meu...acolo sa fie defectiunea? Cum naiba sa scap de nevoia asta permanenta de dulce???

Lili- femeile astea nu sunt sanatoase la cap, nu apreciaza ce le-a dat Dumnezeu, ceva ce alte femei isi doresc cu disperare

Marina- daca te mai intalnesti cu Adina, te rog da-i un pupic din partea mea.

David, pui scump, LA MULTI ANI!!!! Sa cresti mare-mare si voinicel! "Si puternic. Si cu 'muschi' "(cum ar zice Daviducu meu)

Bai, eu nu prea visez nimic.

Belle - bine ati venit acasa!

Cata - cum ti-au zis fetele...cati medici atatea pareri. Instinctul matern in astfel de situatii functioneaza de minune. Personal, tind sa-i dau mai multa dreptate pediatrei de la CMU.

Gata, v-am lasat deocamdata ca iar m-am intins.
Pupici la mamici si bebici si burtici (haideti odata fetelor, va asteptam cu bebeii, sa trecem la stelute!!!)

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput