Mamici de ianuarie-februarie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

MONU ! MULTUMESC FRUMOS, ASA MA GANDEAM SI EU...

Flavia de Alexia-Ioana si Daria-Maria 23.11.2006

Pozicile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Apropo de termenul de 3 sapt de care zicea Flavia, am vazut ca si pe cutiile de la lapte praf de la Humana scrie la fel. Cine da numai formula nu are treaba ca termina repede cutia, dar cine da doar completare din cand in cand ce face?

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LIUDA, te-ai sclerozat de tot, ai uitat cum ne povesteai tu in timpul sarcinii cum ai rezolvat problema constipatiei cu lactoza de la Humana? Aia pe care ai cumparat-o de la Sensiblu, pe care o pui in cafea in loc de zahar? Off, n-am eu vreme ca ti-as cauta postarea!

MESSA, ce au fetele astea cu trunchiul de con, de piramida sau de ce mama ma-si o fi? Refulari....

Multumesc tuturor pentru felicitari, piciul meu e cam agitat azi, deh, e important. David trimite la toata lumea ffiindca e cavaler si vrea sa se poarte frumos cu doamnele mame si domnisoarele fetite!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

HA HA ! EU M-AM SCOS !!! LA 1 ZI JUMATE' SCHIMB CUTIA !!!

Flavia de Alexia-Ioana si Daria-Maria 23.11.2006

Pozicile noastre

Mergi la inceput

Halal "scos", Flavia! Dar pustoaicele tale fac poimanine trei lunisoare, hm, au ceva avans!

Mergi la inceput

Dar oare de ce e indicatia asta doar pe cutiile de Humana, fiindca sunt ambalate in punga si carton? Ca pe cutiile de Nan nu scrie nimic, chit ca am buchisit toata cutia.

MESSA, sunt total in ceata acum cu apa asta , nu am ajuns la alimentara ca a trebuit sa-i fac lui tati o kila de snitele, ca a plecat din nou, da' ma duc acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

NU STIU CE SA MAI FAC.................
De cind am iesit din spital e tare agitata..........,nu mai doarme ziua decit vreo 2 ore adunate si noaptea se agita .........,aseara a dormit pe burta mea pina la 2 dar dupa ce am pus-o in pat s-a agitat in continu........
imi vine sa urlu..........,nici nu imi dau seama ce are....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Salina, nevoia de dulce e de la oboseala... organismul cauta sa-si ia energie din ceva si atunci cere calorii...

cleopiciu, nush daca te incalzeste/odihneste (nu cred) dar te inteleg asa de bineeee!!!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Uff, SALINA, si eu sufar de nevoia de dulce, si nu stiu cine a pus-o pe mama sa aduca o cutie cu prajitura, din aia care tine mult si bine, dimineata cand ii prepar la David biberonul bag si doua prajiturele. Am si eu un cur cat canapeaua, pe cuvantul meu daca nu m-am gandit ca de la oboseala si nesomn mi se trage! Si cand ma gandesc ca doctorita mi-a recomandat ca pana pe la 4 luni sa continui sa-i dau noaptea de mancare la piciulica! O sa mi se dubleze burta si curul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

Eu cred ca in spital i-a dat ceva sa se linisteasca ,acolo dormea toata ziua ,iar noaptea avea program ,dar de luni decind am ajuns acasa nu mai doarme nici ziua ....,ne-a mai dat acasa un antibiotic pt.4 zile ,ma gindesc poate o fi din cauza antibioticului...astazi nu i l-am mai dat si nici nu stiu ce sa fac..
offffffff,aseara asa plingea de imi venea sa merg cu ea din nou la urgente....
Azi ne-a sunat si dr. de familie sa megem la vaccinul de doua luni ....,dar nu imi vine sa merg.........

Mergi la inceput