Mamici de ianuarie-februarie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 23
Daconst spune:
Cleopiciu,imi pare rau,ce sa zic...si al meu mai are faze cind parca nimic nu-i place,dar trec.
Patesc asa cind e prea obosit si nu poate adormi sau e flamand.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
Liudo,tu crezi ca toata lumea a facut cura cind era gravida?Lasa fata ca de cura avem vreme toata viata,dar sarcina e doar o data.Mie daca mi-a picat bine am mancat tot ce am poftit si am fost fericita.Acum slabesc si pina la vara o sa ma vezi.
Iar ca sa te oftic mai tare sa-ti spun ca la cura mea (WW)manac si o pizza pe saptamana cu 50%grasime,na.![]()
Azi am mancat 2 chifle cu sunca si cascaval dimineata si la prinz paste cu branza,pina am pleznit.Diseara mai pot manca inca daca vreau cartofi fierti sau copti.Si slabesc 1kg pe saptamana.
Eu sunt sigura ca mananc mai bine ca tine si eu sunt la cura.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Crishtinutza spune:
Buna fetelor!!
Gio, Ivona1977, Shine, Aelita ,
, multumesc fetelor pentru ca mi-ati raspuns !! (sper ca nu am uitat pe nimeni, si daca da, iertati-ma, ca sunt cu capul in nori zilele acestea!)
Am venit de la doctora, cica bebelina mai sta cateva zile, colul deschis doar de 1 cm... uff, dar controlul doctorei m-a durut nu gluma!!!!! Si pe voi la fel? Am crezut ca dilata ea colul direct
, asa am simtit... uff, pai daca asta e asa nasol, ce sa ma astept de la travaliu si nastere!!! Merg vineri iar la control...
Off, ca de-abia astept sa tin bebelina in brate!
Va pup pe toate,
Cristina, s40
Flavia-Ioana spune:
CLEO
, IMI PARE RAU SA AUD CA DARIUTA E SUPARATA, AM AVUT SI NOI FAZE DIN ASTEA, DAR SLAVA DOMNULUI AU TRECUT !! FII TARE SI AI RABDARE, O SA TREACA ... ARE SI COLICI ?! POATE O SUPARA RAU BURTIK 
CA PRIN MINUNE...ALE MELE DORM NEINTOARSE DE LA 3.30, MARE MI-E MIRAREA...PT CA OBISNUIAU SA PLANGA SI CAND ERAU FLAMANDE SI CAND ERAU SATULE...CA SA NU MAI ZIC CA LA FIECARE BASINA...ERA SCANDAL MARE ! 
IN REST SUNTEM FOARTE BINE, AM TRECUT DE 4 KG SI VINERI FACEM 3 LUNI
LEVI, CRISTIANA70, LIUDA 
Flavia
de
Alexia-Ioana si
Daria-Maria 23.11.2006
Pozicile noastre
ylilimic spune:
pe care parte de apartament vreti sa ma arunc???
ma doare capul de moooor! Amandoi copiii plang in hohote!!! BB mic ca e obosit, a mancat si nu stiu ce vrea...
BB mare ca ii spala masina hainutzele murdarite in balta... 

A sunat tat'su si am raspuns fara sa scot un cuvant, doar fundalul a fost de ajuns, sper!
Heeeeelp!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
monykk spune:
fetelor salvati-ma si pe mine , care dati formula la bb , eu ii dau humana si acum ptr. ca nu putea sa faca kk
am bagat si baby drink intre mese si mi se pare ca e un pic mai bine dar doctora mi-a spus ca se poate constipa
si de la humana sa incerc sa il schimb voi ce spuneti sa incerc NAN SAU MILUMIL?
mony
anis spune:
Fetle merci pt mesaje...messa..eu cred ca am fost jack spintecatorul ![]()
Sunt mai bine ..iar cu alaptarea sa zic...deocamdata nu renunt...pt ca am lapte...am bagat la congelator vreun kg si ceva de lapte de la mine, plus ca Iarina papa de la mine si numai de la mine..si zic ca e pacat.Cat ma mai tin balamalele mai merg inainte...daca o tin langa danga tot asa...voi vedea eu..
Problema e ca ea nu a facutkaka de o sapt.Offfami astept 2 z maxim, atat am voie si o ajut..sper sa faca ea..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Salina spune:
Mony - eu am inceput cu Milumil, apoi am trecut pe Humana. Pot sa-ti spun ca bebelina mea facea kk super bine cu Milumil, des si moale si mult si usor (sorry pt detaliile mai yachy). Acum, de cand cu Humana, face mai legat, dar tot de 2-3 ori pe zi. Intre Nan si Milumil eu as vota pt al doilea. Doar parerea mea. 
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
Salina spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Liudo,tu crezi ca toata lumea a facut cura cind era gravida?Lasa fata ca de cura avem vreme toata viata,dar sarcina e doar o data.Mie daca mi-a picat bine am mancat tot ce am poftit si am fost fericita.Acum slabesc si pina la vara o sa ma vezi.
Iar ca sa te oftic mai tare sa-ti spun ca la cura mea (WW)manac si o pizza pe saptamana cu 50%grasime,na.
Azi am mancat 2 chifle cu sunca si cascaval dimineata si la prinz paste cu branza,pina am pleznit.Diseara mai pot manca inca daca vreau cartofi fierti sau copti.Si slabesc 1kg pe saptamana.
Eu sunt sigura ca mananc mai bine ca tine si eu sunt la cura.
Dana siLucas Paul(18.01.07)
DANA - io nu te cred
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
eli1977 spune:
Monykk, , eu ii dau Nan lui Andrei , de la 2 sapt cand am pierdut laptele.Face caca o data pe zi, cateodata si la doua zile, mult si dr a zis ca e ok , nu e problema nici ca frecventa nici privind consistenta..acum nu stiu ce sa zic, si eu am vrut sa-l schimb la un moment dat, ca mi se parea ca e constipat bebe, fata de cum facea cand il alaptam, dar mi-a explicat dr ca e normal.Eu ii dau si Debridat de 3 ori pe zi si cred ca si asta il ajuta sa iasa, nu stiu...
Eli si bebe Andrei_27.01.2007